Hic zannetmiyorum canim psikolojik olduğunu gecen ay da denedik sonuçta olsaydi o zaman olurdu ve hic aklima gelmezdi göğüs agrisi bilmiyorum bakalim sonumuz ne olacak

Hayırlısı olsun inşallah.erken gebelik testi dıyor bısey var bugün ondan alıcam bakalım ne olacak birde döllenmeden 6 gün sonra kan testinde ucu gozlenebiliyormus ptside en geç ona baktırmayı planlıyorum.aynı Zaman'da regl öncesi hcg si yükselenler var ama adet dönemine yaklaştıkça düşüyormuş sevıyesı bat la beraber tamamen bitiyormus kimyasal gebelik oluyormus ondanda korkuyorum

Ben hic acele etmicem 9 gün kaldi bat a hayal kirikligina uğramak istemiyorum. Aynen simdi gebe cikarsin testlerde hamileyim diye düşünürsün allah vermesin adetle kimyasal gebelik korkusundan yapmiyorum ben test falan

Ben hic acele etmicem 9 gün kaldi bat a hayal kirikligina uğramak istemiyorum. Aynen simdi gebe cikarsin testlerde hamileyim diye düşünürsün allah vermesin adetle kimyasal gebelik korkusundan yapmiyorum ben test falan

o testi yapmasamda her turlu hayal kirikligina ugrycam zaten cok haziladim cubku kendimi off off allah yardimcimiz olsun

Merhaba geçen ayın 15 inde regly oldum. Bu ay adetime 4 gün kala ilişkiye girdik eşimle adetim geçti akıntı falanda yok idrar testi yaptırdım negatif hamile olma ihtimalim nedir sizce

Selam kızlar bu stresi ne zman atıcaz kafamızdan test yapsam bi dert yapmadan bi dert mideme kramplar gırıyo hiç yapasım yok yatıyorum butun gun günler geçsin diye

Canım 27.08.2016 tarihinde adet oldum demişsin.
Aynı tarihte bende adet oldum. Ve 8 gün sürdü.
Ben aptal oldum allah rızası için yardım edin ben geçiktim mi? Nasıl hesaplarım
Konu sahibi 11 gün var dio adete kafam allak bullak.

Yanlış bişey yaptıysam konu sahibinden özürdilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…