- 2 Nisan 2014
- 1.412
- 1.931
- 168
cok haklisin. hamile kalmadan herkese ay ne kadarda abartiyor diye konuaurken simdi ben aynisi oldum yanlis oldugi cok asikar. Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun.. bir sorum daha varr( drum bana cinsel iliski ile ilgili hicbirsey soylemedi. sizlerden soraniniz var mi? genelde ilk 3 ay yasak diye biliniyor ama. benim sormak aklima gelmedi. tesekkurler hepinizee :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugun kan testı yaptırdım 432 cıktı beta hcg degeri...doktorum ıyı bır deger dedı ama daha oncekı kaybımızdan dolayı dıkkat edelım dedı ve pıhtılasma testı de yaptı.sonucları 15gun sonra cıkarmıs...
ama ben hıc mutlu degılım hep bebgımı kaybedecegım korkusu kafamdan atamıyorum..doktorum dahı cok endıselı gorunuyorsun ıcını rahatlatalım crsamba yenıden beta hcg nı olcelım artısı ızleyelım dedı
Bende 17 haziran da düşük yaptım ve birkaç gün önce yine hamile olduğumu öğrenim.ama dün kahverengi lekeler geldi.Sabah kalktigimda yoktu ama az önce Çok çok az yine gelmiş.Offf bende endiselenmekten mutlu olamıyorum. Yine mi düşecek diye korkuyorum.
Benim düşük yapmadan önce yani 12 haziranda kanamam başlamıştı acaba o günden mi geçerli oluyor tam bilmiyorum. 3 tane gebelik testi yaptım hepsi pozitif. Mucize gibi biliyorum.ama işte dün kanamam olunca yine mi düşüyor dedim.Doktor a çarşamba randevu alabildim.Insallah bu sefer tutunur bebeğim.
Merhaba kızlar, aranıza bugun katıldım SAT 30 Mayıs 28 Haziran'da doktora gittim keseyi gördük 18 Temmuz bu cumaya da kalp atışı icin çağırdı
Insallah duyarız
Son 3 gündür cok midem bulanıyor gemi tutmuş gibi gunun yüzde 80 I'ni bu bulantıyla geçiriyorum normal mı ? Ve bulantıdan nasıl kurtulucam ben ya ? Kafamı kaldıramıyorum
Yardım ne olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim hayirli olsunn sen hemen 2015 mart anneleri topigini bul :) bulantilara da kraker iyi geliyo tuzlu tuzlu ben bide salatalik yiyorum az tuzlayip :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Merhaba kızlarrr
SAt 26 Mayıs'tı, 3 Temmuz'da test yaptırdım ve HCG:450 hamile olduğumu öğrendim.
Ertesi gün doktora gittim değer düşük olduğu için ultrasonda görülmedi tabi. Ya geç döllenme oalbilir ya da gelişiminde sıkıntı var dedi.
2 gün sonra yani 5 temmuzda yaptırdığım test 1300 çıktı, içime su serpildi biraz, doktoru da aradım güzel bir sonuç dedi. bugün kontrole gidicem tekrar bugün yaptırdığım testte (10 Temmuz) sonuç 11.000 çıktı olağan şekilde artmış yani.
Şu an 6+3 günlük görünüyorum ama forumda da okuduğum şeylerin etkisiyle tam mutlu olamıyorum sürekli; kese görünecek mi, bebek olacak mı içinde, kalbi atacak mı, ilk 3 ayı atlatabilecek miyiz endişeleri var aklımda
Normalde insnalar test pozitif çıkınca hamile olduğuna kendini kaptırır ve mutluluğunu yaşar değil mi? sizler nasılsınız?
Belli bir süre en yakın arkadaşlarım dışındakilere ve ofise söylemiyorum bile bi 3 ay geçsin de öyle diye....
benimde 6 haftalıkken görünmemişti kese var ama kalp atışı yok dendi. Endişelenmedim ben hayırlısı dedim çünkü endişelenince kaygı olunca durumun inan sıkıntılı oluyor. Herşeyi zamana bırak rahat ol huzurlu ol iyi şeyler düşün. Ben şimdi 36 haftalık oldum bu zaman içinde kanamalarım oldu enfeksiyon sıkıntısını hala yaşıyorum inan geçen haftamın hepsi hastanede nst çektirerek geçti sabah gidiyorum nst için öğleye doğru eve geliyorum bir hafta boyunca. Bu 36 hafta içinde zehirlenmeler geçirdim. Doktor daha dün dedi tamam erken doğum riskini atlattık artık istediğin zaman doğurabilirsin diyeMeğersem o bir hafta hep kontrol altında tutmasının sebebi erken doğum riskinin yüksek olmasından dolayıymış enfeksiyondan dolayı. Hiç bana demedi hain kadın Demek istediğim endişe etme şimdi tadını çıkar inşallah kucağına alacağın gün bunların hiçbiri aklına gelmez. Sen endişe ettikçe minnoşun da etkilenir yazık
canım sana 6 haftaklık göremiyorum dediğinde sen ne zaman doktora gittin peki sürekli ultrasona girmek sağlıksızmış
Canim hayirli olsun kac mm idi
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
mrb kızlar bende kaç haftalık hamile olduğumu bilmiyorum ve doktorlarda hiçççç sölemedi bana belki 4 doktora gittim kaç haftalığım bilmiyorum. Şöyleki 5 haziranda adet olmuştum ve 28 haziranda yeniden adet olacaktım ve 25 haziranda kahverengi renkli bir kan gledi 3 gün aktı ve ben sanırım vucudüm alışmadı (45 günlük evlilyim bu arada) diyerek bakmadım idrar tahlili yaptım ve çif çizgi çıktı sonra kan verdim 3496 Beta hcg çıktı.(03 Temmuzda) sonra yeniden kan verdim 5600 (8 temmuzda)-7400 (11 temmuzda)-10196 (15 temmuzda) bu değerlere göre ultrasano aldılar beni 3 kere vajinal ve bir renkli ultrason olmak üzere bakıldı aralıklı olarak kese göründü ama boş bir kese var ve erken gebelik kesesi dedi doktor bekleyeceğiz dedi. Arada kahverengi lekelerim oluyo.Ayrıca hamilelikle ilgili tek belirtim göğüslerim şiş okadar. ptesi günü yeniden gideceğim bakalım ne olacak?
Kafam çorba gibi karman çormanboş kese dolar mı bilmiyorum. kaç haftalık gebeyim neden söylenmiyor? Beta hcglerin düşük diyorlar bu kesin çözüm değil diyorlar anlamadım gitti. Kızlar bir yorum yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?