Hamileyiiiiiiiimmmmmmmmmm !!!! Ilk tüp denemesinde.....

Sabrim klmadi sanki su 5ay gecti su 1ay gecmiyor ssnki artik insanlarin bebek sormasindanda biktim istemiyoruz daha 1senelik ewliyiz diyorum ama gelde icime sor cnm allahim newrirse hayirlisini versin onca cabalrimizin karsiligini verir insss

Sen millete ne bakıyosun hayatım. 1 tane yaparsın 2. Ne zaman demeye başlarlar.. Senin psikolojin çok önemlii dik tutman lazım. Milletin dediklerine gül duymazdan gel geç..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen millete ne bakıyosun hayatım. 1 tane yaparsın 2. Ne zaman demeye başlarlar.. Senin psikolojin çok önemlii dik tutman lazım. Milletin dediklerine gül duymazdan gel geç..

Kimseye anlatamadkki sorunumuzu anlatsamda nekadarini anlayabilcakler millete eylence lazim dedikodu lazim sadece esimin annesi ve bnm annem biliyor icimde patladi 1senedir bn esimle ask ewlilgi yaptim 5senlik bir iliski uzerine ewlendik mutluyuz allh herkesin yuvasini korusun kafamda dolasanlari bilmedikleri icin hep soruyorlar allh dalina gore kar verrmis amannn cnm allh kimsenin kucagina bos birakmasin inssss

Son düzenleme:
Kimseye anlatamadkki sorunumuzu anlatsamda nekadarini anlayabilcakler millete eylence lazim dedikodu lazim sadece esimin annesi ve bnm annem biliyor icimde patladi 1senedir bn esimle ask ewlilgi yaptim 5senlik bir iliski uzerine ewlendik mutluyuz allh herkesin yuvasini korusun kafamda dolasanlari bilmedikleri icin hep soruyorlar allh dalina gore kar verrmis amannn cnm allh kimsenin kucagina bos birakmasin inssss

Millet düşüncesiz hayatım. Hiç düşünmüyorlar ki bir problem mi vardır, istiyorlardır da olmuyo mudur acaba diye. O yüzden sen boşvereceksin insanları.. Bak ne güsel mutlu bir yuvan var, bebek için çareler tükenmiyor çok şükür. Eskidrn olsa napcaktık şimdi yok tedavi yok aşılama olmadı tüp bebek... Allah nasip ettiği zaman olur emin ol.. Sen gönlünü ferah tut...

Millet düşüncesiz hayatım. Hiç düşünmüyorlar ki bir problem mi vardır, istiyorlardır da olmuyo mudur acaba diye. O yüzden sen boşvereceksin insanları.. Bak ne güsel mutlu bir yuvan var, bebek için çareler tükenmiyor çok şükür. Eskidrn olsa napcaktık şimdi yok tedavi yok aşılama olmadı tüp bebek... Allah nasip ettiği zaman olur emin ol.. Sen gönlünü ferah tut...

Aynennn ole hayatim vallahi morel bozmak yok yola dewam sagolasin cnm bnm allh razi olsun bir nebze olsun rahatladim allh dusmanima bile ewlat yoklugu ile sinamasin degerini bilsinler ins eee sen nasilsinnn bebsss nasill bakalim sence kizmi olcak ekekmi isimmm dusundunuzmu pamugaa :)

Son düzenleme:
Aynennn ole hayatim vallahi morel bozmak yok yola dewam sagolasin cnm bnm allh razi olsun bir nebze olsun rahatladim allh dusmanima bile ewlat yoklugu ile sinamasin degerini bilsinler ins eee sen nasilsinnn bebsss nasill bakalim sence kizmi olcak ekekmi isimmm dusundunuzmu pamugaa :)

Ben iyyim cnm bi sıkıntım yok çok şükür. Bugün 5+1 iz. 10 temmuzda kontrolüm var kalbini duyucas hayırlısıyla. Yani daha kız mı erkek mi için erken.. Hem kız olsun erkek olsun hiç farketmez sağlıklı olsun yeterr...

Ben iyyim cnm bi sıkıntım yok çok şükür. Bugün 5+1 iz. 10 temmuzda kontrolüm var kalbini duyucas hayırlısıyla. Yani daha kız mı erkek mi için erken.. Hem kız olsun erkek olsun hiç farketmez sağlıklı olsun yeterr...

Ah cnm ya bnde heyecanlndim fallaaaaa masallahhh sakin aglama duydugunda mutluluk gozyaslari olsunn bnde en yakin arkadasimin bebegininn klp sesini duydum ya o nasilll bir duyguuuuu ya muthis hayatimda duydugum en guzellllll seydi icim dalgalandi resmen saglikli olsun hayirli ewlat olsun insss bizide habersiz birakma ins allhim bizlerede nasip etsin :))

Ah cnm ya bnde heyecanlndim fallaaaaa masallahhh sakin aglama duydugunda mutluluk gozyaslari olsunn bnde en yakin arkadasimin bebegininn klp sesini duydum ya o nasilll bir duyguuuuu ya muthis hayatimda duydugum en guzellllll seydi icim dalgalandi resmen saglikli olsun hayirli ewlat olsun insss bizide habersiz birakma ins allhim bizlerede nasip etsin :))

Amin canım. Dualarım hep sizinle inan.. Allah isteyen herkese nasip etsin...

slm kızlar ben cumartesi ilk tüp bebek denememi yaptırdım 8 temmuz test gunum ve 6. evlilik yıldönümüm :) çok heycanlıyım doktorum %70 sans verdi ama bakarsın geriye kalan % 30 seni bulur demeyide ihmal etmedi:( heycanlıyım tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum...

Arkadaslar aranızda crinone jel kullanan varmi ben günde 2tane kullanıyorum ama gün içinde su gibi akıntı oluyor böyle olan varmı cevap verebilirmisiniz

Arkadaslar aranızda crinone jel kullanan varmi ben günde 2tane kullanıyorum ama gün içinde su gibi akıntı oluyor böyle olan varmı cevap verebilirmisiniz

Cnm crinone jel vajinal sıvıları arttırabiliyor. Fazlasını peynir kıvamında ve arad da kum gibi kahverengi lekelerle atabiliyor. Panik yapma...

slm kızlar ben cumartesi ilk tüp bebek denememi yaptırdım 8 temmuz test gunum ve 6. evlilik yıldönümüm :) çok heycanlıyım doktorum %70 sans verdi ama bakarsın geriye kalan % 30 seni bulur demeyide ihmal etmedi:( heycanlıyım tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum...

Cnm hayırlı olsun. Bu topic bizlere uğurlu geldi inşallah sen de evlilik yıldönümünde güsel haberler alırsın. Yaşın 35 in altında yüzde yetmiş ihtimal verdiğine göre doktorun. Genç olman bir avantaj. Problem erkekte ise tutma ihtimali daha yüksek oluyor sanki. Sizi en iyi doktorunuz bilir yüzde yetmiş yüksek bir ihtimal bence. Moralini yüksek tut.. İyi şanslarr...

Hayirlisi allhtan canim swn elinden geleni yaptin simdi allha kaldi bebgin seni hic birakmasin ins seninde hayirli haberlwrini beekliyoruzz :)

merhaba arkadaşlar:) 25 haziram günü transferim yapıldı.. bir ameliyat sonrası baktıkki tüplerim kapalıymış ve hiç beklemeden tüp bebek tedavisine başladık. heyecanlıyım ve tahlil gününü bekliyorum. yazdıklarınızı okudukça umutlarım artıyo:))) rabbim herkesin gönlüne göre versin..

merhaba arkadaşlar:) 25 haziram günü transferim yapıldı.. bir ameliyat sonrası baktıkki tüplerim kapalıymış ve hiç beklemeden tüp bebek tedavisine başladık. heyecanlıyım ve tahlil gününü bekliyorum. yazdıklarınızı okudukça umutlarım artıyo:))) rabbim herkesin gönlüne göre versin..

H.g canim hadi hayrlisi insss aminnn nezamn gebelik testi yapcaksin hayirli haberlerini bekliyruz inss

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Merhaba Arkadaşlar, geçtiğimiz günlerde yazmıştım, transferden sonra ruh halim çok kötü diye... Amaaa bebişim tutunmuş meğersem bana :46:

Cumartesi günü yani transferimin 9. gününde lekelenme oldu ve o gün benim adet günümdü. Ben her ay adet olurken önce 2 gün lekelenme şeklinde kanama görürüm, 3. günden sonra normal kanamaya döner... Ben yine adet oluyorum sandım veeee ortalığı ayağa kaldırdım resmen... Önce kendimi suçladım, acaba yanlış birşey mi yaptım da tutmadı diye... Sonra az kalsın isyan edecektim hemen kendimi toparladım ve Rabbim sen bilirsin hayırlısını diye dua ettim... Doktorumu aradım hemen, sağolsun o kadar sakinleştirici bir tavırla konuştu ki, hemen gidin beta hcg yaptırın, eğer yoksa ilaçlarımızı keselim, dış gebelik olabilir dedi... Ben eşimi işten çağırıp hastanenin yolunu tuttum... 1 saatin sonunda değeri elime bir aldım ki; beta HCG; 90 hem de daha transferin 9. günü... Şaştım kaldım. Doktorumu aradım, hemen yarın gelin ben kliniğe geçicem sizin için dedi. hastaneden eve dödüğümüzde benim kahverengi lekeden eser kalmamıştı, sarı lekelenmeye dönmüştü bile...

Doktorum muayene etti, hiç bir sıkıntın yok, testi tekrarlayalım, 2 gün arayla ikiye katlanması lazım dedi ve dün 11. gün beta HCG 236 çıktı :) Rabbime nasıl dua ediyorum anlatamam... Çok tuhaf duygular içerisindeyim....

H.g canim hadi hayrlisi insss aminnn nezamn gebelik testi yapcaksin hayirli haberlerini bekliyruz inss

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktorum 12 gün sonra(7temmuz) test yaptırmamı söyledi. Pazartesi gününe kadar bekleyemiyeceğim galiba;) cumartesi 10. Günde hcg baktırmayı düşünüyorum. Bilmem belli olur mu??

merhaba

birşey soracağım bu gebelik aşısı nedir ne için yapılır? Birde transferden sonraki dönem nasıl geçti? Sürekli yattınız mı? Neler yaptınız kısmetse benimde cuma günü transferim gerçekleşecek bahçeci fulya da şimdi den stres heyecan bastı nasıl olacak bilemiyorum :25::25:
Rica ederiz canım ne demek, aslında yaklaşık 8000 ama hem dediğin gibi yol parası hem de ben ilave olarak gebelik aşısı yaptım, 750 ye, aşağı yukarı 9000 tuttu işte. İnşallah en kısa sürede tedavin olumlu sonuçlanır canım.

Doktorum 12 gün sonra(7temmuz) test yaptırmamı söyledi. Pazartesi gününe kadar bekleyemiyeceğim galiba;) cumartesi 10. Günde hcg baktırmayı düşünüyorum. Bilmem belli olur mu??

Hadi hyrlisi kacinci gun embryosu ciftmi tekmi embryo kondu inss mutlu haberler alirsin cnmmmm bizede solersin hyrlisiylaa .. ilk tup bebeginmi

Back