- 24 Şubat 2016
- 186
- 68
- 13
- Konu Sahibi kelebek misali
-
Hic zannetmiyorum canim psikolojik olduğunu gecen ay da denedik sonuçta olsaydi o zaman olurdu ve hic aklima gelmezdi göğüs agrisi bilmiyorum bakalim sonumuz ne olacak[/QUOTE
Hayırlısı olsun inşallah.erken gebelik testi dıyor bısey var bugün ondan alıcam bakalım ne olacak birde döllenmeden 6 gün sonra kan testinde ucu gozlenebiliyormus ptside en geç ona baktırmayı planlıyorum.aynı Zaman'da regl öncesi hcg si yükselenler var ama adet dönemine yaklaştıkça düşüyormuş sevıyesı bat la beraber tamamen bitiyormus kimyasal gebelik oluyormus ondanda korkuyorum
Hic zannetmiyorum canim psikolojik olduğunu gecen ay da denedik sonuçta olsaydi o zaman olurdu ve hic aklima gelmezdi göğüs agrisi bilmiyorum bakalim sonumuz ne olacak
Ben hic acele etmicem 9 gün kaldi bat a hayal kirikligina uğramak istemiyorum. Aynen simdi gebe cikarsin testlerde hamileyim diye düşünürsün allah vermesin adetle kimyasal gebelik korkusundan yapmiyorum ben test falanHayırlısı olsun inşallah.erken gebelik testi dıyor bısey var bugün ondan alıcam bakalım ne olacak birde döllenmeden 6 gün sonra kan testinde ucu gozlenebiliyormus ptside en geç ona baktırmayı planlıyorum.aynı Zaman'da regl öncesi hcg si yükselenler var ama adet dönemine yaklaştıkça düşüyormuş sevıyesı bat la beraber tamamen bitiyormus kimyasal gebelik oluyormus ondanda korkuyorum
Ben hic acele etmicem 9 gün kaldi bat a hayal kirikligina uğramak istemiyorum. Aynen simdi gebe cikarsin testlerde hamileyim diye düşünürsün allah vermesin adetle kimyasal gebelik korkusundan yapmiyorum ben test falan
Rabbim hayirli haberlerini almayi nasip etsin :) bugün yapcan mi canim testio testi yapmasamda her turlu hayal kirikligina ugrycam zaten cok haziladim cubku kendimi off off allah yardimcimiz olsun
Rabbim hayirli haberlerini almayi nasip etsin :) bugün yapcan mi canim testi
Hayirli haberlerini bekliyoruuum :)amin canim hepimiz icin hayirlisini nasip etsin.bugun yapicam ama cikacahini sanmıyorum once kana sonra idrara geciyormus hcg ama yinede kafam rahat olsun die yapicam
Test yaptin mi canimamin canim hepimiz icin hayirlisini nasip etsin.bugun yapicam ama cikacahini sanmıyorum once kana sonra idrara geciyormus hcg ama yinede kafam rahat olsun die yapicam
Test yaptin mi canim
Hayirlisi canim ya Rabbim biliyor zamanini ben de yarin yapcam daha 4 günüm var cikmaz da belki ama merak ediyorumyaptim tatlim idrarda kanda negatif buayda yalan olduk
Benim çıkmadı ınsallah senın çıkarda ona sevınırız beraber hayırlı haberlerını bwklıyorumHayirlisi canim ya Rabbim biliyor zamanini ben de yarin yapcam daha 4 günüm var cikmaz da belki ama merak ediyorum
test yaptin mi canmHayirlisi canim ya Rabbim biliyor zamanini ben de yarin yapcam daha 4 günüm var cikmaz da belki ama merak ediyorum
Yok canim merkeze uzak bl yerde oturuyorum dun gidecektim sancim vardi hastalanirim diye bekledim ama olmadim bugün alçak test insallahtest yaptin mi canm
Yok canim merkeze uzak bl yerde oturuyorum dun gidecektim sancim vardi hastalanirim diye bekledim ama olmadim bugün alçak test insallah
Yok canim adetim dun bitti benim de. Ayyy hamilesln bence yaaa ay çok heyecanlıkizlar merhaba adetime 4 gun var beta hcg 4.5 cikti 2 gun once 0.0 cikmisti olabilirmi sizce?
insallah onumuzdeki ay olur kuzum .benim smdiki durumlar hamilelik yonunde 2 gun once hcg 67 cikti muhtemelen artmustir bat ta iki gun gectiYok canim adetim dun bitti benim de. Ayyy hamilesln bence yaaa ay çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?