mrb kızlar bende kaç haftalık hamile olduğumu bilmiyorum ve doktorlarda hiçççç sölemedi bana belki 4 doktora gittim kaç haftalığım bilmiyorum. Şöyleki 5 haziranda adet olmuştum ve 28 haziranda yeniden adet olacaktım ve 25 haziranda kahverengi renkli bir kan gledi 3 gün aktı ve ben sanırım vucudüm alışmadı (45 günlük evlilyim bu arada) diyerek bakmadım idrar tahlili yaptım ve çif çizgi çıktı sonra kan verdim 3496 Beta hcg çıktı.(03 Temmuzda) sonra yeniden kan verdim 5600 (8 temmuzda)-7400 (11 temmuzda)-10196 (15 temmuzda) bu değerlere göre ultrasano aldılar beni 3 kere vajinal ve bir renkli ultrason olmak üzere bakıldı aralıklı olarak kese göründü ama boş bir kese var ve erken gebelik kesesi dedi doktor bekleyeceğiz dedi. Arada kahverengi lekelerim oluyo.Ayrıca hamilelikle ilgili tek belirtim göğüslerim şiş okadar. ptesi günü yeniden gideceğim bakalım ne olacak?
Kafam çorba gibi karman çorman
boş kese dolar mı bilmiyorum. kaç haftalık gebeyim neden söylenmiyor? Beta hcglerin düşük diyorlar bu kesin çözüm değil diyorlar anlamadım gitti. Kızlar bir yorum yapın