-
- Konu Sahibi Anaymbenana
Benim 2 gundur gogus agrısı bıraz azaldı normal mı bilmiyorumHenüz doktora bende gitmedimbenim de göğüslerim çok acıyor ara ara regl ağrısı gibi bı ağrı girip çıkıyor
Sağolun teşekkür ederim23 haftalık gebeyim mide bulantısı bile yaşamadım tatlım korkma her hamilelik farklıdır. Herkeste belirti olmaz ki zaten şuan çok erken biraz daha ilerleyince yaşarsın
Hiç bir belirti yaşamadan geçirdim hamileliğimi. Sadece yemek yemek aşırı keyifli olmuştu. Senin gibi endişelendiğimde doktorum “aman maşallah diyip bu bahsi kapatalım mı nazar değmesin” derdi gülerekBugün 6+5 günlük olduk koku hassasiyetim nadiren var ve ara ara kasıklarıma ağrı giriyor henüz doktora da gitmedim korkuyorum acaba bebeğimde bir sorun mu var diye.. belirtilerimin olmamasi normal mi? Sadece bazı kokular beni rahatsız ediyor onlarda çok sayılı zatenkötü birşey olsa kanamam olur diye düşünüyorum..benim gibi belirtisi olmadan hamilelik geçiren varmı acaba..lütfen beni biraz rahatlatın
Önümüzdeki hafta salı günüBenim 2 gundur gogus agrısı bıraz azaldı normal mı bilmiyorumsiz ne zaman gideceksiniz Dr a
Yemek konusunda ilk öğrendiğim hafta bende öyleydim doymuyordum şu iki haftadir pek iştahım yokHiç bir belirti yaşamadan geçirdim hamileliğimi. Sadece yemek yemek aşırı keyifli olmuştu. Senin gibi endişelendiğimde doktorum “aman maşallah diyip bu bahsi kapatalım mı nazar değmesin” derdi gülerek
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah.Bugün 6+5 günlük olduk koku hassasiyetim nadiren var ve ara ara kasıklarıma ağrı giriyor henüz doktora da gitmedim korkuyorum acaba bebeğimde bir sorun mu var diye.. belirtilerimin olmamasi normal mi? Sadece bazı kokular beni rahatsız ediyor onlarda çok sayılı zatenkötü birşey olsa kanamam olur diye düşünüyorum..benim gibi belirtisi olmadan hamilelik geçiren varmı acaba..lütfen beni biraz rahatlatın
Amin inşallahHayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah.
Hamileligimin sonuna kadar zirnik mide bulantisi ya da aserme yoktu bende. Fasulyem beni hic zorlamadi. Ama Diken üstündeydim neden yok diye. Erkek bebekmidir sizinki de erkek bebeklerde pek belirti olmuyormus.
Hayırlı olsun öncelikle. Benim tek belirtilen ilk zamanlar uykuydu( onu da ben anlamamıştım. Yorgunluktan diye dusunuyordum) mide bulantısı da çok nadir dolmuşa binince filan oldu. Ama kuzenim bulantidan aylardır yataktan kalkamadı. Ben rahat hamilelik geçirdim. Kontrollerini aksatma yeter kiBugün 6+5 günlük olduk koku hassasiyetim nadiren var ve ara ara kasıklarıma ağrı giriyor henüz doktora da gitmedim korkuyorum acaba bebeğimde bir sorun mu var diye.. belirtilerimin olmamasi normal mi? Sadece bazı kokular beni rahatsız ediyor onlarda çok sayılı zatenkötü birşey olsa kanamam olur diye düşünüyorum..benim gibi belirtisi olmadan hamilelik geçiren varmı acaba..lütfen beni biraz rahatlatın
Kasik olayini duymadim. Annelerimiz ne derse odur : )Amin inşallahBilmiyorum ki sağlıklı olsun da kız erkek hiç fark etmez ama eşimde bende erkek hissediyoruz birde geçen hafta sol kasığım segriyordu annem sol kasık segrimesi erkek bebekte olur demişti
Hadi inşallahÖnümüzdeki hafta salı günüzaman geçmiyor hemen bebegimi görüp kalp atışını dinlemek istiyorum bilerek biraz randevunu geç aldım bebeğimin hem kesesi hemde kalp atışı duyulsun diye siz ne zaman gideceksiniz
Derkeeeen bugün yoğun mide bulantısı ile baş başayımmÇok iyi anlıyorum seni bende hep sorgulamıştım herkese soruyordum ne mide bulantısı ne başka bişi çok rahat geçirmiştim :)
Sağolun teşekkür ederimHayırlı olsun öncelikle. Benim tek belirtilen ilk zamanlar uykuydu( onu da ben anlamamıştım. Yorgunluktan diye dusunuyordum) mide bulantısı da çok nadir dolmuşa binince filan oldu. Ama kuzenim bulantidan aylardır yataktan kalkamadı. Ben rahat hamilelik geçirdim. Kontrollerini aksatma yeter ki
Sanırım ben dillendirdim bugün fazlasıyla mide bulantısı yaşadım özellikle en ufak acikmamda yoğun mide bulantısı oldu hemen birşeyler atıştırdımKasik olayini duymadim. Annelerimiz ne derse odur : )
Benim bir de neden hic belirtim yok diye doktoruma sormuslugum var. Doktorum fazla dillendirme en ideal hamileligi yasiyorsun diyordu her sordugumda.
Keyfini sürün
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahHadi inşallahbende çarşamba gıdecegım kem kese hem kalp atisi ıcın inşallah Bı skntı çıkmaz
Ederim canım inşallah guzel şeyler paylaşırız guzel heyecanlarrabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahsende bana çok dua et olurmu
Derkeeeen bugün yoğun mide bulantısı ile baş başayımm
Biraz zor geçiyor şuanRahatladın mı şimdi
İçini ferah tut canım. . Strese girme ve güzel bir hastane belirle o hastane üzerinden git.Sağolun teşekkür ederimİlk kontrolümüz haftaya salı günü inşallah bugün ise yoğun mide bulantısı yaşıyorum
Merhaba benim ilk hamileliğim çok sıkıntısız geçti 1 kere mide bulantısı vs olmadı hamileliğin ortalarında da biraz mide ekşimesi olmuştu 1 ay filan. Onun dışında hiç bir belirilti vs yasamadim. Yani herkesin vücudu aynı değil. Ilk haftalarda da hiç bir belirtim olmadı şu an da da hamilelik düşünüyorum ama daha önceki hamileliğimde hiç bir belirti yaşamadığım için şu an ki ağrılarım belirtilerim regl mi olcam yoksa hamilelik belirtisi mi onu bile anlayamıyorum öyle söyleyin. Icinizi ferah tutun. Ama muayene içinde en kısa zamanda tabi ki doktora gitmenizi öneririmBugün 6+5 günlük olduk koku hassasiyetim nadiren var ve ara ara kasıklarıma ağrı giriyor henüz doktora da gitmedim korkuyorum acaba bebeğimde bir sorun mu var diye.. belirtilerimin olmamasi normal mi? Sadece bazı kokular beni rahatsız ediyor onlarda çok sayılı zatenkötü birşey olsa kanamam olur diye düşünüyorum..benim gibi belirtisi olmadan hamilelik geçiren varmı acaba..lütfen beni biraz rahatlatın