• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım 27.08.2016 tarihinde adet oldum demişsin.
Aynı tarihte bende adet oldum. Ve 8 gün sürdü.
Ben aptal oldum allah rızası için yardım edin ben geçiktim mi? Nasıl hesaplarım
Konu sahibi 11 gün var dio adete kafam allak bullak.

Yanlış bişey yaptıysam konu sahibinden özürdilerim.

canim.ben senin ne demek istedigi anlamadim geciktim mi derken adet olmssun zaten gecikmede hic adet gormjyorsun ki

canim.ben senin ne demek istedigi anlamadim geciktim mi derken adet olmssun zaten gecikmede hic adet gormjyorsun ki
Bak canım benim. Korkudan ifade edemedim kendimi.
Ben 27.08.2016 tarihinde adet oldum.
8 gün adet gördüm.
İnternetten adet günü hesaplaması yapınca,
25.09.2016 tarihinde adet olmam gerekiyor.
Acaba benim adetim bu ay gecikti mi?
Gebe olabilir miyim? Rabbim tüm isteyenlere versin. Ama şuan olmasın bebeğim.

Canım 27.08.2016 tarihinde adet oldum demişsin.
Aynı tarihte bende adet oldum. Ve 8 gün sürdü.
Ben aptal oldum allah rızası için yardım edin ben geçiktim mi? Nasıl hesaplarım
Konu sahibi 11 gün var dio adete kafam allak bullak.

Yanlış bişey yaptıysam konu sahibinden özürdilerim.
sen normalde kac gunde bir adet oluyorsun 28 yada 30 gunde bir oluyorsan evet gecikmen var ama eger duzensiz.oluyorsan ozman durum.baska

sen normalde kac gunde bir adet oluyorsun 28 yada otuz gunde bir oluyorsan evet gecikmen ama eger duzensiz.oluyorsan ozman durum.baska
Düzenli oluyorum adet ama kaç günde bir olduğumu bilmem. Mesela bu ay 27 sinde olursam bir daha ki ayda 27 sinde olurım :(

himm ozman gecikmen var ama onem arzeden bi gecikme olmayabilir stresten yada baska sebeplerdende olabilir ama.hamileliktende olabilir bi hcg testi yaptirirsan hafan rahat olur

Ya normalde kafaya takmam ama bu ay bi kaza yaşandı vesvese işte :(
Çok teşekkür ederim yorumun için meleksin.

Merhaba arkadaşlar adetime 2 3 gün falan var ama dün akşamdan beri çok az leke geldi bende dayanamadım bu akşam test yaptm böyle çıktı bi bakarmisinz

Eklentiler

• IMG_20160928_181402-1.jpg
    IMG_20160928_181402-1.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20160928_181310-1.jpg
    IMG_20160928_181310-1.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 62
Banada yardımcı olur musunuz lütfeenn.. Adetıme 10 gün kala yoğun bı kanamam oldu snra hemn azaldı ve 8 gndur devam edıyo. Kahverengı lekelenme olarak. Adetlerım hep duzenlı aslnda buay ilk defa boyle bişy yaşıyorm. Sadace son bi kaç aydır 10 gunu gecıyo adetlerm bır ıkı gün özür oluyorum. Onun harıcı kanamalarım hiç olmamştı :(

4-5 gndurde ara ara bı bulantı gelıyo ve gıdıyo. Buakşam balık kızartmştım çok hevesle çok severım. Ama yedım sonuna doğru bı bulantı geldı ust uste 3 kez ıstıfra ettım. En son ıstfra edelı 4-5 yıl olmştur mutlaka. Adetı gunum ekım 1

Canım benim allah gönlüne göre versin.
Bence doktora hemen yarın git. Sanki allah korusun kiss belirtisi gibi çünkü böyle 10 gün falan bende kahverengi leke görüodum
Ufak bi kisst vardı hemen tedavi oldum aklıma ilk o geldi.

Canım benim allah gönlüne göre versin.
Bence doktora hemen yarın git. Sanki allah korusun kiss belirtisi gibi çünkü böyle 10 gün falan bende kahverengi leke görüodum
Ufak bi kisst vardı hemen tedavi oldum aklıma ilk o geldi.
Yazmayı unuttm canm ya kusura bakma ılk gun hemen doktora koştum. Korktm çnku baya çoktu kanama. Kıst yok yara yok. Hamılelk olablr dedı ama şuan çok erken anlayamam dedı. Betahcg de negatf çktı.

Back