Hamileyim aldatildim yardim:(

Kadın en ufak bir hata yapsın dünya başına yıkılır ama erkek yapınca..!! Nefret ediyorum bu düzenden ve ne yazikki bunun suçlusu birazda biz kadınlarız. Çok fazla tolerans gösteriyoruz, affediyoruz vs. Size gelirsek önce doğum yapmayı bekleyin ve bu süre zarfında asla eskisi gibi davranmayın durumu yok zorlanır vs. demeyin mesela ,bırakın zorlansın, uğraşsın, çabalasın. İnternette başkalarıyla konuşmakla baba olunmuyor. Kendinizi hiçbir şeyden mahrum bırakmayın, yiyip - için, istediklerinizi alın hiçbir şey için değmez. Doğumdan sonra güzelce düşünün hazmedebilecek misiniz, alışkanlık haline getirmesine izin verebilecek misiniz? Belki bir süre ayrı kalmak ikinize de iyi gelecek. Arada boşanma olmadan bir süre başka bir yere taşınıp burnunun sürtmesini sağlayabilirsiniz. Hem bu süre zarfında mahkemeye başvurduğunuz takdirde nafaka da alabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar. Ben 35 haftalık hamileyim esimle 7 yıl çıktıktan sonra severek evlendik. Evleneli 1 sene olacak.Hamileligim stresli geçti esim işinden oldu bir sure kendi annemde bir sure kayinvalidemde kaldik duzenli doktorumuz olmadı. Son aya girdik is buldu şehir degistirdik. Ev tasidim yerlestrdim ağlaya ağlaya geçti hamileligim anlayacağınız. Simdi tasinali 3 hafta oldu ise başlayalı da tabi bi yandan bebeğe hazırlık yapmak istedik beşiğini bile ikinci el aldık esimin elinde yok ailelerin durumu da belli kimse üzülmesin diye mütevazı davrandm bi kaç ay yatacak ikinci al alıp geçelim dedim. Çoğu şeyini almaşık bile .Bunun stresi ayrı dursun. Yinede küçük şeylerle mutlu olmaya çalıştım evde ona kendimce hazırlıklar yapıyorum. Konumuza gelecek olursak esimin beni aldattığını öğrendim tesadüf telefon faturasina bakiyordum bu ay en çok konuştuğu numara yabancı rehberine baktım kayıtlı değil kaydedip whatsaptan baktm bayan resmi. O uyuyordu. Aradım açmadı sonra msj attm müsait değil misin ben musaitim ac yazdm o da açtı ben esiyim kimsin dedim o da eşine sor dedi. Kapattm uyandirip sordum bu numara kimin diye ilk tanımıyorum dese de ben konuştum bayan eşine sor diyor kim dedim. İnstagramdan tanıştık sadece bir hafta konuştuk yüz yüze gorusmedik bile dedi. Hatta bana kızdı uste cikmaya calisti sen telefonumun nerelerine giriyorsun diye. Gecen pazar yüz yüze goruseceklermis ama engel çıkmış. Neyse kadın evli iki çocuğu var sadece dertlestik dedi. Benim kocamda beni aldatiyor pavyona gidiyor kızlar kucağına oturuyor ses cikarmiyorum dedi. İki hafta konusup mesajlasmislar . son bi kac gun konusmamislar.Esmde pisman oldum eve gelip seni bebegimizi dusundum dedi.Esim uç gündür yalvarıyor bi daha olmayacak kızımız için affet esseklik yaptım kopek gibi pismanim bize sans ver diye. En önemlisi de bu ilk değil daha önce de boyle konuşmalarını yakaladı. Evlendikten sonra herşeyi sildim o da bi daha asla olmayacak dedi. Evlendikten sonra bu ikinci oluyor . bana koyan da onca yaşadıklarımıza rağmen bana hatta bebegimle son haftalarda bize yaptığı. Ben affetmekten Yoruldum her defasında ayni sözler. Bu sefer çok pişman belli ama affetmek istemiyorum. Bosansam bi kaç haftaya bebeğimiz geliyor.napacagm bilmiyorum.
daha önce de oldu diyorsun eminim onlarda da çok pişmandır bebeğini tek düşünen sensin o düşünse böyle bir şey yapmaz sen yakalamasaydın pişman falan olmazdı yakaladığın için pişman

Aynı şeyleri yaşadım üzüntüye dayanamayıp Bebeğimi kaybetmistim:KK43: Kendine dikkat et bebeğini düşün. Aldatma çünkü aldatmalar katlanarak devam edecek inan bana.

Konunu okuyunca yasadiklarimi hatırladım Allah yar ve yardımcınız olsun.

ya hem çocuğuna beşik alama hemde elin karısıyla fingirdeş..pes yani..yuh yani...
aslında yüzde yüz boşanmalısın bence..ama hamilesin ya ailenle de görüş derim..onlarında fikrini al..

Merhaba arkadaşlar. Ben 35 haftalık hamileyim esimle 7 yıl çıktıktan sonra severek evlendik. Evleneli 1 sene olacak.Hamileligim stresli geçti esim işinden oldu bir sure kendi annemde bir sure kayinvalidemde kaldik duzenli doktorumuz olmadı. Son aya girdik is buldu şehir degistirdik. Ev tasidim yerlestrdim ağlaya ağlaya geçti hamileligim anlayacağınız. Simdi tasinali 3 hafta oldu ise başlayalı da tabi bi yandan bebeğe hazırlık yapmak istedik beşiğini bile ikinci el aldık esimin elinde yok ailelerin durumu da belli kimse üzülmesin diye mütevazı davrandm bi kaç ay yatacak ikinci al alıp geçelim dedim. Çoğu şeyini almaşık bile .Bunun stresi ayrı dursun. Yinede küçük şeylerle mutlu olmaya çalıştım evde ona kendimce hazırlıklar yapıyorum. Konumuza gelecek olursak esimin beni aldattığını öğrendim tesadüf telefon faturasina bakiyordum bu ay en çok konuştuğu numara yabancı rehberine baktım kayıtlı değil kaydedip whatsaptan baktm bayan resmi. O uyuyordu. Aradım açmadı sonra msj attm müsait değil misin ben musaitim ac yazdm o da açtı ben esiyim kimsin dedim o da eşine sor dedi. Kapattm uyandirip sordum bu numara kimin diye ilk tanımıyorum dese de ben konuştum bayan eşine sor diyor kim dedim. İnstagramdan tanıştık sadece bir hafta konuştuk yüz yüze gorusmedik bile dedi. Hatta bana kızdı uste cikmaya calisti sen telefonumun nerelerine giriyorsun diye. Gecen pazar yüz yüze goruseceklermis ama engel çıkmış. Neyse kadın evli iki çocuğu var sadece dertlestik dedi. Benim kocamda beni aldatiyor pavyona gidiyor kızlar kucağına oturuyor ses cikarmiyorum dedi. İki hafta konusup mesajlasmislar . son bi kac gun konusmamislar.Esmde pisman oldum eve gelip seni bebegimizi dusundum dedi.Esim uç gündür yalvarıyor bi daha olmayacak kızımız için affet esseklik yaptım kopek gibi pismanim bize sans ver diye. En önemlisi de bu ilk değil daha önce de boyle konuşmalarını yakaladı. Evlendikten sonra herşeyi sildim o da bi daha asla olmayacak dedi. Evlendikten sonra bu ikinci oluyor . bana koyan da onca yaşadıklarımıza rağmen bana hatta bebegimle son haftalarda bize yaptığı. Ben affetmekten Yoruldum her defasında ayni sözler. Bu sefer çok pişman belli ama affetmek istemiyorum. Bosansam bi kaç haftaya bebeğimiz geliyor.napacagm bilmiyorum.
Boşanmalısın, fakat bebek için bir süre ertelenebilir. Bu süre içinde anlaşmalı birlikte yaşama olduğunı bildirim ve asla ona karılık yapmayın. Bebek bi doğsun, kendinize iş bakın. Çocuğu da aile baksın. Şimdi değil de birkaç aya yapın bence bunu.

İki tarafta mide bulandırıcı pislik yapmışlar resmen.

Ne karakter kalmış ne onur ne şeref.

Çok üzüldüm evladın ve sana Rabbim yardımcın olsun.
Elimde konuşma dokümanları var. Karşı tarafı da mahkemeye verebilir miyim? Bi de arkadaşlar ailemin yanina gidemem kimseye konudan bahsetmedim. Zaten o eve gelmeden yemeği yiyip odaya kilitliyorum kendimi yüzüne bakmiyorum bile. Bana her isten geldiğinde sarılıp uğraşıyor pesimde dolaşıyordu bebegimizle konuşup seviyordu. Nasıl yaptı hala soktaym. Canima kiymayi düşündüm psikolojim bozuldu ama karnimda bir can daha var ona bunu yapamam. Ben ona iyi anne olabilecek miyim diye düşünürken simdi tek başıma nasıl bakarm nereye giderim.Kalmak da istemiyorum.çok caresizim

En önemlisi de bu ilk değil daha önce de boyle konuşmalarını yakaladı. Evlendikten sonra herşeyi sildim o da bi daha asla olmayacak dedi. Evlendikten sonra bu ikinci oluyor .
yalama olmuş sizinki. siz devamlı başka erkeklerle yazışsaydınız eşiniz ne yapardı düşünün, ona göre yol alın. onun da midesi geniştir, aldatılmayı hazmederdi diyosanız devam.

Valla bilemedim demekki adamlara acimayacaksiniz ne kadar mütevazı olursan bedeli o kadar ağırlasiyor affetmeyin bi süre biraz sizi göremesin akillanir umarım.

Aynı şeyleri yaşadım üzüntüye dayanamayıp Bebeğimi kaybetmistim:KK43: Kendine dikkat et bebeğini düşün. Aldatma çünkü aldatmalar katlanarak devam edecek inan bana.

Konunu okuyunca yasadiklarimi hatırladım Allah yar ve yardımcınız olsun.
Bende sürekli ağlıyorum inşallah ona birşey olmaz :KK43:

İş yok para yok karısı hamile çocuk doğacak nasıl geçinecez demiyor çapkınlık peşinde,dertleşecek hiç erkek arkadaş kalmadıda tanımadığı kadınla mı dertleşecek ,ister afedin ister etmeyin ama siz onu bırakmazsanız onca derdin arasında aklı başka yere çalışan yarın düzlüğe çıktınız da o sizi bırakacak.ona göre fedakarlık yapın ya da yapmayın bu adamla geleceğiniz çok parlak değil.

Elimde konuşma dokümanları var. Karşı tarafı da mahkemeye verebilir miyim? Bi de arkadaşlar ailemin yanina gidemem kimseye konudan bahsetmedim. Zaten o eve gelmeden yemeği yiyip odaya kilitliyorum kendimi yüzüne bakmiyorum bile. Bana her isten geldiğinde sarılıp uğraşıyor pesimde dolaşıyordu bebegimizle konuşup seviyordu. Nasıl yaptı hala soktaym. Canima kiymayi düşündüm psikolojim bozuldu ama karnimda bir can daha var ona bunu yapamam. Ben ona iyi anne olabilecek miyim diye düşünürken simdi tek başıma nasıl bakarm nereye giderim.Kalmak da istemiyorum.çok caresizim
Hemen 186 arayıp akıl danışın. Ailenizin yanına neden gidemiyorsunuz?

Boşanmasanda eskisi gibi sevmeyecegin kesin genede sen bilirsin canım ortada bir bebek var ne desem boş

Ben açıkçası bosancagini sanmıyorum senin. En azından şimdilik. Muhtemelen ilerleyen yıllarda hayatında birisi olduğu için seni terk eder.
Mecbur boşanma süreci oluşur...
Sonra vah vah edersin kendine

Herşey eskisi gibi olamaz evet . Ben zaten onu sevdiğim için affettm hep o simdi çok pişman ama korkuyorum güvenmiyorum. Ayrıca yaptığını hazmedemiyorum
Pişman olcak ama bence gene yapar gibime geliyor bir kere o heyecana alıştılarmo o adrenalin onlara cazip geliyor bebegin olmasa boşan derdim ama bebegin günahına giremem

Çok zor bir durum Allah yardımcın olsun inşaallah karısını düşünmediği gibi çocuğunu da düşünmemiş yazık. Affetsen hep acaba mı diyeceksin hep bir şüphe içinde yaşayacaksın zaten ilkte değilmiş çok zor..

X