- 24 Şubat 2016
- 186
- 68
- 13
- Konu Sahibi kelebek misali
-
Canım 27.08.2016 tarihinde adet oldum demişsin.
Aynı tarihte bende adet oldum. Ve 8 gün sürdü.
Ben aptal oldum allah rızası için yardım edin ben geçiktim mi? Nasıl hesaplarım
Konu sahibi 11 gün var dio adete kafam allak bullak.
Yanlış bişey yaptıysam konu sahibinden özürdilerim.
Bak canım benim. Korkudan ifade edemedim kendimi.canim.ben senin ne demek istedigi anlamadim geciktim mi derken adet olmssun zaten gecikmede hic adet gormjyorsun ki
sen normalde kac gunde bir adet oluyorsun 28 yada 30 gunde bir oluyorsan evet gecikmen var ama eger duzensiz.oluyorsan ozman durum.baskaCanım 27.08.2016 tarihinde adet oldum demişsin.
Aynı tarihte bende adet oldum. Ve 8 gün sürdü.
Ben aptal oldum allah rızası için yardım edin ben geçiktim mi? Nasıl hesaplarım
Konu sahibi 11 gün var dio adete kafam allak bullak.
Yanlış bişey yaptıysam konu sahibinden özürdilerim.
Düzenli oluyorum adet ama kaç günde bir olduğumu bilmem. Mesela bu ay 27 sinde olursam bir daha ki ayda 27 sinde olurımsen normalde kac gunde bir adet oluyorsun 28 yada otuz gunde bir oluyorsan evet gecikmen ama eger duzensiz.oluyorsan ozman durum.baska
rica ederim cok sıkıntı yapma bekle bi 3-4 Gun ozmands olmazsan test yap idrar testi silik bile ciksa hamileligi gosteriyorYa normalde kafaya takmam ama bu ay bi kaza yaşandı vesvese işte
Çok teşekkür ederim yorumun için meleksin.
Çok teşekkür ederim.aynen test yaparım olmadı artık.rica ederim cok sıkıntı yapma bekle bi 3-4 Gun ozmands olmazsan test yap idrar testi silik bile ciksa hamileligi gosteriyor
Aaaaa aman allahımmm hamilesinnn galiba ilk ben gördüm :):)Merhaba arkadaşlar adetime 2 3 gün falan var ama dün akşamdan beri çok az leke geldi bende dayanamadım bu akşam test yaptm böyle çıktı bi bakarmisinz
Yazmayı unuttm canm ya kusura bakma ılk gun hemen doktora koştum. Korktm çnku baya çoktu kanama. Kıst yok yara yok. Hamılelk olablr dedı ama şuan çok erken anlayamam dedı. Betahcg de negatf çktı.Canım benim allah gönlüne göre versin.
Bence doktora hemen yarın git. Sanki allah korusun kiss belirtisi gibi çünkü böyle 10 gün falan bende kahverengi leke görüodum
Ufak bi kisst vardı hemen tedavi oldum aklıma ilk o geldi.
Sence hamılelk degıl sanırımRica ederim canımMelkee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?