- 11 Mart 2021
- 45
- 13
- 8
- 26
- Konu Sahibi sevgi_hersey
-
cancazım belırtıyse evet belırtı bunlar da olmasa bıle hazır adetın de gecıkmıs bu daha muhım. yanı varsa en normal gebelık testınde bıle o cızgı cıkarKızlar lütfen bakın adetimin gecikmesi 3 hün oldu düzenli olurum normalde ama 1 haftadır kasık ağrılarım oluyor genelde batma şeklinde bacaklarım falanda ağrıyor. Gecen sarı bir leke gelmişti ama ayıp olucak sümük kıvamındaydısonra gitti suluya döndü bugünde beyza süt kesiği gibi iç çamaşırıma bir leke düşmüş sonra yine suluya döndü ama hafif hafif ağrılarım var test yapmadım daha biraz daha beklemek istedim böyle olanlar var mıııı
cancazım belırtıyse evet belırtı bunlar da olmasa bıle hazır adetın de gecıkmıs bu daha muhım. yanı varsa en normal gebelık testınde bıle o cızgı cıkarbence hıc stress yapma bekleyıp de testı yap kurtull hatta buraya da atabılırsın bekleyebılıyorsan da bekle 1 hafta gecıkmesını . haber et bızı
ya inşallah bebiş vardır çok istiyoruzcancazım belırtıyse evet belırtı bunlar da olmasa bıle hazır adetın de gecıkmıs bu daha muhım. yanı varsa en normal gebelık testınde bıle o cızgı cıkarbence hıc stress yapma bekleyıp de testı yap kurtull hatta buraya da atabılırsın bekleyebılıyorsan da bekle 1 hafta gecıkmesını . haber et bızı de =)
Eşim yaptırmıyor bekleyelim diyor çünkü negatif olunca ben çok üzülüyorumİnşallah vardır test yap sabah
Ayyy hamileliklerimiz aynı süre de ilerliyorcancazım belırtıyse evet belırtı bunlar da olmasa bıle hazır adetın de gecıkmıs bu daha muhım. yanı varsa en normal gebelık testınde bıle o cızgı cıkarbence hıc stress yapma bekleyıp de testı yap kurtull hatta buraya da atabılırsın bekleyebılıyorsan da bekle 1 hafta gecıkmesını . haber et bızı de =)
Ayyy hamileliklerimiz aynı süre de ilerliyor
Ağrım oluyor ama ara ara korkutuyot beni hasta olacakmışım gibiCanım inşallah vardır. Ben tam gününde yaptım ve belirgin çift çizgi çıktı bence daha fazla bekleyip strese girme yarın sabah yap. İnşallah bebiş vardır
Hayırlısıyla inşAllahhayirlisiyla saglikli bisekilde buyusun noktalarimiz bulgurdu cevizdi derken kocaaamaan olcaklar insallah
Belirtilerin bendede vardı anlamamıstım ama hamileymişim. Son durum nedir? İnşAllah vardır gebelikAğrım oluyor ama ara ara korkutuyot beni hasta olacakmışım gibi
Tebrik edeyim şimdidenKızlar lütfen bakın adetimin gecikmesi 3 hün oldu düzenli olurum normalde ama 1 haftadır kasık ağrılarım oluyor genelde batma şeklinde bacaklarım falanda ağrıyor. Gecen sarı bir leke gelmişti ama ayıp olucak sümük kıvamındaydısonra gitti suluya döndü bugünde beyza süt kesiği gibi iç çamaşırıma bir leke düşmüş sonra yine suluya döndü ama hafif hafif ağrılarım var test yapmadım daha biraz daha beklemek istedim böyle olanlar var mıııı
Aynı belirtiler bende de vardı . Hareket ettikçe kasıklarımda batma oluyordu, çok fazla akıntım vardı , gögüslerde şişme ve sık idrara çıkma oldu. Reglim geçtikten 1 gün sonra test yaptım iki çizgide çok belirgin çıktı bugün de kan testi verdim yarın sonucum çıkacak . İçim rahat etmedi bugün tekrar test yaptım yine iki çizgi belirgin çıktı . Sürpriz oldu bizim için planda yoktu umarım her isteyene nasip olur . Senin de umarım bebişin vardır . Sonucunu merak ediyoruz bizimle de paylaşKızlar lütfen bakın adetimin gecikmesi 3 hün oldu düzenli olurum normalde ama 1 haftadır kasık ağrılarım oluyor genelde batma şeklinde bacaklarım falanda ağrıyor. Gecen sarı bir leke gelmişti ama ayıp olucak sümük kıvamındaydısonra gitti suluya döndü bugünde beyza süt kesiği gibi iç çamaşırıma bir leke düşmüş sonra yine suluya döndü ama hafif hafif ağrılarım var test yapmadım daha biraz daha beklemek istedim böyle olanlar var mıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?