Hamileyim ama belirtim yok normal mi?

Hiç bir belirti yaşamadan geçirdim hamileliğimi. Sadece yemek yemek aşırı keyifli olmuştu. Senin gibi endişelendiğimde doktorum “aman maşallah diyip bu bahsi kapatalım mı nazar değmesin” derdi gülerek

Benim 2 gundur gogus agrısı bıraz azaldı normal mı bilmiyorum siz ne zaman gideceksiniz Dr a
Önümüzdeki hafta salı günü zaman geçmiyor hemen bebegimi görüp kalp atışını dinlemek istiyorum bilerek biraz randevunu geç aldım bebeğimin hem kesesi hemde kalp atışı duyulsun diye siz ne zaman gideceksiniz

Yemek konusunda ilk öğrendiğim hafta bende öyleydim doymuyordum şu iki haftadir pek iştahım yok zorla birşeyler yemeye çalışıyorum

Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah.
Hamileligimin sonuna kadar zirnik mide bulantisi ya da aserme yoktu bende. Fasulyem beni hic zorlamadi. Ama Diken üstündeydim neden yok diye. Erkek bebekmidir sizinki de erkek bebeklerde pek belirti olmuyormus.

Amin inşallah Bilmiyorum ki sağlıklı olsun da kız erkek hiç fark etmez ama eşimde bende erkek hissediyoruz birde geçen hafta sol kasığım segriyordu annem sol kasık segrimesi erkek bebekte olur demişti

Çok iyi anlıyorum seni bende hep sorgulamıştım herkese soruyordum ne mide bulantısı ne başka bişi çok rahat geçirmiştim :)

Hayırlı olsun öncelikle. Benim tek belirtilen ilk zamanlar uykuydu( onu da ben anlamamıştım. Yorgunluktan diye dusunuyordum) mide bulantısı da çok nadir dolmuşa binince filan oldu. Ama kuzenim bulantidan aylardır yataktan kalkamadı. Ben rahat hamilelik geçirdim. Kontrollerini aksatma yeter ki

Amin inşallah Bilmiyorum ki sağlıklı olsun da kız erkek hiç fark etmez ama eşimde bende erkek hissediyoruz birde geçen hafta sol kasığım segriyordu annem sol kasık segrimesi erkek bebekte olur demişti
Kasik olayini duymadim. Annelerimiz ne derse odur : )
Benim bir de neden hic belirtim yok diye doktoruma sormuslugum var. Doktorum fazla dillendirme en ideal hamileligi yasiyorsun diyordu her sordugumda.
Keyfini sürün

Hadi inşallah bende çarşamba gıdecegım kem kese hem kalp atisi ıcın inşallah Bı skntı çıkmaz

Sağolun teşekkür ederim İlk kontrolümüz haftaya salı günü inşallah bugün ise yoğun mide bulantısı yaşıyorum

Kasik olayini duymadim. Annelerimiz ne derse odur : )
Benim bir de neden hic belirtim yok diye doktoruma sormuslugum var. Doktorum fazla dillendirme en ideal hamileligi yasiyorsun diyordu her sordugumda.
Keyfini sürün
Sanırım ben dillendirdim bugün fazlasıyla mide bulantısı yaşadım özellikle en ufak acikmamda yoğun mide bulantısı oldu hemen birşeyler atıştırdım olsun bebeğim sağlıklı olsun ben razıyım

Merhaba benim ilk hamileliğim çok sıkıntısız geçti 1 kere mide bulantısı vs olmadı hamileliğin ortalarında da biraz mide ekşimesi olmuştu 1 ay filan. Onun dışında hiç bir belirilti vs yasamadim. Yani herkesin vücudu aynı değil. Ilk haftalarda da hiç bir belirtim olmadı şu an da da hamilelik düşünüyorum ama daha önceki hamileliğimde hiç bir belirti yaşamadığım için şu an ki ağrılarım belirtilerim regl mi olcam yoksa hamilelik belirtisi mi onu bile anlayamıyorum öyle söyleyin. Icinizi ferah tutun. Ama muayene içinde en kısa zamanda tabi ki doktora gitmenizi öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…