- 24 Şubat 2016
- 186
- 68
- 13
- Konu Sahibi kelebek misali
sen yinede ihmal etne gec dollenme falan olduysa adettinden once cikmio olabilir cnm arkadasimin oyle oldu cunkuSaol canım.. Benımde negatf çktı bugün ıdrar testım adet gunum ayın 3 unde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen yinede ihmal etne gec dollenme falan olduysa adettinden once cikmio olabilir cnm arkadasimin oyle oldu cunkuSaol canım.. Benımde negatf çktı bugün ıdrar testım adet gunum ayın 3 unde
Ayın 19 unda tahmınen yumurta çatladı ve benım ayın 21 nde kanamam oldu doktor yerleşme olablr demşti ama tabı emın olamadı. Duzenszlkte soz konusu olablr demştı. Yani 21 nden ıtıbaren sayarsak 12 gun olmş oluyo gec dollenme ıhtımalı varmıdır sence canım? Zatn bızım son zmnlar hıc ilişki olmadı lekelenme vardı hep çnku canım.sen yinede ihmal etne gec dollenme falan olduysa adettinden once cikmio olabilir cnm arkadasimin oyle oldu cunku
olabikir tabi bat in gecmesini bekle eger gec dollenmeyse o gecmeden anlayamazsin kolay kolayAyın 19 unda tahmınen yumurta çatladı ve benım ayın 21 nde kanamam oldu doktor yerleşme olablr demşti ama tabı emın olamadı. Duzenszlkte soz konusu olablr demştı. Yani 21 nden ıtıbaren sayarsak 12 gun olmş oluyo gec dollenme ıhtımalı varmıdır sence canım? Zatn bızım son zmnlar hıc ilişki olmadı lekelenme vardı hep çnku canım.
rengi nasil?Kizlar bu sabah afedersiniz pedimi doldurmucak kadar kan geldi ama smdi yine yok sebep nedir ki
llesme kanamasi kahve yada acik pembe gibi cok az oluyormus ve 2-3 fun suruyormus adet givi uzun degilmis oyle soyluyorlar bende olmadiKirmizi icinde kan pihtisi yok
ben hic klomen klanmadim.ama.forumda klomenle alakali cok baslik var bakmalisin benceHamile degilim ztn cnm bu ayda olmadi malesef. Doktora gittim bugun. Klomenle catlatma ignesi verdi. Adet goruyosun kan pihtisinin olmamasi cok iyi tertemiz demek dedi. Yanliz ben adeti 4 gun oluyorum klomene 5. Gun basla dedi. Klomene baslamak icin adetli olmak gerekir mi sence?
Olabiliyomu gercekten? Bende Iki defa adet oldum ama hamilelik belirtilerini yasiyorum yani piskolojim tamamen alt üst testlerdede birsey cikmamasina Ragmen Halen arastirmasini yapiyorum acaba hamilemiyim diyeBelli olmaz benim arkadaşım 3 aylıkken mide ağrısı dşe doktora gitti hamile olduğunu öğrendi.
3 ayda adet görüodu yani. :)
Canım bu kadar kaptırma kendini ya.Olabiliyomu gercekten? Bende Iki defa adet oldum ama hamilelik belirtilerini yasiyorum yani piskolojim tamamen alt üst testlerdede birsey cikmamasina Ragmen Halen arastirmasini yapiyorum acaba hamilemiyim diye
Düşünüyorum aslında ama bu seferde eşim kızıyo sonuç negatif çıkınca üzülüyorum diye bi de böyle durumlardan anladığı bişey yok hemen olur mu yeni doktordan geldin falan filan o da moralimi bozuyo o yüzden tedirginimYa belli olmaz canım vardır belkide görülmemiştir bence bi git bakalım gebelik testi ver 4 5 saate cikio zaten bende allah izin verirse günü geçmiş ve hamile olmasi ihtimali yüksek bi arkadaşım bakalım dha test vermedim ama gebelik için de bi belirti yok açıkçası ama 3 aydır deniyoruz bu ay tuttu gibi bi git bence yarın hemen sırf gebelik testi yaptır
Evet bi gün duvarı bile yumrukladim oturdum ağladım resmen çok kötü bi durumAllahın işi belli olmaz kısmet.
Ama en zor olan ne biliyomusun?
Umutlanıp heveslenip bi hallere girdikten sonra çamaşırında ki o kanı görmek.
Ölümden beter.
Bunu yaşamamak adına hiç düşünme rahat ol.
Bu arada inşallah bi bebişin vardır göbişinde allah bu güzelliği hepimize isteyen herkese nasip eder inşallahYa belli olmaz canım vardır belkide görülmemiştir bence bi git bakalım gebelik testi ver 4 5 saate cikio zaten bende allah izin verirse günü geçmiş ve hamile olmasi ihtimali yüksek bi arkadaşım bakalım dha test vermedim ama gebelik için de bi belirti yok açıkçası ama 3 aydır deniyoruz bu ay tuttu gibi bi git bence yarın hemen sırf gebelik testi yaptır
Hmm haklısın tatlım oda var bekle o zmn birazcık gününe az kaldiysa sonra belki tekrar günüm geçti die tahlil ver sonuçta kenda vücudunu tanıyorsun farklı bişey olup olmadiginiDüşünüyorum aslında ama bu seferde eşim kızıyo sonuç negatif çıkınca üzülüyorum diye bi de böyle durumlardan anladığı bişey yok hemen olur mu yeni doktordan geldin falan filan o da moralimi bozuyo o yüzden tedirginim