• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sen yinede ihmal etne gec dollenme falan olduysa adettinden once cikmio olabilir cnm arkadasimin oyle oldu cunku
Ayın 19 unda tahmınen yumurta çatladı ve benım ayın 21 nde kanamam oldu doktor yerleşme olablr demşti ama tabı emın olamadı. Duzenszlkte soz konusu olablr demştı. Yani 21 nden ıtıbaren sayarsak 12 gun olmş oluyo gec dollenme ıhtımalı varmıdır sence canım? Zatn bızım son zmnlar hıc ilişki olmadı lekelenme vardı hep çnku canım.

Kizlar dün acildeydim evde birden fenalaştim şiddetli bi bel karin ağrısı acile gittim daha kaydımi yaptıramadan orda tansiyonum düştü kendimi lavaboya zor attım istifra ettim doktor kan tahlili yaptı test negatif çıktı ama grip üşütme vs yok eylul ayından hamilelik varsa şimdi çıkmaz ben sana ağrı kesici yapmiyim dedi eve yolladi. Eve geldim bi corba ictim 1 saat sonra tekrar istifra dünden beri bel ve karın aģrisi cekiyorum ozellikle oglenden beri gaz sancısı gibi karın ağrım var dakkada bir lavaboya gidiyorum adetim 2 gün gecikti geldimi acaba diye ama gelen giden yok ptesiye kadar gelmezse doktora gidicem tekrar.

Ayın 19 unda tahmınen yumurta çatladı ve benım ayın 21 nde kanamam oldu doktor yerleşme olablr demşti ama tabı emın olamadı. Duzenszlkte soz konusu olablr demştı. Yani 21 nden ıtıbaren sayarsak 12 gun olmş oluyo gec dollenme ıhtımalı varmıdır sence canım? Zatn bızım son zmnlar hıc ilişki olmadı lekelenme vardı hep çnku canım.
olabikir tabi bat in gecmesini bekle eger gec dollenmeyse o gecmeden anlayamazsin kolay kolay

Kizlar bu sabah afedersiniz pedimi doldurmucak kadar kan geldi ama smdi yine yok sebep nedir ki

Hamile degilim ztn cnm bu ayda olmadi malesef. Doktora gittim bugun. Klomenle catlatma ignesi verdi. Adet goruyosun kan pihtisinin olmamasi cok iyi tertemiz demek dedi. Yanliz ben adeti 4 gun oluyorum klomene 5. Gun basla dedi. Klomene baslamak icin adetli olmak gerekir mi sence?

Hamile degilim ztn cnm bu ayda olmadi malesef. Doktora gittim bugun. Klomenle catlatma ignesi verdi. Adet goruyosun kan pihtisinin olmamasi cok iyi tertemiz demek dedi. Yanliz ben adeti 4 gun oluyorum klomene 5. Gun basla dedi. Klomene baslamak icin adetli olmak gerekir mi sence?
ben hic klomen klanmadim.ama.forumda klomenle alakali cok baslik var bakmalisin bence

Belli olmaz benim arkadaşım 3 aylıkken mide ağrısı dşe doktora gitti hamile olduğunu öğrendi.
3 ayda adet görüodu yani. :)
Olabiliyomu gercekten? Bende Iki defa adet oldum ama hamilelik belirtilerini yasiyorum yani piskolojim tamamen alt üst testlerdede birsey cikmamasina Ragmen Halen arastirmasini yapiyorum acaba hamilemiyim diye :(

Olabiliyomu gercekten? Bende Iki defa adet oldum ama hamilelik belirtilerini yasiyorum yani piskolojim tamamen alt üst testlerdede birsey cikmamasina Ragmen Halen arastirmasini yapiyorum acaba hamilemiyim diye :KK43:
Canım bu kadar kaptırma kendini ya.
Test yapmışsın çıkmamış.
Ne kadar rahat huzurlu kafanı boşaltırsan o kadar çabuk hamile kalırsın.
Bu ne gerginlik. Psikolojini bozarsın bak.

Nasibinde varsa kaçışın yok anne olırsun istesende istemesende.
Rahat ol.

Kızlar Merhaba. Bebiş için 5 aydır deniyoruz geçen ay 16 eylülde adet gördüm normalde ağrısız ve kanama 8 gün sürer bu en son ki adetim 4 gün çok yoğun olmayan bir kanama diğer günler damla damla hep kahverengi geldi ve ilk defa sancidan iki gün boyunca yerlerde kıvrandım adetim bittikten sonra 27 eylülde kontrol için kadın doğum doktoruna gittim lekelenme şeklinde olduğu için bi ihtimal hamilelik diye düşündü beta hcg negatif yani 0.100 çıktı suan adetime 7 gün kaldı 3 gündürde adet döneminde olduğu gibi kasıkta ağrı batma bel de ağrı idrar sıklığı akıntı fazlalığı göğüslerde şişkinlik ağrı ve bu dönem ilk defa meme ucunda acı vardı yani gece uykuda yüz üstü yatarken bi acı hissettim uyku sersemliğiyle pek anlayamadım bugün sürekli olunca farkettim genellikle eğildiğim zaman meme ucunda acı oluyo ve sabahtan başlayıp öğlene kadar süren bi mide bulantısı oldu hafif derecede o kadar ama ben yine de umutlanmamaya çalışıp adet dönemi belirtileridir diye düşünmeye çalışıyorum sizce hamilelik olabilirmi ya da geç döllenme olabilir mi kafam karıştı çünkü 27 eylülde doktora gitmiştim bişey olsaydı orda cikmazmiydi hem kanda hem vajinal ultrasonda yardimci olurmusunuz

Ya belli olmaz canım vardır belkide görülmemiştir bence bi git bakalım gebelik testi ver 4 5 saate cikio zaten bende allah izin verirse günü geçmiş ve hamile olmasi ihtimali yüksek bi arkadaşım bakalım dha test vermedim ama gebelik için de bi belirti yok açıkçası ama 3 aydır deniyoruz bu ay tuttu gibi bi git bence yarın hemen sırf gebelik testi yaptır

Allahın işi belli olmaz kısmet.
Ama en zor olan ne biliyomusun?
Umutlanıp heveslenip bi hallere girdikten sonra çamaşırında ki o kanı görmek.
Ölümden beter.

Bunu yaşamamak adına hiç düşünme rahat ol.

Ya belli olmaz canım vardır belkide görülmemiştir bence bi git bakalım gebelik testi ver 4 5 saate cikio zaten bende allah izin verirse günü geçmiş ve hamile olmasi ihtimali yüksek bi arkadaşım bakalım dha test vermedim ama gebelik için de bi belirti yok açıkçası ama 3 aydır deniyoruz bu ay tuttu gibi bi git bence yarın hemen sırf gebelik testi yaptır
Düşünüyorum aslında ama bu seferde eşim kızıyo sonuç negatif çıkınca üzülüyorum diye bi de böyle durumlardan anladığı bişey yok hemen olur mu yeni doktordan geldin falan filan o da moralimi bozuyo o yüzden tedirginim

Allahın işi belli olmaz kısmet.
Ama en zor olan ne biliyomusun?
Umutlanıp heveslenip bi hallere girdikten sonra çamaşırında ki o kanı görmek.
Ölümden beter.

Bunu yaşamamak adına hiç düşünme rahat ol.
Evet bi gün duvarı bile yumrukladim oturdum ağladım resmen çok kötü bi durum

Bu arada inşallah bi bebişin vardır göbişinde allah bu güzelliği hepimize isteyen herkese nasip eder inşallah

Düşünüyorum aslında ama bu seferde eşim kızıyo sonuç negatif çıkınca üzülüyorum diye bi de böyle durumlardan anladığı bişey yok hemen olur mu yeni doktordan geldin falan filan o da moralimi bozuyo o yüzden tedirginim
Hmm haklısın tatlım oda var bekle o zmn birazcık gününe az kaldiysa sonra belki tekrar günüm geçti die tahlil ver sonuçta kenda vücudunu tanıyorsun farklı bişey olup olmadigini

Back