- 4 Nisan 2025
- 9
- -7
- 1
- 22
- Konu Sahibi nalyeccc123
-
Hastaneye gitmeni tavsiye ederim tehlikeli bir durum evde birşey yapmaya çalışma lütfen doktor var hastane var hangi devirde yaşıyoruz düsürmek ne demek canını tehlikeye atıyorsunYaklaşık bir aylık hamileyim test yaptım defalarca pozitif cikti. Düşürmem gerek öğrenciyim erkek arkadaşım istemiyor ayrılmıştık zaten bu meseleyi halletmek için tekrar denedik olmadı çok narsist biri dogursam bebek için daha kötü. Düşürmek için hap arıyorum bulamıyorum elinde olan yada bulabilen varmi bana ulaştırsın lütfennn
Neden yapmıyorlarKürtaj yaptıracaksın canım. 8 binle 15 bin arası, devlet hastaneleri yapmıyor yasal olmasına rağmen.
Tabi canım herkes keyfine göre ilişkiye girsin korunmasın üstüne üstlük sonra devlet benim bebeğime kürtaj yap bu kıyım değilde nedir acaba? Kimse ilişkiye girmeyin demiyor bari korunsular çok zor değilİlişkinin yasalı yasal olmayanı diye ayırmak? Cinsellik bekar/ evli, belli yaşta herkese haktır. Kürtaj da öyle. Evli değilsen kürtaj yapmam gibi bir yaklaşımı benim anlamam mümkün değil. Bu zihniyetle münakaşayı bırakalı çok oldu. Selametle.
Herkes sizinle aynı bakış açısına ve inançlara sahip değil. Korunsanız bile hamile kalma riski var. Beni alıntılamayın cevap vemek muhatap olmak istemiyorumTabi canım herkes keyfine göre ilişkiye girsin korunmasın üstüne üstlük sonra devlet benim bebeğime kürtaj yap bu kıyım değilde nedir acaba? Kimse ilişkiye girmeyin demiyor bari korunsular çok zor değil
Ben kendi yorumumu yaptım zaten cevap veren sizdiniz yani siz benimle muhattap olmayı tercih ettiniz. Bebeğe kıymanın inançla ne ilgili var doguramayacaginiz ilişkilere girmeyin giriyorsanizda korunun bunun aksini niye savunuyorsun anlamadım. Korundugu halde hamile kalsaydı ona bir lafım olamazdı zaten en azından üstüne düşeni yapmış derdim ama hem korunmadan ilişkiye girip hemde hamile kaldıktan sonra o bebeği aldırmak kıyımdan başka bir şey değildirHerkes sizinle aynı bakış açısına ve inançlara sahip değil. Korunsanız bile hamile kalma riski var. Beni alıntılamayın cevap vemek muhatap olmak istemiyorum
Devlet hastanelerinin genel tutumundan bahsediyoruz konu özelinden değil, ampülle ne alakası var diyen sizsiniz.Ben kendi yorumumu yaptım zaten cevap veren sizdiniz yani siz benimle muhattap olmayı tercih ettiniz. Bebeğe kıymanın inançla ne ilgili var doguramayacaginiz ilişkilere girmeyin giriyorsanizda korunun bunun aksini niye savunuyorsun anlamadım. Korundugu halde hamile kalsaydı ona bir lafım olamazdı zaten en azından üstüne düşeni yapmış derdim ama hem korunmadan ilişkiye girip hemde hamile kaldıktan sonra o bebeği aldırmak kıyımdan başka bir şey değildir
Ben ampulcu değilim ama eğer devlet büyüklerinden biri olsaydım korunmasız ilişkiye giren ve aldırmak isteyen kişilerin çocuk sahibi olma yetkisinin alınmasını isterdim bu oyuncak değil insanlar ne zorluklarla evlat sahibi oluyorlar ya da doğurup devlet yurduna atanlar aynı şey geçerli. Bu benim düşüncemDevlet hastanelerinin genel tutumundan bahsediyoruz konu özelinden değil, ampülle ne alakası var diyen sizsiniz.
Bilmeden konuşmayın yapmıyorlar işte sadece bebekte bir problem varsa. O da yine başka bir hastaneye gönderiyorlar. Tecrübe ettim ki söylüyorum, bilmeden konuşmuyorum yaniÜlkede yasal olmadan girilen iliskilere devlet kürtaj yapmiyor evet ama evliyseniz yapıyor ampulle ilgiisi yok yanı. Bu ne cahillik korunma diye vir şey var korunsaydiniz bir cana kıymak bu kadar kolay mı yazık
Ayrıca korunup korunmamak beni ilgilendirir. Devlet bana yasal hakkımı vermek zorunda. Ve yasada 'yasal ilişki' diye bir ibare yok. Ya eşim doğumuna yetişip imza atamadığı için tiplerini bile bağlamadılar be üstelik doktorlarla telefonda görüştüğü halde.Ülkede yasal olmadan girilen iliskilere devlet kürtaj yapmiyor evet ama evliyseniz yapıyor ampulle ilgiisi yok yanı. Bu ne cahillik korunma diye vir şey var korunsaydiniz bir cana kıymak bu kadar kolay mı yazık
Ülkede yasal olmadan girilen iliskilere devlet kürtaj yapmiyor evet ama evliyseniz yapıyor ampulle ilgiisi yok yanı. Bu ne cahillik korunma diye vir şey var korunsaydiniz bir cana kıymak bu kadar kolay mı yazık
Şimdi sadece bu iki mesajı alıntıladım, çok dikkatimi çekti.İlişkinin yasalı yasal olmayanı diye ayırmak? Cinsellik bekar/ evli, belli yaşta herkese haktır. Kürtaj da öyle. Evli değilsen kürtaj yapmam gibi bir yaklaşımı benim anlamam mümkün değil. Bu zihniyetle münakaşayı bırakalı çok oldu. Selametle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?