• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar merhaba adetime 4 gun var beta hcg 4.5 cikti 2 gun once 0.0 cikmisti olabilirmi sizce?
K kelebek misali merhaba, benim de bat a 6 gün var ama son 4 5 gündür sol kasığımda sürekli bir ağrı baloncuklu gibi havalanma var içerde. Ama batma olayı çok kötü. Göğüslerimde hiçbir şey yok. Hiç sivilcem yokken sivilcem çıktı vücudumda. Kasığım beni çok rahatsız ediyor. 2 aylık evliyiz 2 aydır da çocuk deniyoruz. Bu ay çok düzenli ilişkiye girdik. Dün kan testi yaptırdım betahcg sıfır çıktı. Senin de aynı olmuş galiba. Ben hamilelikten şüphelenmeye devam etsem mi sence. Kasığımda bu yaşıma kadar hiç böyle bir ağrı olmamıştı

Kizlar adetime 6 gün var çok yoğun Sümük gibi bi akintim var Afedersiniz dışarı çıktım pantolonuma falan geçti çok gaz var bel ağrım var goguslerimde hiç bişey yok sizce hamilelik olabilir mi

Kizlar adetime 6 gün var çok yoğun Sümük gibi bi akintim var Afedersiniz dışarı çıktım pantolonuma falan geçti çok gaz var bel ağrım var goguslerimde hiç bişey yok sizce hamilelik olabilir mi
Korunmuyorsanız tabi ki olabilir. Belirtiler bunu gösterio ama bazılarında aynı belirtiler adet belirtisi de olabiliyor Minikkuala Minikkuala

asli1605 asli1605 3 aydir bebek için korunmuyoruz bu ay hiç umudum yok ama bilmiyorum bu ay hiç umursamadim belimin altina yastık koymadim direk kalktım falan ama hiç bu kadar çok yoğun bi akinti gelmemisti korktum açıkçası görünce inşallah ummadigimiz anda gelir bebisimiz

canim hamile kaldığını bilmeden neler yasadin gecikmen olana dek. Benim bugun bat ama yaklasik 1 haftadir kasiklarimda agirlik hissi var agri gbi de degil cok rahatsiz etmiyor beni yani belimde hafif agri var cok umitliyim bu aydan . sen neler yasadin
Insallah arladaslar da o belirtilere aldanıp kanip uzupmeyin ya pskolojk y da adet belirtildi oluo genelde. Göz kararmasi yururken bayilcak hissi kusma hissi warsa iste bunlar hamilelik icin daha dogru belirtilerdir

asli1605 asli1605 3 aydir bebek için korunmuyoruz bu ay hiç umudum yok ama bilmiyorum bu ay hiç umursamadim belimin altina yastık koymadim direk kalktım falan ama hiç bu kadar çok yoğun bi akinti gelmemisti korktum açıkçası görünce inşallah ummadigimiz anda gelir bebisimiz
İnşallah canım benim valla ben bebişime hamile kalabilmek için amuda bile kalkmıştım :) umudunu kaybetme bebeşin uğurla birlikte gelecek

asli1605 asli1605 öyle haklısın ama ne bileyim iki ay bile yordu beni inşaallah vardır geçen ay çok belirti yaşadım hepsi psikolojik çıktı bu ay kendimi hiç dinlemiyor ama o akinti birden beni korkutmadi değil hayırlısı olsun nasibimde varsa Rabbim layık görürse inşaallah olur

K kelebek misali merhaba, benim de bat a 6 gün var ama son 4 5 gündür sol kasığımda sürekli bir ağrı baloncuklu gibi havalanma var içerde. Ama batma olayı çok kötü. Göğüslerimde hiçbir şey yok. Hiç sivilcem yokken sivilcem çıktı vücudumda. Kasığım beni çok rahatsız ediyor. 2 aylık evliyiz 2 aydır da çocuk deniyoruz. Bu ay çok düzenli ilişkiye girdik. Dün kan testi yaptırdım betahcg sıfır çıktı. Senin de aynı olmuş galiba. Ben hamilelikten şüphelenmeye devam etsem mi sence. Kasığımda bu yaşıma kadar hiç böyle bir ağrı olmamıştı
evet canim benimde oyle oldu ama bu herkeste ayni olmayabilir oyuzden bata 3 gun kala bence bi hcg yaptir ama cikmazsa da hemen umudunu kaybetme cunku ilerleyen gunlerde bi anda yuksele bilio ben defalarca idrar ve kan testi yaptim ama hic bisey cikmadi birgun once sifir cikmisti ertesi gun 4.5 cikmisti ama ben hep hissetmistim ve inandim bisey olduguna oyuzden hic hap bile icmedim

Insallah arladaslar da o belirtilere aldanıp kanip uzupmeyin ya pskolojk y da adet belirtildi oluo genelde. Göz kararmasi yururken bayilcak hissi kusma hissi warsa iste bunlar hamilelik icin daha dogru belirtilerdir
1bende bu saydigin bwlirtilerin hiç biri olmamıştı kisiye gore degisiklik gostrebilir.en mantiklisi acele etmeden bat in gecmesini beklemek sanirim ben battan 4 gun once ogrendim ama suan olsa hic kendimi okadar dinlemem diyorum cunku insan panik.oluo bat geldi adet mi olcam die

Arkadaşlar doktora gittim değerim 264 çıktı doktor dger gebelik lehine ama takip etmemiz lazm salı gel bidaha kan ver değerin yükselmesi lazm dedi

kızlar benim de adetime 5 gün kaldı. Çok istiyorum hamile olmayı ya kasık ağrım var 1 haftadır. ama göğüslerimde hiçbir şey yok. Normalde adet olmadan önce ağrırdı dokununca şişerdi 1 hafta öncesinden daha ama şimdi hçbişey yok. Kasık ağrılarım var sadece ve bugün de belim ağrımaya başladı. 5 dk ayakta kaliyim hemen belim ağrıyo. akıntım da çok yoğun değil ama var kokusuz. 3 gün önce yaptırdığım kan testi negatif çıktı. bu sabah erken idrar testi yaptım o da negatif çıktı. daha 5 gün var en az ama adet olmak istemiyorum bebek gelsin noluuurr:KK46::KK46::KK46:

Arkadaşlar merhaba bizde 2 aydır korunmuyoruz geçen ay hic belirtim olmamisti. Bu ay adetime 8 gun kala açık kahve lekelenmem oldu 2 gün ust uste ve gögüs uçlarımda çok hassaslaşma var üstüne yatamıyorum.doktora gittim kanda negatif çıktı ama rahim duvarında kalınlaşma var adet görmezsen gel tekrarlayalım dedi. Cumartesi adet günüm olmazsam test yaptırıcam ins pozitif çıkar Allah isteyen herkese versin inşallah.

Arkadaşlar merhaba bizde 2 aydır korunmuyoruz geçen ay hic belirtim olmamisti. Bu ay adetime 8 gun kala açık kahve lekelenmem oldu 2 gün ust uste ve gögüs uçlarımda çok hassaslaşma var üstüne yatamıyorum.doktora gittim kanda negatif çıktı ama rahim duvarında kalınlaşma var adet görmezsen gel tekrarlayalım dedi. Cumartesi adet günüm olmazsam test yaptırıcam ins pozitif çıkar Allah isteyen herkese versin inşallah.
Genelde 3.ay denemede oluo ya herkesde 3.ayi duyuyorm:))

Back