Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de öyle, tam sevinemiyorum, bugün kese göründü ama kalp atışlarını duyana kadar tam olarak emin olamayacağız.
Arkadaslar cok uzgunummmm cok...sabah ayagim kaydi ve dustum cok sert bir dusme degildi ama. Allahim ya bise olduysa ...o kadar dikkat ederken nasil duserim ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kanamamm yok sali gunu 5 haftalik olcam..yarin doktr kontrolum var kesenin gorulmesi icin..nolur dua edin ilk gebeligimdeki gibi rahim ici kanama olmasin((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla bende ayniyimkeseyi gordum bu kez de kalp atisi olcakmi diyorum nolcak bu halimiz mutlulugumu yasayamadim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
merhaba arkadaşlar öncelikle Allah sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ve isteyen herkeze nasaip etsin.Bende dün 3 tane idrar testi ile çift çizgiyi görüp bugünde kan testinde pozitif çıkan ama halaa sevinemeyen hamişim . Benimde 2 sene önce 2.5 aylıkken kalbi atmamış almışlardı bebeğimi. o yüzden bunda da keseyi görebilecekmiyim kalbi atıcakmı sağlıklımı diye endişeleniyorum eşim bile sevinemiyor .Allahım şu ilk 3 ayı sağ salim atlatabilsek sağlıklı dünyaya gelse bir şey istemicem. Yarında doktora gidicez bakalım inşallah herşey yolundadır.
Benim de hala endişelerim var sizin gibi.Tüp bebek tedavisi sonucu hamile kaldım.13 günlük kan testi bekleme süreci sonucunda kan testi için 11 Temmuz'u iple çeken ben sonuç pozitif olmasına karşılık kese ve kalp atışı için 24 Temmuzu zor ettim.Şükür ki keseyi de gördük kalp atışını da duyduk.Doktoruma tatile gidebilir miyim dedim,sorun yok git dedi.Tatil sırasında bozuk yollardan geçerken acaba bir şey oldu mu diye düşünmeden edemedim.Cumartesi günkü randevuda minişimi görmek için sabırsızlanıyorum şimdi.9 aylık süreç böyle geçmesin .Koku hassasiyetinden zaten mahvoldum...Allah hepimize yardım etsin.
Mrb arkadaslar oncelikte herkese hayirli olsun allah tamamina erdirsin. Benim degilki adet gecikmesi birse iki uc gunde erken baslardi ama bu ay 5-6 gun gecti birini adet olmam gerken gunun ertesi gunu dr yapti birinide besinci gunde ben yaptim iki testte negatif ama hala adet olmadim su iki gundur tam adet sancim var kesin adet diyorum bi bakiyorum kup kuru bu adet sancisi dun testi yapip negatif oldugunu gordugumde basladi ondan oncekiler sadece kasiklarimda kasilmaydi dun beyaz akintinin icinde cok ince kilcal dama gibi birseyde gordum ama hepsi oydu akintim bile kesildi. Suan yataktayim ayaklarim buz gibi corap giyindim yorgan icinde yeni isinmaya basladi sanki sancimda azaldi hafif mide bulantim asiri sivilcelenmem ve ve evlendigimden beri dort senedir ilk defa geciken adetimle birlikte iki negatif idrar testim var sizce hamile olabilirmiyim ne yapacagimi sasirdim surekli topuk okuyup duruyorum(
Adet oldun mu canim? Hala olmadiysan kan testi yaptir bence artik
İnsallah cabucak kolayca gecirirsin 3 ayini, kalp atisini duyduktan sonra insan bi nebze rahatliyor sanki..
İnternette olumsuz seyleri okumak kadar da insana zarar veren birsey yok, yaptigim en buyuk hata buydu benim simdi cok okumuyorum...
inşallah canım Allah hepimize bebiişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. aynen şu kalp atışını bir duysam miniğimin biraz rahatlıcam bugün doktora gittik gebeliğin daha çok yeni dedi keseyi göremedi 10 gün sonra çağırdı kasık ağrılarım halaa devam ediyor o da endişelendiriyor beni her an bişey olucakmış gibi Allah ım sen koru. yok ben artık kötü şeyleri okumuyorum gerçekten çok etkiliyor .