• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyimmm lütfen bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah inşallah sağlıkla dünyaya getirirsin. Ben geçen hafta üye oldum siteye ilk duyduğum müjdesin. 😁😁Allah isteyen herkese versin bu mutluluğu

Hamilesin bence kan ver emin ol 😊 erken gebelik testinin amacı zaten adetten 5 gün önceye kadar göstermesi. Testin ben burdayım diyor 😁

Bugün yumurtlamanın 11. Günü Adetime 6-7 gün var bir markanın erken gebelik testini yaptım sonucu paylaşıyorum kesin hamilemiyim ağlayacağım mutluluktan 🙈
Ekleme : test ilk 3 dk da okunması gerekıyormus 3 dk sonraki sonuç bu
Evet canım gözün aydın hamilesin 😍

Kızlar sizinde bilgilerinizi almak istiyorum
Regl den 5 gün önce gelen bir lekelenme var sadece wc de peceteye gelen 5 gün devam etti regl günü geldi lekelenme sürekli devam etmeye başladı ama sadece peçete kullanıyorum ped falan değil yine leke şeklinde devam ediyor bugün 10 .gün ilk defa böyle bir durum yaşıyorum regl 28 günde hiç sekmez acile gitsem test yaptira bilirmiyim yoksa polikinlige mı gideyim test yapmadım yerleşme kanaması ola bilirmi dış gebelik gecirdim.sag tupum yok sol tup kapalı sadece sızıntı var dedi doktor direk tüp bebeğe yönlendirdi gebelik ola bilirmi aklımda deli sorular yardımcı olursaniz sevinirim başına gelip hamile olduğunu öğrenenler varmi şimdiden teşekkürler :KK36: :KK36:

cnm tebrikler hamilesin :)) ama kan vermelisin sağlık ocağında verebilirsn hastaneden dhaa iyidir kimyasal ya da başka bişeyse yapacak bişey yok en iyisni dr bilir Rabbim kucağına almayı nasip etsin 🥰

Regl den 5 gün önce gelen bir lekelenme var sadece wc de peceteye gelen 5 gün devam etti regl günü geldi lekelenme sürekli devam etmeye başladı ama sadece peçete kullanıyorum ped falan değil yine leke şeklinde devam ediyor bugün 10 .gün ilk defa böyle bir durum yaşıyorum regl 28 günde hiç sekmez acile gitsem test yaptira bilirmiyim yoksa polikinlige mı gideyim test yapmadım yerleşme kanaması ola bilirmi dış gebelik gecirdim.sag tupum yok sol tup kapalı sadece sızıntı var dedi doktor direk tüp bebeğe yönlendirdi gebelik ola bilirmi aklımda deli sorular yardımcı olursaniz sevinirim başına gelip hamile olduğunu öğrenenler varmi şimdiden teşekkürler :KK36: :KK36:
durumunuz hakkında yorum yapamayacağım ama hastaneye gitmek yerine sağlık ocağında kan verebilirsiniz virüs için daha korunaklı 🥰

Sizin bu lekelenme seklini ayni bende yasiyorum suan ilkdefa bu sekilde devam ediyor normalde pedim dolar şak diye kesilirdi . 7 gün gecikti adete 6 gün kala yumurtam catlamisti bide ovulasyonda. Kan verdim bakalim yarın aile hekimine..Cok merak ettim sizde gebelik varmiydi sonuç ne oldu😞🙈

Back
X