• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim🌼

sevgi_hersey

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2021
45
13
8
26
Kızlar lütfen bakın adetimin gecikmesi 3 hün oldu düzenli olurum normalde ama 1 haftadır kasık ağrılarım oluyor genelde batma şeklinde bacaklarım falanda ağrıyor. Gecen sarı bir leke gelmişti ama ayıp olucak sümük kıvamındaydı🤢 sonra gitti suluya döndü bugünde beyza süt kesiği gibi iç çamaşırıma bir leke düşmüş sonra yine suluya döndü ama hafif hafif ağrılarım var test yapmadım daha biraz daha beklemek istedim böyle olanlar var mıııı😔😔😔

Kızlar lütfen bakın adetimin gecikmesi 3 hün oldu düzenli olurum normalde ama 1 haftadır kasık ağrılarım oluyor genelde batma şeklinde bacaklarım falanda ağrıyor. Gecen sarı bir leke gelmişti ama ayıp olucak sümük kıvamındaydı🤢 sonra gitti suluya döndü bugünde beyza süt kesiği gibi iç çamaşırıma bir leke düşmüş sonra yine suluya döndü ama hafif hafif ağrılarım var test yapmadım daha biraz daha beklemek istedim böyle olanlar var mıııı😔😔😔
cancazım belırtıyse evet belırtı bunlar da olmasa bıle hazır adetın de gecıkmıs bu daha muhım. yanı varsa en normal gebelık testınde bıle o cızgı cıkar🙃 bence hıc stress yapma bekleyıp de testı yap kurtull hatta buraya da atabılırsın😇😇😇 bekleyebılıyorsan da bekle 1 hafta gecıkmesını . haber et bızı de =)

cancazım belırtıyse evet belırtı bunlar da olmasa bıle hazır adetın de gecıkmıs bu daha muhım. yanı varsa en normal gebelık testınde bıle o cızgı cıkar🙃 bence hıc stress yapma bekleyıp de testı yap kurtull hatta buraya da atabılırsın😇😇😇 bekleyebılıyorsan da bekle 1 hafta gecıkmesını . haber et bızı

cancazım belırtıyse evet belırtı bunlar da olmasa bıle hazır adetın de gecıkmıs bu daha muhım. yanı varsa en normal gebelık testınde bıle o cızgı cıkar🙃 bence hıc stress yapma bekleyıp de testı yap kurtull hatta buraya da atabılırsın😇😇😇 bekleyebılıyorsan da bekle 1 hafta gecıkmesını . haber et bızı de =)
ya inşallah bebiş vardır çok istiyoruz 🙏

Canım inşallah vardır. Ben tam gününde yaptım ve belirgin çift çizgi çıktı bence daha fazla bekleyip strese girme yarın sabah yap. İnşallah bebiş vardır 🙏

Ayyy hamileliklerimiz aynı süre de ilerliyor 🥰

Hiç hamilelik belirtisi olmadı bende bazı kadınlarda belirti olmuyor yani demem o ki belirtilere kafayı takmayın erken gebelik testi sonuc verir.

Tebrik edeyim şimdiden 😊 yüksek ihtimalle hamilesiniz :))

Aynı belirtiler bende de vardı . Hareket ettikçe kasıklarımda batma oluyordu, çok fazla akıntım vardı , gögüslerde şişme ve sık idrara çıkma oldu. Reglim geçtikten 1 gün sonra test yaptım iki çizgide çok belirgin çıktı bugün de kan testi verdim yarın sonucum çıkacak . İçim rahat etmedi bugün tekrar test yaptım yine iki çizgi belirgin çıktı . Sürpriz oldu bizim için planda yoktu umarım her isteyene nasip olur . Senin de umarım bebişin vardır . Sonucunu merak ediyoruz bizimle de paylaş 🥰

Back