Heyyy masallh allh nazarlrdan korusun ins bnmde olur bunlari demn iyi oldu valla bilgim yok ya kum gibi bisey gelseydi hmn telas ederdim allh razi olsun cnm sagolasin
Gördün mü miniğini veya minikleriniii
Aa ewt ben de ilk gördüğümde hastalandım sandım panik oldum hemen internete sarıldım. Baktım jelin yan etkisiymiş. Ama yine de acabayla geçti 2 gün..2 gün sonra kesildi sonraki gün de hamile olduğumu öğrendim. 3 ayına kadar bile bu kumlanmayı yaşayan varmış çok şükür benim kesildii... Senin ne zaman olacak transferin???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eveeeetttttt minicik bir kesem var göbişimdeee)) Rabbim tamamına erdirsin ikimizinkini de insallah.Sen çalışıyo musun ? Rapor verdi mi sana da ? Bana rapor verince ödüm koptu, bir terslik var sandım. Ama doktorum herşeyin yolunda oldugunu ama yerleşme bu hafta tamamlanacağı icin 1 hafta evde dinlenmemi istedigini soyledi :)
Cnm ya bn agustosta gitcem ins anca ozamn musaitiz ins 5 aydir bekkiyrum sonunda yaklasiyoruz ins hayrli haberler verrim bnde yan etkisimi zarari olmadimu doktor ne ddi peki olablirmi dedi cnm
Canımmmmm tebrik ederimmmmm... Allah tamamına erdirsin bizi. Yok bana rapor vermedi. Kendimi çok yormamamı söyledi zaten masabaşı bir işim var.. Hiç ayakta durmuyorum akşamları da dinleniyorm transferden beri böyle 😊 çok heyecanlı ya kalbini duymak istiyorum. Ne zamana gitcen bi daha???
Benimde işim masabaşı ama hiç sormadan is yerindekiler 1 hafta sensiz kalsın, ben dinlendirmek istiyorum seni dedi)) umarım beni üzmemek icin bisey saklamamistir benden. Ayy ben cok evhamlı oldum tatlım yaa ödüm kopuyo bebegime bisey olcak diye ! Haftaya cumartesi gitcez canim biz tekrar kontrole ? Kalp atıslarını sanirim haftaya degil ondan sonraki hafta duyariz :)
Yok yok hiç öle düşünme güsel güsel dinlen bu hafta. Ben de dinleniyorum zaten. Mesela bugün yarım gün çalıştım sonra geldim yattım o zamandan beri dinleniyorum. Hem bi tehlike olsa hormon falaln verirdi. Her doktorum bi tekniği var sonuçta. Mesela transfer yapıldığı zaman merkezde bi kız vardı doktoru farklıydı bana benim doktorum transfer sonrası beni hemen ayağa kaldırıyor dedi. Bense 2 saat yattım... 3 ay zaten çok yorulmamamız dinlenmemiz gerekiyo. Kolay bulmadık 😊 kalp atışı için bana 2 hafta sonr dedi ama 5-7 hafta arası duyulabiliyomuş. Belki bu hafta gittiğinde duyarsın sen bi ihtimall...
Tabi doktorumu aradım crinone jel yapabiliyor yarın konuşalım arttı mı azaldı mı dedi zaten konuşalım dediği güne de bitti.. Çok takma kafana. Çok faydalı bir şey öyle düşün. Bebeğin sana tutunmasını kolaylaştırıyorr... Hayırlı haberlerini alırız inşallahh...
Tatlım bisey daha sorcam. Benim adet olcakmışım gibi kasıklarıma ve belime ağrı vuruyo sende de varmı
Inssss Sagolasin cnm ins bnde haber veririm sizee yazarim bilgilerin icinde sagolasin cnm ...
Bir ara oldu şimdi sadece belim hafif ağrıyor. Ama bizi uyarmışlardı kullandığınız ilaçlar böyle hissettirebilir telaşlanmayın diye. Merak etme sen herşey yolunda.. Hiç bir aksilik olmayacak ama tabi kendimize iyi bakıcas bir gariplik hissedersek doktorumuza sorcas ihmal yok ama kötü düşünce ve evham da yok ☺️
Boyle evhamlı anne olcam galiba ben))
Rica ederim hayatım yine aklına bişi takılırsa burdayız biliyosun. Özelden de ekle beni... Şimdiden kendine iyi bakmaya başlaa ☺️ bol şans..
Boyle evhamlı anne olcam galiba ben))
Ikinizede istek gonderdim canlar sagolasiniz allh bebklerinizi kucaginiza alnayi nasip etsin ins nuggem ona yazdigini gormedi sanirim pbb yetsti sagolsun kndinize cokkkk cokkk iyi bakin yne bisey olursa sorarim ins allh razi olsunn sizde ekleyin bni. Bnde 2ay sonra katilcam size :)
Ikinizede istek gonderdim canlar sagolasiniz allh bebklerinizi kucaginiza alnayi nasip etsin ins nuggem ona yazdigini gormedi sanirim pbb yetsti sagolsun kndinize cokkkk cokkk iyi bakin yne bisey olursa sorarim ins allh razi olsunn sizde ekleyin bni. Bnde 2ay sonra katilcam size :)
☺️ yok tatlım ya zor bulduk o yüzden bi aksilik olcak diye fazla endişeleniyoruz.. Zaman geçtikçe rahatlarız bence.. Hele bi kalplerini duyalım. 3 ay bi geçsin.
Nuggemmmm sordum doktora onlarda jell kullaniyorlarmis rahime tutunsun die sen duydunmu bole bisey adetimin 2ci gunu yumurtalarima bakcakmis sonrada igneler baslicakmisim ilac faln filan olemi birde bana igneri nasil vurcagimi ogretcekler dimi cnm
çok sevindim hayırlı olsunn :)
Arkadaşlar aranızda Adana da aşılama veya tüp bebek yaptıran var mı yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?