Hamileyiiiiiiiimmmmmmmmmm !!!! Ilk tüp denemesinde.....

Hamileyimmm... rabbime şükürler olsun.. bende hamileyim.. ilk tüp denememiz.. 5. Gün transferiydi.. bugün 11.gün ve değerim 110.6 çıktı inanamıyorummm:)) sizce bu değer nasıl ???, rabbim isteyen herkese nasip etsin çoooook mutluyumm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canımmm tebrik ederim. Değerin gayet güsell 😄 haziran ayı uğurlu sanırımmm. Bu ayki tüp bebekler yüzümüzü güldürdü çok şükürrr.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canım!! İki embriyo koyulmuştu benim ama değer şuan tek gibimi sence?

Tek kese gördük ☺️ senin yarınki ultrasoundu da heyecanla bekliyorum. Harika bir duyguu görceksin 😄 allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...

Ben asıl kalp atışlarına takılıp kaldım, duyacak mıyız tatlım yaaa :49:

Hamileyimmm... rabbime şükürler olsun.. bende hamileyim.. ilk tüp denememiz.. 5. Gün transferiydi.. bugün 11.gün ve değerim 110.6 çıktı inanamıyorummm:)) sizce bu değer nasıl ???, rabbim isteyen herkese nasip etsin çoooook mutluyumm

Canımmm tebrik ederim. Değerin gayet güsell 😄 haziran ayı uğurlu sanırımmm. Bu ayki tüp bebekler yüzümüzü güldürdü çok şükürrr.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn...

Hayırlı olsun canım, hamilesiiiinnnnnn.... aynen, bu ay uğurlu ay resmeeeennnn :49: :49: :49: değerin çok iyi tatlım, bazen çok yüksek BETA'larda tek kese, daha düşük BETA larda çift kese görülebiliyor, betanın yüksekliği, düşüklüğü yanıltıcı. ancak ultrasound gününü sabırla bekleyerek öğrenebilirsin bunu :) Azıcık daha :)

Evet haklısın canım.. sağlıklı hayırlısından olsun var bitane olsun.. Rabbimin verdiğine şükürler olsun!!!

Canım o kan değerinden anlaşılmıyor. Bazen çok yüksek olanların tek düşük olanların çift kese görülebiliyor.
Anlamanın tek yolu ultrasound. Ben demiştim ki kendi kendime ikisinin de zor yanları var. İkiz olursa bir kerede olur beraber büyür ama hamileliği zor hem nispeten riskli. Allahım bilir hayırlısını nasip etsin bana demiştim. Sen de öyle de. Tek olsun ikiz olsun kız olsun erkek olsun hiç önemli değil sağlıklı olsunlar bizim olsunlar....

Ben asıl kalp atışlarına takılıp kaldım, duyacak mıyız tatlım yaaa :49:

Hayırlısıyla kalp atışlarını da duyucaz. Ama daha küçükler. Bana iki hafta sonraya randevu verdi. O zaman kalbini de duycaz inşallah dedi. Sana da yüksek ihtimal o dönemlere verecektir.

Hayırlısıyla kalp atışlarını da duyucaz. Ama daha küçükler. Bana iki hafta sonraya randevu verdi. O zaman kalbini de duycaz inşallah dedi. Sana da yüksek ihtimal o dönemlere verecektir.

Canım sanırım bizz bütün heyecanları peşpeşe yaşıycaz Allah'ın izniyle :)

Bu arada bişey sorcam, sen progesteron iğnesi kullanıyor muydun ? doktor bıraktırdı mı sana ultrasound görüntüsünden sonra ?

Canım sanırım bizz bütün heyecanları peşpeşe yaşıycaz Allah'ın izniyle :)

Bu arada bişey sorcam, sen progesteron iğnesi kullanıyor muydun ? doktor bıraktırdı mı sana ultrasound görüntüsünden sonra ?

Ewet inşallah hep güzel haberler paylaşıcaz.
Ben progesteronun iğnesini kullanmadım. Vajinal jel olarak vermişti bana progesteronu. Ve kesmedi. Hatta 12. haftaya kadar kullanacağız dedi. Coraspin kullanıyordum kan pıhtılaşmasına önlem olarak ona da devam dedi. Bir de elevit diye bir vitaminle folik asit kullanıyodum onlara da aynen devam ediyoruz dedi.

Ben progesteronun iğnesini kullanmadım. Vajinal jel olarak vermişti bana progesteronu. Ve kesmedi. Hatta 12. haftaya kadar kullanacağız dedi. Coraspin kullanıyordum kan pıhtılaşmasına önlem olarak ona da devam dedi. Bir de elevit diye bir vitaminle folik asit kullanıyodum onlara da aynen devam ediyoruz dedi.

Canım ben de progestan kullanıyorum, iğne olarak. Kalçalarımda beyaz renk kalmadı mosmor oldu 3 haftadır :( Ben lekelenme başlayınca coraspini bıraktım, kan sulandıorıyo diye, doktor iyi yapmışsın dedi, coraspini bıraktım.

Onun haricinde prednol, estrofem, efa balık yağı ve folik asit kullanıyorum. sanırım yarın doktorum bazılarını keser, folik ve vitamine bir de progestana devam ettirir.

Son düzenleme:
Canım ben de progestan kullanıyorum, iğne olarak. Kalçalarımda beyaz renk kalmadı mosmor oldu 3 haftadır :( Ben lekelenme başlayınca coraspini bıraktım, kan sulandıorıyo diye, doktor iyi yapmışsın dedi, coraspini bıraktım.

Onun haricinde prednol, estrofem, efa balık yağı ve folik asit kullanıyorum. sanırım yarın doktorum bazılarını keser, folik ve vitamine bir de progestana devam ettirir.

Gördün mü miniğini veya minikleriniii :emir_bebek:

Degerin cok iyi cnm masallh allhim kucagina almayi nadip etsin cok sewindim darisi olmayanlarin basinaaa bizde yazriz ins bole mutlu hberleriii

Canım gebelik aşısını kendin talep edebilirsin, her merkez yapıyor mu bilmiyorum... Bilimsel olarak kanıtlanmamış ancak üst üste başarısız tüp bebeklerde denendiğinde gebelik oluşmuş bazı kadınlarda. Açıkçası ben eğer tutmazsa keşke yaptırsaydım dememek için yaptırdım.

yumurta toplama günü kolundan kan alacaklar, bağışıklık sistemini kuvvetlendiren hücreler özel bir yerde beslenip transferden 2 gün önce rahme aşı olarak yapacaklar. ağrısız bir işlem... Doktoruna bir sor.

Nuggemmmm sordum doktora onlarda jell kullaniyorlarmis rahime tutunsun die sen duydunmu bole bisey adetimin 2ci gunu yumurtalarima bakcakmis sonrada igneler baslicakmisim ilac faln filan olemi birde bana igneri nasil vurcagimi ogretcekler dimi cnm

Cnm vajinal jele nezamn basladin bugun bnde doktrla gorustum gebelik ignesinden bahsettim bana o biz jeli kullndiriyruz bebegin rahimle tutunmasi icin dedi nasil biseydir merak ettim

Cnm vajinal jele nezamn basladin bugun bnde doktrla gorustum gebelik ignesinden bahsettim bana o biz jeli kullndiriyruz bebegin rahimle tutunmasi icin dedi nasil biseydir merak ettim

Canım ben vajinal jele yumurta toplandığı günün ertesi günü başladım. Ben de gebelik iğnesi olmadım. Doktoruna güveniyorsan o ne derse onu yap bence.

Canım ben vajinal jele yumurta toplandığı günün ertesi günü başladım. Ben de gebelik iğnesi olmadım. Doktoruna güveniyorsan o ne derse onu yap bence.

Himmm dedigi sey bu demkki ne ise yariyor nasil. 3ayina kadr kullncaksin sanirim faydasi olsunda zarari olmasin insss

Son düzenleme:
Himmm dedigi sey bu demkki ne ise yariyor nasil. 3ayina kadr kullncaksin sanirim faydasi olsunda zarari olmasin insss

Rahim duvarını kalınlaştırıyor böylece bebeğin tutunmasını sağlıyor. Çok sıkıntısı olan varmış ama ben hiç bir problem yaşamadım. 8-9 günlerde biraz kahverengi kumlanma şeklinde akıntı yaptı sonra bitti gitti. Bebeğime iyi gelecek herşeyi zevkle yapıyorum. O iyi olsun yeter...

Rahim duvarını kalınlaştırıyor böylece bebeğin tutunmasını sağlıyor. Çok sıkıntısı olan varmış ama ben hiç bir problem yaşamadım. 8-9 günlerde biraz kahverengi kumlanma şeklinde akıntı yaptı sonra bitti gitti. Bebeğime iyi gelecek herşeyi zevkle yapıyorum. O iyi olsun yeter...

Heyyy masallh allh nazarlrdan korusun ins bnmde olur bunlari demn iyi oldu valla bilgim yok ya kum gibi bisey gelseydi hmn telas ederdim allh razi olsun cnm sagolasin

Back