Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ankada da başladım tedaviye pazartesi yumurta toplanacak
Hayırlısı olsun canm.. 12 gün sonra güsel haberler al inşallah...,
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin cnm hepimiz alırız insallah
canım ankarada degil adana da ankada tüp bebek merkezinde
Kızlar ben de ilk denememde hamileyim çok şükür 12. Gün 115 14.gün 245 yarın tekrarlayacağız inşallah artmaya devam eder sımsıkı tutunur bebişlerim:))) Allah isteyen herkese nasip etsin . Darısı beklemede olan arkadaşların başına
hayirli olsun cnm ne guzel benimde bugun transferim oldu tek embriyo koydurduk ben 2 istedim esim tek dr 2 de olur 1 de dedi zaten o da 1 tane koymadan yanaydi yasim 25 oldugu icin dua et ins tutar
Hayırlı olsun canım inşallah sen de güzel haberler alırsın :) ben de 26 yaşındayım ama 2 embriyo transfer edildi. Bi tane olsun bizim olsun ikiz olursa daha da güzel olur tabi. Ben transferden sonra yatmayanlardanım günlük hayatıma devam ettim beslenmeme dikkat ettim bol bol su ve meyve. Gönlünü ferah tut seni strese sokan şeylerden uzak dur ilaçlarını zamanında al canım mutlaka
Hayırlı olsun canım inşallah sen de güzel haberler alırsın :) ben de 26 yaşındayım ama 2 embriyo transfer edildi. Bi tane olsun bizim olsun ikiz olursa daha da güzel olur tabi. Ben transferden sonra yatmayanlardanım günlük hayatıma devam ettim beslenmeme dikkat ettim bol bol su ve meyve. Gönlünü ferah tut seni strese sokan şeylerden uzak dur ilaçlarını zamanında al canım mutlaka
.ben transferin 4. Gününde uçak yolculuğu 10. Gününde 16 saat araba yolculuğu yaptım
amin inşallah açıkçası 2 embriyoda aklımda kalmadı desem yalan olur cok kararsız kaldım ama hakkımızda tek embriyo hayırlıymıs demek dr bana bıraktı ama eşimde cok istemedi koydursam kızmazdı ama onun içine sinmeyince işte birde ikizlerde problem oluo diolar hamilelik zor ve riskli geciomus erken doğum riski var çeşitli hastalıklar olusabiliomus fln filann işte bunlar eşimin istememesine sebep oldu suan biraz pişmanım keske kendi içimden geleni yapsaydım die
Nasibimizde ne varsa onu yaşarız canım. Ikizlerin tutynma oranı yüzde kırk olur zaten demişti doktorumuz biz de hep tek istiyorduk doktorumuz lansı artıralım dedi bakalım nasipamin inşallah açıkçası 2 embriyoda aklımda kalmadı desem yalan olur cok kararsız kaldım ama hakkımızda tek embriyo hayırlıymıs demek dr bana bıraktı ama eşimde cok istemedi koydursam kızmazdı ama onun içine sinmeyince işte birde ikizlerde problem oluo diolar hamilelik zor ve riskli geciomus erken doğum riski var çeşitli hastalıklar olusabiliomus fln filann işte bunlar eşimin istememesine sebep oldu suan biraz pişmanım keske kendi içimden geleni yapsaydım die
hayırlısı olur canım inş yrn benim saat 2 de transfer var dua et inş 2 tane koyarlar
bol şans cnm inş herşey yolunda gider nedense kendim yaptırmış gibi sizleri duydukça heyecanlanıyorum :) inş olumlu sonuçlar alırsın bizlere de umut olur :)
İşte akşama kadar ayaktayım.. ewe geldim şimdi hemen yattım.. ya adet olursam😞 bi böle düşünüorum... bide olursanda böle olması hayırlıymış diorum. Sonrasında üzülcene rabbim böle uygun görmüş diorum.. işte öle canım..
Saol çok teşekkürler beni rahatlattığın için:)
Bak hiç anlamıcaksın ne zaman o bir ay geçmiş ne zaman tedaviye başlamışsın.. bi bakmışsın transfer olmuş ve dinlenmedesin... walla öle oluo:)) asıl bu on iki gün geçmioo tatlım....
Yaaa keskeee cnmmm kusura bkma netim bitti girmiyirum 1hafta sonra gelcek paketim 2gb neti hop diye yuttum kim neler yapti haberim yuk falla. Allh herseyin hayrlisini versin cnm
Canm ben pek iyi değilim o günden beri kanıyorum...dünkü tahlilimde yükselmiş yine bhcg. Ama dr. Bi kaç gün sonna düşebilir dedi.. yane çok umutlu değil benimde umutlarımı azalttı... herşeyi rabbim bilir... herşeyin hayırlısı artık.. yarın yine tahlil yaptırıcam.. senin nasıl gidior daha kilo vermen gerekiyor mu..![]()
Ah bitanemmm nasilsinnn iyimisinnn.. neler yaptin netim oldukca giriyorum baci, ya bnm 5 kilom daha vermm gerekiyr bugunde doktor hormon testleri istedi fsh lh e2 faln filan dun regli oldum bugunde o testleri yaptrdim simdi sonuclarimi bekliyrum testlerim temiz cikarsa geri sayim basliyr bu bekledim son adetimdi 26 gun sonra basliyoruz ins hakkumizda hayirlirsi hepinize dua ediyrum cnm bnm..
İnşallah sonuçlarında iyi çıkar ve biran önce başlarsınız tedaviye.. umarım herşey yolunda we güsel gider.. benim düşüo canımmyükselsin değerim çıksın çıksın die beklerken şimdi müdahaleye gerek kalmasın die düşmesini bekliyorum... öle iştee... üzgünüm olmadı..
Rabbim yazmamış bu sefer... hakkımızda hayırlısı olsun canım.. sanada dua ediyorum. Beni haberdar et:)![]()
Allh razi olsun canmm ins hayrlisi allhtan sende guzel haberler verrsin bnm sonuclari aldim tsh 3.5 cikti ama malesef prolaktinim cikmis sinirda anlamadimmmm off bu ay yatti sanirim eylule geccek sanirim degerimin dusmesi lazimmis allh nezamn istrese ozamn olcak vardir bundada hayr diyrum nedyim![]()
Canımmm benimm gözün aydın rabbim kucağınada almayı naasip etsin inşallahhh ya bende ağustosda başlayacam inş bende 2 embriyo koydururz diodum eşime ikiz çok istiyrm tabi rabbim izin verrse tutarsa o da😊🙏ama tüpbebek yönetmeliğini okudum 35 yaş altı tek embriyo dio çookk üzüldümm😔 bnm yaşda 26 ama senin yazını okyunca çk mutlu oldum sen türkiyede yaptırdn dimi canımm😊