Hamileyiiiiiiiimmmmmmmmmm !!!! Ilk tüp denemesinde.....

Amin canım!! İki embriyo koyulmuştu benim ama değer şuan tek gibimi sence?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrikleeeerrr tatlııımmmmmm !!!!! Değerlerden anlaşılmıyo canım tek mi çift mi... Biraz sabretmen gerekiyo, keseyi görünce öğreniceksin :)))) Ama ne mutluuuuu, topiğim uğurlu geldi bizlereeee :))))

Ankada ile görüştüm canım baskenttende randevu aldım ama adet döneminden sonraya denk geliyor önceye vermiyorlar kalabalikmis

Ankada ile görüştüm canım baskenttende randevu aldım ama adet döneminden sonraya denk geliyor önceye vermiyorlar kalabalikmis

Seyhan başkent varmış bir de urfa da varmış canım büyük bir hastane, adını bilmiyorum ama... Anca bu kadar yardımcı olabiliyorum canım.

Sabırsızlıkla bekliorus cnm ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim bahsettiğim iğne farklı ama doktorun neyi öneriyorsa onu yap sen.

Tamm cnm doktorumla yuz yuze geldiginde tekrar konusurun doktorla telden konustuk cunkumm hayrlisi allhtan doktorlar vesile gerisi allh ins ...

Canıımmm, cepten giriyorum görmediiimm Her zaman ne istersen sorabilirsin.

Sagilasin.cnmm allh razi olsunnnnn bana yardim edenlerden vallahi sizin gubi cvp veren bildigi halde yardim eden yokkkk az cok bilgi sahibi oldum sayenizdeee :)

Suyu çooook içiyormusunuz hamiş arkadaşlar.. ben zorls içiyorum yaaa...

Merhaba kizlar bende hhamileyim cok sukur kis ilk tup bebek denemem ne olursa olsun kendinizi suclamayin uzmeyin.biz farketmesekte o minik beden bize simsiki tutunuyor olabilir.onu uzmeyelim canimizi sikarak.insallah rabbim isteyen cabasinda olan herkeze nasip etsin .bu guzel duyguyu yasamayi.

Tebrikleeeerrr tatlııımmmmmm !!!!! Değerlerden anlaşılmıyo canım tek mi çift mi... Biraz sabretmen gerekiyo, keseyi görünce öğreniceksin :)))) Ama ne mutluuuuu, topiğim uğurlu geldi bizlereeee :))))

Canım bugün bidaha tahlil yaptırdım şükür 249.2 çıktı cuma günü 110.6 idi

Suyu çooook içiyormusunuz hamiş arkadaşlar.. ben zorls içiyorum yaaa...

Ewt cnm günde 10-15 bardak içiorum. Kan akışını düzenlemesi için.. Normalde de içerim biras arttırdım sadece. Sıcaklarda iyi de gelioo. Alışırsınn iç mmutalakaa.

Tebrikler cnmmm..

Canım bugün bidaha tahlil yaptırdım şükür 249.2 çıktı cuma günü 110.6 idi

Harikaa haber.. Sıra keseyi görmeye geldiii..

Süper tatliiiim 2 gunde bir ikiye katlanması gerekiyor zaten saglikli gebeliklerde.

Doktorumuz 20 gün sonra gel keseye bakalım dedi, bidaha kan vermicekmiyim şimdi ben acaba.. ne durumda diye mrk ederim dayanamam

İçtiğim sular kilo artışı yaptı ondan psikolojik olarak içesim gelmiyo transferden bu yana 2 kilo aldım.. :) içtiğim sular nereye birikiyo bir bilsem

Kullandığın ilaçlar da ödem yapıyor o 2 kilo ondan da olabilir. Eğer öyleyse su atmasını sağlar...

Ne demek canim benim, her zaman destege haziriz :)

Sabrim klmadi sanki su 5ay gecti su 1ay gecmiyor ssnki artik insanlarin bebek sormasindanda biktim istemiyoruz daha 1senelik ewliyiz diyorum ama gelde icime sor cnm allahim newrirse hayirlisini versin onca cabalrimizin karsiligini verir insss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…