Merhaba kızlarrr
SAt 26 Mayıs'tı, 3 Temmuz'da test yaptırdım ve HCG:450 hamile olduğumu öğrendim.
Ertesi gün doktora gittim değer düşük olduğu için ultrasonda görülmedi tabi. Ya geç döllenme oalbilir ya da gelişiminde sıkıntı var dedi.
2 gün sonra yani 5 temmuzda yaptırdığım test 1300 çıktı, içime su serpildi biraz, doktoru da aradım güzel bir sonuç dedi. bugün kontrole gidicem tekrar bugün yaptırdığım testte (10 Temmuz) sonuç 11.000 çıktı olağan şekilde artmış yani.
Şu an 6+3 günlük görünüyorum ama forumda da okuduğum şeylerin etkisiyle tam mutlu olamıyorum sürekli; kese görünecek mi, bebek olacak mı içinde, kalbi atacak mı, ilk 3 ayı atlatabilecek miyiz endişeleri var aklımda
Normalde insnalar test pozitif çıkınca hamile olduğuna kendini kaptırır ve mutluluğunu yaşar değil mi? sizler nasılsınız?
Belli bir süre en yakın arkadaşlarım dışındakilere ve ofise söylemiyorum bile bi 3 ay geçsin de öyle diye....
ben anlamıyorumki birii hamile kalıradet tarıhı 1 hafta gecer doktora gider kese bebiş hersey yerliyerınde ben de normalde sat 24 mayıs bu haftalarda bebişide kalp atısınıda duymamız gerekiyorken 2 gun önce anca keseyı gördük haftaya gel dediler allahım sen yardımcımız ol mubarek gunlerde hayırlı saglıklı evlatlar nasip et bize
selam, 4+5. gün kesemizi gördük. 6+3. günde randevu verdi doktorum kalp atışını duyabiliceğimizi söyledi umarım herşey yolunda gider ..
arkadaslar hepimizin bebisleri hayirli olsun.. ben araniza az once katildim bende tam 5 haftalik hamileyim. carsamba gunu kan degerlerim hcg 869 cikti. ama ultrasonda gorunmedi. kendime ozel bi drum yok malesef. sizce ne zaman gitmeliyim tekrar. fikirleriniz icin simdiden tesekuurler ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Garantiye almak istersen bir hafta sonra git canim karindan ultrasonla keseyi gorur doktorun hayirli olsun insallah
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
tesekkurler esracim.. pazartesi bir sur kan tahlili verdi nobetci doktor onlari yapacagiz
birde sistit cikti dolayisi ile kasik agrim cok var. insanin aklina hep olumsuz seyler geliyor. bi gorseydik hayirlisiyla :)))
Bn de dun test yaptim ..aslinda sali gunu regl gunum ama meraktan erken yaptim iste..2.cizgi silik olarak da olsa belirdi , ilk gebeligimde de boyle olmustu..pztsi kan testine gidecegim ama simdiden cok endiseliyim..ilk gebeligim problemliydi icte kanama ve kasik agrilarim vardi... 8 haftalikken kalbi durdugu icin kurtajla sonlandirilmisti..simdi yine kasik agrim var ve ben cok korkuyorum ayni senaryoyu yasamaktan...(
Bende aynı sorunu yaşamıştım. Şimdi tekrar hamileyim. Perşembe günü kese ve kalp atışı için gidicem. İnşallah herşey yolunda gider.
umarım bu kez sorun yasamayız
Merhaba kızlarrr
SAt 26 Mayıs'tı, 3 Temmuz'da test yaptırdım ve HCG:450 hamile olduğumu öğrendim.
Ertesi gün doktora gittim değer düşük olduğu için ultrasonda görülmedi tabi. Ya geç döllenme oalbilir ya da gelişiminde sıkıntı var dedi.
2 gün sonra yani 5 temmuzda yaptırdığım test 1300 çıktı, içime su serpildi biraz, doktoru da aradım güzel bir sonuç dedi. bugün kontrole gidicem tekrar bugün yaptırdığım testte (10 Temmuz) sonuç 11.000 çıktı olağan şekilde artmış yani.
Şu an 6+3 günlük görünüyorum ama forumda da okuduğum şeylerin etkisiyle tam mutlu olamıyorum sürekli; kese görünecek mi, bebek olacak mı içinde, kalbi atacak mı, ilk 3 ayı atlatabilecek miyiz endişeleri var aklımda
Normalde insnalar test pozitif çıkınca hamile olduğuna kendini kaptırır ve mutluluğunu yaşar değil mi? sizler nasılsınız?
Belli bir süre en yakın arkadaşlarım dışındakilere ve ofise söylemiyorum bile bi 3 ay geçsin de öyle diye....
arkadaslar merhaba ,
sizlere bir aorum olacak. bugun dra gittim son adet tarihime gore 5 + 3 gunluk hamileyim ancak dr bugun 3 yada 3 bucuk haftalik dedi. kafam karisti vallahi. bilgisi olan varmi acaba
Gec döllenme olmustur canm :) benimde oyle oldu sıkıntı yok
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ayy esracim sagol vallahi.. : )) simdi hangisini bqz alacagim ki ben..bugun keseyi gorduk. 20 gun sora kalp atislari icin cagirdi. ne kadar yavas ilerliyoruz yaaa : ))))
Kızlar sakin olmaya çalışın, bunun başka yolu yok. Endişeler zamanla azalmıyor, eğer stres yapmak isterseniz daha bile çok sebep bulabilirsiniz. Önce kese görme, sonra kalp atışı, sonra 2'li tarama, olmadı 3'lü tarama, ayrıntılı ultrason da organ taraması, 4'lü tarama, şeker yüklemesi bunlar hep stres sebepleri. Bir de tabi, hareketleri hissetmeye başlayınca ohooo, ayy hissettim ay hissetmedim derdi saracak. Aman dikkat edin, strese hiç gerek yok. Hele daha bu kadar yeniyken. Asıl şu an huzura ihtiyacı var,sakin olun.
Allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?