hamilemiyimmm

Kardelenaskk canım senin durumun neymiş buraya yazalı baya olmuş ama sonra sonuç ne yazmamışsın merak ettim bende hamilemi çıktın sonuca göre ne dedi doktor...

Yok canım hamile değilmişim o ay adet oldum bu ay tekrar doktora gittim sol yumurtalığımda bi yumurtanın geliştiğini söyledi ve iki günde bir ilişkiye girin dedi. Bakalım dikkat ettim inşallah hamileyimdir dua edin nolur

inşallah hamilesindir canım benimde adetten 2 gün önceki değerim 9.32 çıktı adet günüm de de değerim 14.66 çıktı salı günü doktora gidicem adetim 4 gün gecikmiş olacak.. hamile miyim ki ben acaba adette olmadım daha

İnşallah canim ama değerin hamile olduğunu gösteriyor kaç günde bir adet oluyorsun

28 günde bi oluyyorum canım şuan o kadar kötüyüm ki idrar yolu enfeksiyonum varmış boğazım şiş faranjit olmuşum ilaçta kullanamıyorum (( en son cuma günü baktırdım işte adet günümdü cuma günü de 14.66 çıkmıştı değerim bugünle beraber adetim geçeli 2 gün oldu.. acaba acile mi gitsem diyorum birazdan işten çıkıcam da hem boğazıma falan baktırsam yutkunamıyorum bile çünkü hemde değerim yükselmiş mi... burdan okuyorum canım herkesin ilk öğrendiğinde benim ki kadar küçük değerle başlamıyolar benim çok düşük değil mi değerlerim ( Kardelenaskk

Kızlar bana yardım edin 21. Günümdeyim regl tarihime 12-13 gün var ve 3 gündür de kahverengi akıntı geliyor daha önce hiç yaşamadım böle sorun acaba hamilelik mi var diye bugün test yaptım negatifti daha erken ama dayanamadım
Yrn doktora gitçem ama fikri bilgisi olan var mı Kasıklarımda batma çekilmede var yada başka ne olabilir

Canım merak ettim nasıl oldun değerin yükselmiş mi...

.21 günde adet oluyorsun kaç gün sürüyor ki adetin ?

.21 günde adet oluyorsun kaç gün sürüyor ki adetin ?
Yok Cnm yanlış anlamışsın 28 eylülde olup 4 de bittim bütün 21. Günümde kahve rengi akıntım oldu reglime 12-13 gün falan vardı şimdi 10 gün falan var hala devam ediyor cuma başladı bugün doktor kötü bişi demez inş

kızlar doktora gittim akıntı için ve yumurtlama akıntısı olduğunu söyledi bi sorun yok dedi ultrason ile baktı hiç Bişi yok dedi hormon tahlili yaptı
Bugün 5. Günüm gala akıntım geçmedi hatta kana çevirdi rengini içime sinmiyor yen sonuçları almaya gittiğimde başka doktora gitçem

Doktora ciktinmi canım ne dedi

Doktora ciktinmi canım ne dedi

Dün muayene etti bişey yok sesi kan aldı hormon testi yaptı akşamına eve gelince kanamam olunca şüpheye düştüm bugün doktora sonucun gösterdikten sonra başka doktora da gittim ikisi de bişeyin yok yumurtlama dönemi akıntısı dedi bide erken regl olabilirsin dedi çok şükür bişi çıkmadı

İyi aksamlar kizlar, yumurtlama donemimde iliskiye girmistim fakat 2 gun sinrasinda enfeksiyondan dolayi hastaneye acile gtmistim bussuru antb. Ve fitil vermisti ve bu surecte iliskiye hic girmedim acile gttigmde doktor yumurtalarimda bi skinti olmadigini soylemisti ama kan tahlili yapmamisti gel gelelim bugune , normalde adet olmam gerekiyordu ama su saat oldu henuz adet olmadim ustelik bide ben bugun esinle birlikde odamiZin yerini degistirirken bazayi tasidik suan belimin agrisindan koltukdan kalkamiyorum acaba hamile olma ihtimalim var mi ? Ustelik adet belirtilerinin hepsinide yasadim

Canım Allah nasip etmişse olur inşallah ama kendini sıkıntıya sokma en kisa zamanda kan tahlili ver için rahatlasın kendine biraz daha dikkat et Allah yardımcın olsun

kizlar geneyim, bugun dr gttm muayeneden evvel adetimin 4 gun gectigini soledim doktor once ultrasonla bakti dedi rahim kalinlasmis sonra kan aldi degerim 236 cikti dedi hamilesin ama bunden 2 hafta once dr bana enfejsiyondan dolayi neo penotron , ciprasid,funit ve bide krem verdi bunlari kullan adetten sonra tekrar gel demisti simdi bunlarin gebelige yan etkisi olmusmudur cunku de bu ilaclari versgnde agir ilaclar oldugunu solemisti ?

benim bir arkadaşımda gebe olduğunu bilmeden rahatsızlığı nedeniyle doktorun verdiği ilaçları almıştı düşük yaptı.
rahime yerleşmeden once aldıysan ilaçları belki etkisi olmayabilir.. bir doktoruna danış bence. önemli çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…