Amin canım!! İki embriyo koyulmuştu benim ama değer şuan tek gibimi sence?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam canım ya kimseye mesajda atamiyorum 25 mesaj almam gerekiyormuş kimseye ulaşamıyorum kk de
Ankada ile görüştüm canım baskenttende randevu aldım ama adet döneminden sonraya denk geliyor önceye vermiyorlar kalabalikmis
Sabırsızlıkla bekliorus cnm ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim bahsettiğim iğne farklı ama doktorun neyi öneriyorsa onu yap sen.
Canıımmm, cepten giriyorum görmediiimmHer zaman ne istersen sorabilirsin.
Tebrikleeeerrr tatlııımmmmmm !!!!! Değerlerden anlaşılmıyo canım tek mi çift mi... Biraz sabretmen gerekiyo, keseyi görünce öğreniceksin :)))) Ama ne mutluuuuu, topiğim uğurlu geldi bizlereeee :))))
Suyu çooook içiyormusunuz hamiş arkadaşlar.. ben zorls içiyorum yaaa...
Merhaba kizlar bende hhamileyim cok sukur kis ilk tup bebek denemem ne olursa olsun kendinizi suclamayin uzmeyin.biz farketmesekte o minik beden bize simsiki tutunuyor olabilir.onu uzmeyelim canimizi sikarak.insallah rabbim isteyen cabasinda olan herkeze nasip etsin .bu guzel duyguyu yasamayi.
Canım bugün bidaha tahlil yaptırdım şükür 249.2 çıktı cuma günü 110.6 idi
Canım bugün bidaha tahlil yaptırdım şükür 249.2 çıktı cuma günü 110.6 idi
Sagilasin.cnmm allh razi olsunnnnn bana yardim edenlerden vallahi sizin gubi cvp veren bildigi halde yardim eden yokkkk az cok bilgi sahibi oldum sayenizdeee :)
Süper tatliiiim 2 gunde bir ikiye katlanması gerekiyor zaten saglikli gebeliklerde.
Ewt cnm günde 10-15 bardak içiorum. Kan akışını düzenlemesi için.. Normalde de içerim biras arttırdım sadece. Sıcaklarda iyi de gelioo. Alışırsınn iç mmutalakaa.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İçtiğim sular kilo artışı yaptı ondan psikolojik olarak içesim gelmiyo transferden bu yana 2 kilo aldım.. :) içtiğim sular nereye birikiyo bir bilsem
Ne demek canim benim, her zaman destege haziriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?