- 19 Nisan 2020
- 175
- 79
- 13
- 34
- Konu Sahibi Annelikheyecani
-
Yani kesin demek için kan testi gerekir canım ama test ilk 5 içinde böyle olduysa tebrikler pozitif gözüküyorBugün yumurtlamanın 11. Günü Adetime 6-7 gün var bir markanın erken gebelik testini yaptım sonucu paylaşıyorum kesin hamilemiyim ağlayacağım mutluluktan
3 dk yazıyordu canım 3. Dk da boyleYani kesin demek için kan testi gerekir canım ama test ilk 5 içinde böyle olduysa tebrikler pozitif gözüküyor
O zaman hemen kan ver kesinlessun3 dk yazıyordu canım 3. Dk da boyle
Ay canım inş korkuyorum kimyasal olabılır mı ya da başka birsey inş değildir. Tabiki ederim rabbim sana Dağdelen nasip etsin bu Ramazan ayının hürmetine inşallahEvet canım baya baya hamilesin. Tebriklerbenim için de dua edermisin cnm, inşAllah bana da kısmet olur
Hata olma ihtimali var mıdır kiallahın ıznıyle hamılesın canım
Virüsten dolayı korkuyorumO zaman hemen kan ver kesinlessunsağlıkla gelsin inşallah
Hata olma ihtimali var mıdır ki
Ay inşallahhata riski herzaman var ama 3 dk içinde çıktıysa bence yoktur
Benim test sonucumla aynı çıkmış inşallah vardır içiniz rahatlar belki diye atıyorum kan verin düzenli olarak artıl göstermesi lazım yani iki günde iki kat allahın izniyle bir sorun çıkmaz insallah tebrik ederimBugün yumurtlamanın 11. Günü Adetime 6-7 gün var bir markanın erken gebelik testini yaptım sonucu paylaşıyorum kesin hamilemiyim ağlayacağım mutluluktan
Ekleme : test ilk 3 dk da okunması gerekıyormus 3 dk sonraki sonuç bu
Ay inşallah kan vermeye gitmeye korkuyorumBenim test sonucumla aynı çıkmış inşallah vardır içiniz rahatlar belki diye atıyorum kan verin düzenli olarak artıl göstermesi lazım yani iki günde iki kat allahın izniyle bir sorun çıkmaz insallah tebrik ederim
Hamilesin normal teste de çıkarBugün yumurtlamanın 11. Günü Adetime 6-7 gün var bir markanın erken gebelik testini yaptım sonucu paylaşıyorum kesin hamilemiyim ağlayacağım mutluluktan
Ekleme : test ilk 3 dk da okunması gerekıyormus 3 dk sonraki sonuç bu
Evet erken gebelik 3 gin önceden yapmıştım suan 23. Haftamızdayız çok şükür. En azından özelde yaptır ki bilesin sonucunu ona göre hareket edersin içinde şüphe kalmazAy inşallah kan vermeye gitmeye korkuyorumvırusten dolayı.seninki de erken gebelik testi mi canım
O zaman adetım gecınce 1 hafta sonra gideyim doktorum il de ben ilçede valilik izniyle gitmemiz gerek sanırımEvet erken gebelik 3 gin önceden yapmıştım suan 23. Haftamızdayız çok şükür. En azından özelde yaptır ki bilesin sonucunu ona göre hareket edersin içinde şüphe kalmaz
Ama adetıme daha 6-7 gün var normal testte çıkar mı kiHamilesin normal teste de çıkar
Yumurtlamanın gününden 13 yada 14 gün sonra adet olmanız gerek sizin adetinize üç gün kalmış yumurtlamaya göre oyüzden normal testte çıkar varsa deneyin çok tatlı heyecanlarAma adetıme daha 6-7 gün var normal testte çıkar mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?