- 15 Eylül 2022
- 1.775
- 861
-
- Konu Sahibi Anaymbenana
Benim hiiiç belirtim olmadı 7. Aydayım sağlıklı çok şükür.. Ne mide bulantısı, ne başka bir şey. Sadece kokuları çok net hissediyorum artık keskinleşti.Bugün 6+5 günlük olduk koku hassasiyetim nadiren var ve ara ara kasıklarıma ağrı giriyor henüz doktora da gitmedim korkuyorum acaba bebeğimde bir sorun mu var diye.. belirtilerimin olmamasi normal mi? Sadece bazı kokular beni rahatsız ediyor onlarda çok sayılı zatenkötü birşey olsa kanamam olur diye düşünüyorum..benim gibi belirtisi olmadan hamilelik geçiren varmı acaba..lütfen beni biraz rahatlatın
Kanamam çok şükür yok ama ara ara kasık sancım oluyor başlarda ağrı da korkutuyordu beni kanama yok diye rahatlatıyordum KendimiKorkma tatlim bu haftalarda normal benim de hic belirtim olmadi kasik agrim hiic olmadi mesela kanaman olmadigi surece korkma en guzel zamanlarinn
Teşekkür ederimBenim bulantilar 9.haftada baslamisti
Hic bulanmayan da var
Bulanip sonra 1 2 hafta sonra tekrar bulanti yasayan var
Herkesin hamileligi farkli
O Olur o cok normalKanamam çok şükür yok ama ara ara kasık sancım oluyor başlarda ağrı da korkutuyordu beni kanama yok diye rahatlatıyordum Kendimibirde geçen hafta sürekli acikiyordum bu hafta da iştahım yok birşey yiyemiyorum
Amin inşallahBen varımHiç bir ağrım sızım olmadı, midem bulanmadı. Dümdüz geçirdim yani hamileliğimi İçiniz rahat olsun herkesin farklı geçiyor süreci. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
İnşallah sizde sağ salim kucağınıza alırsınızBenim hiiiç belirtim olmadı 7. Aydayım sağlıklı çok şükür.. Ne mide bulantısı, ne başka bir şey. Sadece kokuları çok net hissediyorum artık keskinleşti.
Sağolun teşekkür ederim inşallah herşey güzel giderO Olur o cok normal
Ay gerçekten miBenim de olmadi ya bulantim cok :) 16.haftada geri basladi basta az olmustu simdi ictigim suyu cikariyorum
Annem bana hamileyken 3 ay sadece mide bulantısı çekmiş bitmiş, kardeşime hamileyken 1 kere midesi bulanmış lükse bak 1 kere midesi bulanmış başka bisey yaşamamışBugün 6+5 günlük olduk koku hassasiyetim nadiren var ve ara ara kasıklarıma ağrı giriyor henüz doktora da gitmedim korkuyorum acaba bebeğimde bir sorun mu var diye.. belirtilerimin olmamasi normal mi? Sadece bazı kokular beni rahatsız ediyor onlarda çok sayılı zatenkötü birşey olsa kanamam olur diye düşünüyorum..benim gibi belirtisi olmadan hamilelik geçiren varmı acaba..lütfen beni biraz rahatlatın
Annem bana hamileyken 3 ay sadece mide bulantısı çekmiş bitmiş, kardeşime hamileyken 1 kere midesi bulanmış lükse bak 1 kere midesi bulanmış başka bisey yaşamamış
Bende eğer hamile kalırsam umarım böyle yaşarım diye dua ediyorumHayalimdeki hamilelik bu olabilir
Bende eğer hamile kalırsam umarım böyle yaşarım diye dua ediyorum
Sankı ben yazmısımBugün 6+5 günlük olduk koku hassasiyetim nadiren var ve ara ara kasıklarıma ağrı giriyor henüz doktora da gitmedim korkuyorum acaba bebeğimde bir sorun mu var diye.. belirtilerimin olmamasi normal mi? Sadece bazı kokular beni rahatsız ediyor onlarda çok sayılı zatenkötü birşey olsa kanamam olur diye düşünüyorum..benim gibi belirtisi olmadan hamilelik geçiren varmı acaba..lütfen beni biraz rahatlatın
23 haftalık gebeyim mide bulantısı bile yaşamadım tatlım korkma her hamilelik farklıdır. Herkeste belirti olmaz ki zaten şuan çok erken biraz daha ilerleyince yaşarsınBugün 6+5 günlük olduk koku hassasiyetim nadiren var ve ara ara kasıklarıma ağrı giriyor henüz doktora da gitmedim korkuyorum acaba bebeğimde bir sorun mu var diye.. belirtilerimin olmamasi normal mi? Sadece bazı kokular beni rahatsız ediyor onlarda çok sayılı zatenkötü birşey olsa kanamam olur diye düşünüyorum..benim gibi belirtisi olmadan hamilelik geçiren varmı acaba..lütfen beni biraz rahatlatın
Henüz doktora bende gitmedimSankı ben yazmısım6+4 1 haftadır mide bulantı vardı gogus agrısı agızda acı tat ama bugun bulantım yok snakı goguslerım de agrımıyo sadece agzımda hafif Bı acı tat var Dr a gıtmedıgım ıcın kafama bin tane sey geliyor