- 3 Ağustos 2016
- 1.324
- 2.367
- 83
- 32
- Konu Sahibi Annelikheyecani
-
Çok teşekkür ederim canımAy canım inş korkuyorum kimyasal olabılır mı ya da başka birsey inş değildir. Tabiki ederim rabbim sana Dağdelen nasip etsin bu Ramazan ayının hürmetine inşallah
ay çok pardon canım benim telefona alışamadım henüz. Sana da hemen yazacaktım da ve hemen birleşik yazınca öyle çıkmışÇok teşekkür ederim canımdagdelen ne demek.? Ben Azerbaycanlıyım da anlamadım
Hahaha[
ay çok pardon canım benim telefona alışamadım henüz. Sana da hemen yazacaktım da ve hemen birleşik yazınca öyle çıkmış
Onlemlerinuzi alıp gidip kan verebilirsiniz yada idrar testi ile koyulasmayi takip edebilirsinizVirüsten dolayı korkuyorum
Canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah[
ay çok pardon canım benim telefona alışamadım henüz. Sana da hemen yazacaktım da ve hemen birleşik yazınca öyle çıkmış
Tebrikler canım evet hamilesinBugün yumurtlamanın 11. Günü Adetime 6-7 gün var bir markanın erken gebelik testini yaptım sonucu paylaşıyorum kesin hamilemiyim ağlayacağım mutluluktan
Ekleme : test ilk 3 dk da okunması gerekıyormus 3 dk sonraki sonuç bu
Benim normal teste 1 hafta önce cıkmıştı bence hamilesin ama gec olmadan hastaneye git. Insallah saglıkla kucagına alırsın. Benimki kimyasal gebelikle sonuclandı.Ama adetıme daha 6-7 gün var normal testte çıkar mı ki
Evet canım gözün aydın hamilesinBugün yumurtlamanın 11. Günü Adetime 6-7 gün var bir markanın erken gebelik testini yaptım sonucu paylaşıyorum kesin hamilemiyim ağlayacağım mutluluktan
Ekleme : test ilk 3 dk da okunması gerekıyormus 3 dk sonraki sonuç bu
durumunuz hakkında yorum yapamayacağım ama hastaneye gitmek yerine sağlık ocağında kan verebilirsiniz virüs için daha korunaklıKızlar sizinde bilgilerinizi almak istiyorum
Regl den 5 gün önce gelen bir lekelenme var sadece wc de peceteye gelen 5 gün devam etti regl günü geldi lekelenme sürekli devam etmeye başladı ama sadece peçete kullanıyorum ped falan değil yine leke şeklinde devam ediyor bugün 10 .gün ilk defa böyle bir durum yaşıyorum regl 28 günde hiç sekmez acile gitsem test yaptira bilirmiyim yoksa polikinlige mı gideyim test yapmadım yerleşme kanaması ola bilirmi dış gebelik gecirdim.sag tupum yok sol tup kapalı sadece sızıntı var dedi doktor direk tüp bebeğe yönlendirdi gebelik ola bilirmi aklımda deli sorular yardımcı olursaniz sevinirim başına gelip hamile olduğunu öğrenenler varmi şimdiden teşekkürler
Sahurdan sonra.yattigim için erken kalkamıyorum sağlık ocağı 12 kadar kan testi alıyordurumunuz hakkında yorum yapamayacağım ama hastaneye gitmek yerine sağlık ocağında kan verebilirsiniz virüs için daha korunaklı
Sizin bu lekelenme seklini ayni bende yasiyorum suan ilkdefa bu sekilde devam ediyor normalde pedim dolar şak diye kesilirdi . 7 gün gecikti adete 6 gün kala yumurtam catlamisti bide ovulasyonda. Kan verdim bakalim yarın aile hekimine..Cok merak ettim sizde gebelik varmiydi sonuç ne olduKızlar sizinde bilgilerinizi almak istiyorum
Regl den 5 gün önce gelen bir lekelenme var sadece wc de peceteye gelen 5 gün devam etti regl günü geldi lekelenme sürekli devam etmeye başladı ama sadece peçete kullanıyorum ped falan değil yine leke şeklinde devam ediyor bugün 10 .gün ilk defa böyle bir durum yaşıyorum regl 28 günde hiç sekmez acile gitsem test yaptira bilirmiyim yoksa polikinlige mı gideyim test yapmadım yerleşme kanaması ola bilirmi dış gebelik gecirdim.sag tupum yok sol tup kapalı sadece sızıntı var dedi doktor direk tüp bebeğe yönlendirdi gebelik ola bilirmi aklımda deli sorular yardımcı olursaniz sevinirim başına gelip hamile olduğunu öğrenenler varmi şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?