hamilemiyimmm

Ama doktor kesin değil çok ďüşük çıkmış dedi acaba benim gibi düşük çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen varmıdır
Ben varım cAnım adetime 2 gün varken 7 çıkmıştı ertesi gün 17 oldu sonra 27 sonra 55 vs vs yükseldi böle sende testlerini tekrarla şimdiden tebrikler

Ben varım cAnım adetime 2 gün varken 7 çıkmıştı ertesi gün 17 oldu sonra 27 sonra 55 vs vs yükseldi böle sende testlerini tekrarla şimdiden tebrikler

Canım o ay adet oldum ve korunmayi bıraktığımdan beri 30 gün aralıklarla olan adetim 37 güne kadar çıktı bu ay 35. Günümdeyim hala regl olmadım ama tam 30.gunumde yani bu ayin 22 sinde kanda bhcg baktırdım 0.00 çıktı önceki aylarda bu değer 0 olsa bile 0.57 falan çıkıyordu yada 1.35 gibi degerler hatta gecen ay seninde cevapladigin sınırı bile geçmişti bu ay böyle çıkması şaşırttı beni

Canım ya ben onu yeni yazdın sandım valla yazılanları da okumadım kusura bakma lütfen inşş en kısa zamanda bebişine kavuşursun canm stres yapma stres yapıyosan günlerin uzuyo olabilir

Canım ya ben onu yeni yazdın sandım valla yazılanları da okumadım kusura bakma lütfen inşş en kısa zamanda bebişine kavuşursun canm stres yapma stres yapıyosan günlerin uzuyo olabilir

Önemli değil canım baslarda bu kadar dusunmüyordum fakat artık kafama takmaya başladığımı farkettim esim bana destek oluyor çok şükür ama kayınvalidemden yana biraz takıyorum sanırım bide eşimi çok seviyorum ona bu guzel duyguyu yaşatmak çok istiyorum. Senin hikayen nedir planlama ve gebe kalma sürecin nasıl geçti anlatabilirmisin belki benim içinde faydali bi bilgin vardır..

Canım bende pcos var adet olamıyodum bütün doktorlar senin tedavisiz çocuğun olmaz boşuna uğraşma ilaç tedavisi bile işe yaramaz dedi eşiminde sperm hızında çok az bi yavaşlık vardı ikiside bir araya gelince 2.5 senedir uğraşıyoduk bi aşılama bi tüp bebek yaptırdım iliside olmadı bende prof buldum bi tane Allah razı olsun ondn çok kızdı bana ne gerek vardı onlara falan diye geçen ay klomen çatlatma iğnesi kullandım ilaç tedavisinde ilk ayımızda oldu çoj şükür bende çok aıkıntılı günler geçirdim çok bekledim çok ağladım çok dua ettim inan rabbim hayırlı zamanı biliyo biz ne yaparsak yapalım o geleceği vakti bekliyo inşş kucağıma alabilirim sağ salim hala inanamıyorum çünkü umudum yoktu ilaç tedbisini sdece atlatılması gereken bi süreç olarak görüyodum ama hiç ummadığım zamanda oldu bide tek yumurtm oluşmuştu tüp bebekte 18 tane falandı düşün yNi o yüzden hiç sıkıntı yapma dua et sadece meryem suresini oju mesela ben geçen y tedaviyle brlikte başlamıştım her gün bi tane okudum çıok uzun yazdım kusura bakma

Çok sağol Allah razı olsun meryem süresine bende başlıyım inşallah. Allah sanada sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına almayi nasip etsin

Merhaba kızlar

Bende bi yorum almak istiyorum
Benim durumum şöyle :
Doktorlara göre benim tüplerin ıkiside kapalı ama ben ümidimi kesmiyorum Allahım dan.

Ve benim adetim kanamam 11 gün önce gelmesi gerekiyordu

Kasık ağrılarım var günlerdir sabah uyanınca mide bulantısı ve ilerleyen saatlerde geçiyor
Kendime mi öyle geliyor bilmiyorum ama çok alıngan ve herşeye ağlar durumdayım.

Test yaptım geçen hafta cuma günü negatif çıktı ve bugün tekrar yapmayı düşünüyorum

sizce doktorun dediklerine rağmen hamile olabilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…