- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 33
- Konu Sahibi Mutsuz_gebis
En çok koyan da bu bence birini sevdim dese bi nebze tamam gönül bu belli olmuyo o zaman da adam gibi konuşur boşanır diğeriyle yoluna bakarsın ama da kocası başka kadınları kucağına oturtuyo diye kendi de mi her kucağa oturcak öfff ne iğrenç kadınlar var ve erkekler ne anlıyo öyle kadınlardan bilmem bi arkadaşım da hamileliğinde aynı şeyi yaşadı kocasu aramış araba arızalandı sanayiye gitcem bekleme demiş ama telefonu kapatmayı unutmuş bi zil sesi duydum diyo sonra bi kadın sesi gel aslanım .....falan ayıp laflar etti diyo ne oluyo ya diye şaşkındım anlamamıştım olayı taki kocamın kadına ......canın istiyomu diyene kadar dedi tüm seslerini dinledim dedi eşimden beklemeyeceğim şeyler duydum dedi sonra adamın şarkı bitmiş kapanmış telefon ertesi gün sabah öyle yorgun geldi ki kapıya ne oldu dedim arabanın masrafı çok çıktı demiş kadın da duydum tüm konuştuklarınızı diye anlatmış adamın bahanesi sen kilo aldın karnın büyüdü hiç zevk almıyorum olmuş kadın 7aylık hamileydi bıçak çekmiş kocasına kocası da özür dilemek için hamle yapınca bıçak adama gelmiş arkadaşla aynı zamanda hamileydim bende yanlarına gittik oda çocuk için affetti ama en ufak bi yanlışında çocuğu göstermem dedi kadın eşim de arkadaşına kavga etti onlar bizim evlatlarımızı taşıyo sen bu haltı nasıl yersin hemde hamileliğini bahane gösterip hatta vurdu eşim üç kuruşluk kadın için karın bebeğini düşürseydi ne olcaltı diye şimdi ne oldu bilmem taşındılar hala evliler ama akıllandı mı bilmem olayın olduğu gün de eşimi aramıştı soruyorum kocama sana da mı gel dedi diye deseydi de vursaydım anlından diye kapattı konuyu aklıma geldikçe soruyom gel mi dedi diye yani bi kere yapan yapıyo 5yaşında oğluyla pavyona gideni duydum ya çocuk annesine bi kalabalık toplumda diyo babam kucağına kadını oturttu me....sini emdi diye daha neler offf
affetme bence benim içimin alacağı bişey değil açıkcası yüzyüze görüşmese de telefonda o muhançbbeti ederek iş görüyolar canım güvenme artık şuna bi kere affetti yine affeder beni seviyo diyo eşin bence sen bilirsin yinede ama devam etsen nasıl için alcak eve geç gelse kimin koynundan geliyo dicen sana ilişki esnasında bişey dese o kadın öyle mi yapıyo dicen off sürekli beynini kemircek yapma kendine bunu sen onun için herşeye katlanmışsın ama o hiç yanında olmamış bence
affetme bence benim içimin alacağı bişey değil açıkcası yüzyüze görüşmese de telefonda o muhançbbeti ederek iş görüyolar canım güvenme artık şuna bi kere affetti yine affeder beni seviyo diyo eşin bence sen bilirsin yinede ama devam etsen nasıl için alcak eve geç gelse kimin koynundan geliyo dicen sana ilişki esnasında bişey dese o kadın öyle mi yapıyo dicen off sürekli beynini kemircek yapma kendine bunu sen onun için herşeye katlanmışsın ama o hiç yanında olmamış bence