hamilemiyimmm

Kardelenaskk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
334
202
30
Merhaba burada yeniyim şimdiden hepinize teşekkür ederim..
Sorum şu adetime 3 4 gün var ve kanda gebelik testi yaptırdım hastanenin referans aralığı 5-50 benim sonucum 6.97 ara ara kasıklarımda ağrı oluyor ayrıca malum ramazan oruç tutup tutmama konusunda da tereddütlüyüm ne yapıcam bilmiyorum...

Son düzenleme:
Hamilesin canim tutabiliyorsan tut tutamiyorsan tutma zorlama kendini

Ama doktor kesin değil çok ďüşük çıkmış dedi acaba benim gibi düşük çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen varmıdır

bıraz gec dollenmıs benım adetıme 5 gun kala 27 ıdı su an tutabılırsın adetın gecıkınce tutma

5ın ustu gebelık adetıne de 4 gun varken cok da dusuk degıl ne beklemıs kı dr adet gununde anca 50 lere 70 lere cıkıo

Olursa ilk gebeliğim olucak kafamda bir sürü soru var beta hcg değerimde düşük çıkınca iyice kafam karıştı herşeyin altında bişi arıyorum Rabbim hayırlı haberi aldığım günüde göstersin inşallah

canım bekle bakalım testen 2 gün sonra betana baktır eger ki artma var 2 katı ozaman sağlıklı die geçio hayırlısı olsun hakkında inşallah tutunuyordur meleğin

İnşallah...
Benim gibi hamile kalan birisine rastlasam benzer durumlar varmış diyeceğim ama sınırın üstü olduğuna göre hamileyimdir diye düşünüp hayal kırıklığı yaşamaktan da korkuyorum...

Her ihtimale karşı nelere dikkat etmem gerekiyor bu konuda da fikirlerinize ihtiyacım var...

canım bak stres yapıosun bence bunu yapmamalısın ilk kural bu
ikinicisi agır iş yapma mumkunse uzan ki tutunmusun minigin..
bol bol dua et başka bişi gelmez elden ben çok gördüm sınırdan yükseleni.
hatta 2 çıkıp sonradan 20ler çıkanı hatta onlar dogurdu bile düşün :)
hayırlı herşey ama kafana takma gözünü seviyim sabır et az

İnşallah benimde dediğin gibi yükselir ... geçen ay tam olarak planlı olmadığı halde adetim gecikmesi üzerine test yaptırmıştım 0.21... küsür çıkmıştı ve geciktiği için kayınvalidem acaba hamile misin diye aramızda konuşma geçti bende geçen ay (korunmadigim için) olabilir bilmiyorum henüz demiştim arkasından adet oldum.. sonradan da olabilir böyle şeyler bazen yumurta kişiye göre değişiyor kimisinin geç olgunlaşır kimisinin de benim gibi lohusa lık bile beklemez hamile kalır yani herkeze bir olmuyo tabi falan dedi... çok afedersiniz ama benim yatak odamda noluyor bilmediği halde ben biliyorum korunmadiginızı aman boşver olur olur diyor sadece iki aydır bebek planlıyoruz zaten ama üstüne bide böyle bi konuşma geçmesi beni çok üzdü... Bu tahlil sonucunu da kimseyle paylaşamıyorum yine kulağına gider de bişi derse diye..

çok sokma yatak odası mevzusuna kim olursa olsun ben sokmadım misal.
sonuçta eşimle benim mahremim ha doktora gittim olmuo die testler yapıldı temiz.
sen takma kafana şuan su durumdan bahsetme söz etme aynı evde iseniz bile bir bahane bul bol bol dinlen.
inşallah gelir minigin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…