- 29 Temmuz 2023
- 1.095
- 4.346
- 37
- Konu Sahibi Anaymbenana
Saat 11de kalktı 3te yattı ulen 7.30da uyanır mı insan el insaf be kızım @YunSev Allah kolaylık versin canım sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah önümüzdeki hafta salı günü gideceğimMerhaba benim ilk hamileliğim çok sıkıntısız geçti 1 kere mide bulantısı vs olmadı hamileliğin ortalarında da biraz mide ekşimesi olmuştu 1 ay filan. Onun dışında hiç bir belirilti vs yasamadim. Yani herkesin vücudu aynı değil. Ilk haftalarda da hiç bir belirtim olmadı şu an da da hamilelik düşünüyorum ama daha önceki hamileliğimde hiç bir belirti yaşamadığım için şu an ki ağrılarım belirtilerim regl mi olcam yoksa hamilelik belirtisi mi onu bile anlayamıyorum öyle söyleyin. Icinizi ferah tutun. Ama muayene içinde en kısa zamanda tabi ki doktora gitmenizi öneririm
Benimde tüm belirtilerin 6. Haftamda başladı yoğun bulantı uyku hali buraya konu açtım belirtim yok diye ama sonrasında belirtilerin hasını yaşadım şimdi 8+5 olduk bulantım çok şükür öncekilere göre iyi ilaçlar sayesinde baya azaldıArkadaşlar merhaba Bende 6+2 hamileyim bende de belirti aman aman yok kasık ağrısı deseniz nerdeyse baştan beri regli günümde olmuştu sadece oda doktor duphaston die bir ilaç vermişti onla kesildi bidaha olmadı benim şuanki hamileliğim tüp ve herkes kasık ağrısı göğüs şişmesi mide bulantısı derken bende yok mide bulantısı şöyle 5. Haftada vardı ama hafif şimdide sadece sabahları oluyor bi kaç kere öğürtü kusma yok yani normal sanırım yazılanları okuduma göre belirti daha olmayadabiliyor
Anladım canımm benim öle aman aman belirtim yok bendede başlar belki yarın öbürgün bakalım Nasip teşekkür ederim İNŞALLAH arkadaşıö isteyen herkes sen de bende sağlıkla alalım kucağımıza bebişleri Çok AminnnBenimde tüm belirtilerin 6. Haftamda başladı yoğun bulantı uyku hali buraya konu açtım belirtim yok diye ama sonrasında belirtilerin hasını yaşadım şimdi 8+5 olduk bulantım çok şükür öncekilere göre iyi ilaçlar sayesinde baya azaldı
Amin inşallah Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşallahAnladım canımm benim öle aman aman belirtim yok bendede başlar belki yarın öbürgün bakalım Nasip teşekkür ederim İNŞALLAH arkadaşıö isteyen herkes sen de bende sağlıkla alalım kucağımıza bebişleri Çok Aminnn
Aminnn canımm İNŞALLAH Çok AminnnAmin inşallah Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşallah