hamilemiyimmm

Mrb benimde yrn adet olma günüm insallah olmam,,bugün biraz bendede adet olucakmisim gibi kasik agrilarim var morelim bozuldu ama daha kirmizilari görmedim insallah görmemde,,yrn gelmezse iki gün sonra idrar testi yaparim artik,,,beklemek ne kadar zormuss..

Yarın kesinlesicek inşallah.. geçen salı günü kan tahlili verdim beta hcg değerim sınırın az üstü çıktı o yüzden doktor kesin bişi söylemedi yarın tekrardan gidip kan vericem

Benimde bugün adet olmam gerekiyor ama olmadım adetten önce ağrım olmaz normalde adet olduğumu farkettikten sonra ağrılarım başlar ama bu gün aynı adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum...

Anladim insallah mutlu haberi alirsin,,insan vücudunu iyi tanidimi ufak bir degisikligi hissediyor umarim bu hamileliginle alakalidir bu agrilar,, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

İnşallah canımm seninde rabbim gönlümdekini hayırlı etsin.. Seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz eğer olursa yakın zamanlarda meleklerimizi kucağımıza alıcazz :KK5:

Ama hala adet olmadım ve sanki üstüne görmek denilen akıntı geldi bugün. hala ümidim var ve içimden bi ses hamilesin diyor...:anneadayı:

Nolur bi fikir verin adetim den 3 4 gün geçti beta hcg değerimde sınırın üstünde çıkmasına rağmen şuanda ağrım ve kanama varr

Beta degerine göre hamilelik süphesi varsa bir doktora git ozaman cnm iyi olur cünkü kanama yogun diyorsun..

Ya kızlar bende geçen ay hastaligimin en son günü mastürbasyon yaptım bu ayda denize gittim ve denize girdim ama şöyle bir sıkıntı var yın 5 inde hasta olacağıma ayin 16 sında oldum ve herzamankinden çok daha az oldum sizce bunun nedeni nedir nolur bir cevap verin korkuyorum

merhabalar bende bende yeni sayılırım burda soru sorucam nereye yazacağımı bilmediğim için buraya yazma gereği duydum umarım sorun yoktur...... sorum? 2 aylık evliyim ve adetim 13 gün geçikti hamilelik belirtisi yok sadece göğüs uçlarım biraz açıyo ve bel ağrım oluyo sizce hamilemiyim

Çok Afedersin pıhtılı değil ama kırmızı kan akıyor yani lekelenmeden daha fazla
Canım umarım hamilesindir ama bende her ay 6 gün adet görürüm 3 gün oldum eğer yogun adet gibi kan geliyorsa büyük ihtimalle hamile değilsin bende umitlendim dün gittim doktora negatif çıktı

Kardelenaskk Kardelenaskk canım senin durumun neymiş buraya yazalı baya olmuş ama sonra sonuç ne yazmamışsın merak ettim bende hamilemi çıktın sonuca göre ne dedi doktor...

X