Yaşlarınız kaç?Merhabalar biraz karışık bir konum var sizlere danışmak istediğim için buraya üye oldum. 1 senedir ilişkimin sürdüğü birisi var. Bu kişiyi 1 2 arkadaşım hariç hayatımda kimse bilmiyor. Uzaktan bir ilişki yaşıyorduk ve artık kendisiyle ayrılmayı düşünüyordum. Fakat bugün 1 aylık hamile olduğumu öğrendim. İlk başta aldırmayı düşündüm fakat erkek arkadaşım kesinlikle aldırmak istemediğini duruma çok mutlu olduğunu ve hemen evlenmek istediğini söyledi. Benimde kararım değişti Allah tarafından bana verilen bir canı aldırmak istemiyorum. Sorun şu ki aileme bir sevgilim olduğunu bahsedip 3 4 ay içinde hemen evliliğe bu durumu nasıl götürebilirim sizce. Ya 3 4 ay içinde evliliğe götürüp evlendikten sonra durumu açıklayacağız. Yada sadece anneme söylesem en azından o işlerin hızlanmasına yardımcı mı olur. Kafam çok karışık lütfen bana fikirlerinizi söyleyin.
Arılmayı düşünüyormuşsunuz ama gebelik durumu fikrinizi değiştirmiş .Merhabalar biraz karışık bir konum var sizlere danışmak istediğim için buraya üye oldum. 1 senedir ilişkimin sürdüğü birisi var. Bu kişiyi 1 2 arkadaşım hariç hayatımda kimse bilmiyor. Uzaktan bir ilişki yaşıyorduk ve artık kendisiyle ayrılmayı düşünüyordum. Fakat bugün 1 aylık hamile olduğumu öğrendim. İlk başta aldırmayı düşündüm fakat erkek arkadaşım kesinlikle aldırmak istemediğini duruma çok mutlu olduğunu ve hemen evlenmek istediğini söyledi. Benimde kararım değişti Allah tarafından bana verilen bir canı aldırmak istemiyorum. Sorun şu ki aileme bir sevgilim olduğunu bahsedip 3 4 ay içinde hemen evliliğe bu durumu nasıl götürebilirim sizce. Ya 3 4 ay içinde evliliğe götürüp evlendikten sonra durumu açıklayacağız. Yada sadece anneme söylesem en azından o işlerin hızlanmasına yardımcı mı olur. Kafam çok karışık lütfen bana fikirlerinizi söyleyin.
Ayrılık konusu son günlerde ortaya çıkmış birşeydi. Evlendikten sonra durumu söylemeyi düşünüyoruz zaten sadece öncesinde benim söylemeyeki korkum oluştuAllah analı babalı büyütsün de. Bişey diyemiyorum. Ayrılmayı düşündüğünüz adamla ilişkide korunmamak falan. Bile isteye olmuş gibi. Ve ne yaparsanız yapın ortaya çıkacak. Oldu ki 4 ayda evlendiniz 5 aylık olacaksınız karnınız büyüyecek. 4 aylık evliyken de doğum yapacaksınız. Saklama şansınız 0. Aileniz bilmeli
+1Ayrılmayı düşündüğün adamla evlenirsen ilerde kucağında çocukla mahkeme gezebilirsin dikkat et. Sadece çocuk için evlenmek bana mantıklı gelmiyor hatta büyük hata gibi geliyor. Kürtaj olup olmamak sana kalmış ancak önceliğin kendin olsun.
Ayrılmayı düşünüyordum demişsiniz neden öyle düşündünüzMerhabalar biraz karışık bir konum var sizlere danışmak istediğim için buraya üye oldum. 1 senedir ilişkimin sürdüğü birisi var. Bu kişiyi 1 2 arkadaşım hariç hayatımda kimse bilmiyor. Uzaktan bir ilişki yaşıyorduk ve artık kendisiyle ayrılmayı düşünüyordum. Fakat bugün 1 aylık hamile olduğumu öğrendim. İlk başta aldırmayı düşündüm fakat erkek arkadaşım kesinlikle aldırmak istemediğini duruma çok mutlu olduğunu ve hemen evlenmek istediğini söyledi. Benimde kararım değişti Allah tarafından bana verilen bir canı aldırmak istemiyorum. Sorun şu ki aileme bir sevgilim olduğunu bahsedip 3 4 ay içinde hemen evliliğe bu durumu nasıl götürebilirim sizce. Ya 3 4 ay içinde evliliğe götürüp evlendikten sonra durumu açıklayacağız. Yada sadece anneme söylesem en azından o işlerin hızlanmasına yardımcı mı olur. Kafam çok karışık lütfen bana fikirlerinizi söyleyin.
Merhabalar biraz karışık bir konum var sizlere danışmak istediğim için buraya üye oldum. 1 senedir ilişkimin sürdüğü birisi var. Bu kişiyi 1 2 arkadaşım hariç hayatımda kimse bilmiyor. Uzaktan bir ilişki yaşıyorduk ve artık kendisiyle ayrılmayı düşünüyordum. Fakat bugün 1 aylık hamile olduğumu öğrendim. İlk başta aldırmayı düşündüm fakat erkek arkadaşım kesinlikle aldırmak istemediğini duruma çok mutlu olduğunu ve hemen evlenmek istediğini söyledi. Benimde kararım değişti Allah tarafından bana verilen bir canı aldırmak istemiyorum. Sorun şu ki aileme bir sevgilim olduğunu bahsedip 3 4 ay içinde hemen evliliğe bu durumu nasıl götürebilirim sizce. Ya 3 4 ay içinde evliliğe götürüp evlendikten sonra durumu açıklayacağız. Yada sadece anneme söylesem en azından o işlerin hızlanmasına yardımcı mı olur. Kafam çok karışık lütfen bana fikirlerinizi söyleyin.
Çocuk 9 aydan önce doğacağına göre evlenince, doğal olarak söylemen lazımMerhabalar biraz karışık bir konum var sizlere danışmak istediğim için buraya üye oldum. 1 senedir ilişkimin sürdüğü birisi var. Bu kişiyi 1 2 arkadaşım hariç hayatımda kimse bilmiyor. Uzaktan bir ilişki yaşıyorduk ve artık kendisiyle ayrılmayı düşünüyordum. Fakat bugün 1 aylık hamile olduğumu öğrendim. İlk başta aldırmayı düşündüm fakat erkek arkadaşım kesinlikle aldırmak istemediğini duruma çok mutlu olduğunu ve hemen evlenmek istediğini söyledi. Benimde kararım değişti Allah tarafından bana verilen bir canı aldırmak istemiyorum. Sorun şu ki aileme bir sevgilim olduğunu bahsedip 3 4 ay içinde hemen evliliğe bu durumu nasıl götürebilirim sizce. Ya 3 4 ay içinde evliliğe götürüp evlendikten sonra durumu açıklayacağız. Yada sadece anneme söylesem en azından o işlerin hızlanmasına yardımcı mı olur. Kafam çok karışık lütfen bana fikirlerinizi söyleyin.
+ 1Ayrılmayı düşündüğün adamla evlenirsen ilerde kucağında çocukla mahkeme gezebilirsin dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?