• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar meraba.Benim adetime 9 gün kaldı.sağ kasığımda ince bir sızı var bu sızı yumurtlama döneminden önce başladı ve hala devam ediyor halbuki yumurtlama dönemimde çoktan geçti şimdi beyaz yoğun bi akıntımda başladı normalde adetime 2 gün kalaya kadar hiç bi kasık ağrım olmazdı ve adetim hep düzenlidir.sizce bu kasık ağrısı ve akıntı hamilelik belirtsisi mi ??
şimdiden teşekkürl

kızlar meraba.Benim adetime 9 gün kaldı.sağ kasığımda ince bir sızı var bu sızı yumurtlama döneminden önce başladı ve hala devam ediyor halbuki yumurtlama dönemimde çoktan geçti şimdi beyaz yoğun bi akıntımda başladı normalde adetime 2 gün kalaya kadar hiç bi kasık ağrım olmazdı ve adetim hep düzenlidir.sizce bu kasık ağrısı ve akıntı hamilelik belirtsisi mi ??
şimdiden teşekkürl
Onlar hic tutmuo walla 6gun daha bekle sabah ilk idrarla test yap azcik bile cizgi ciksa wardir

Kzlar veb
Muhtemelen yumurtlama günlerin hamilesin diyemez kimse çünkü daha 11 gün var tabi idrar testi negatif çıkar Bnm adetme iki gün vardı negatif çıktı adetim gecikince pozitif çıkmıştı idrar yolu enfeksiyonu da olabilir doktorunda demiş kum döküyor olabilirsin ama göğüs agrısı hamilesindir demek deil 10 haftalık hamileyim inan bana şuan gögüslerim dolgun bile deil çok normaller sadece uçlar kararmaya başladı.hamile kalmadan önce bundan daha dolgun oldugunu hatırlıyorum dokunamazdım bile çok erken ümitlenmek için adetin geçikirse testini yaparsın
Adetinizden kac gun sora test yaptiniz bende bigun sora yaptim ama sonuc negatif

Arkadaşlar merhaba bizde 2 aydır korunmuyoruz geçen ay hic belirtim olmamisti. Bu ay adetime 8 gun kala açık kahve lekelenmem oldu 2 gün ust uste ve gögüs uçlarımda çok hassaslaşma var üstüne yatamıyorum.doktora gittim kanda negatif çıktı ama rahim duvarında kalınlaşma var adet görmezsen gel tekrarlayalım dedi. Cumartesi adet günüm olmazsam test yaptırıcam ins pozitif çıkar Allah isteyen herkese versin inşallah.
Merhaba, merak ettm doktora gıtmşsnz rahım duvarında kalınlaşmanız varmş, adet gormezsenz gebelk testını tekralayalım demş size doktor. Acaba kalınlaşma olması hamılelik şüphesi mi oluyormuş?

Sogan kurunu ne sekilde uyguladiniz acaba ?
yemeklerden 10 dk once sogani 4 ebolup kaynayan suyun icine atip 5 dk da oyle kaynatiosun su 2 bardak klorsuz su olucak hazir su gibi sonra hafif sogumasini bekleyip ilik iciosun ve gunde 2 defa olmak uzere sabah aksam iciosun ve sabah ayri sogandan aksam ayri sogandan yapiosun sabah artti aksamda bunu iceyim die biseyyok ve bunu 15 gun duzenli uyguluyorsun

Benimde adetime 5 gün var yaptım test negatifkanda bbaktır maya yüreğim el vermiyo artık negatif görmekten yoruldum her ay hayal kırıklığı kötü oldum artık bu ay dostinex kullandım prolaktinim 30 du belki prolaktinim düşünce olur diye umudum var ama idrarda evde negatif çıktı bide 35 gunde bi adet oluyorum çok sıkıldım artık Dry75tgl Dry75tgl

Benimde adetime 5 gün var yaptım test negatifkanda bbaktır maya yüreğim el vermiyo artık negatif görmekten yoruldum her ay hayal kırıklığı kötü oldum artık bu ay dostinex kullandım prolaktinim 30 du belki prolaktinim düşünce olur diye umudum var ama idrarda evde negatif çıktı bide 35 gunde bi adet oluyorum çok sıkıldım artık Dry75tgl Dry75tgl
Insallah bu ay bekledigine deger beklemekde cok zor ya insan üzulmem diyo ama uzuluyo bende kesin degilim. Dedim ikna etmistim kendimi ama negatifi gorunce uzuldm bende insallah test yalnis gostermistir diyorum tek tesellim.

Hamilelik süphesi olabiliyor yer yapması için kalınlaşıyor eğer olmazsa rahim duvarı incelip adet oluyomuşuz. Kuzenimdede ilk gittiğinde 100un altında çıkmıştı 1 hafta sonra değeri arttı bakalim yarın normalde günüm olmazsam cumartesi gidicem.

Hamilelik süphesi olabiliyor yer yapması için kalınlaşıyor eğer olmazsa rahim duvarı incelip adet oluyomuşuz. Kuzenimdede ilk gittiğinde 100un altında çıkmıştı 1 hafta sonra değeri arttı bakalim yarın normalde günüm olmazsam cumartesi gidicem.
Hmm yanı her türlü kalınlaşıyor. Adet olsakta hamıle kalsakta :s benım 10 gün önce kalınlaşma vardı yumurtam çatlamştı. O sıradada kanama goruyofum baya yoğnlkta doktor yerleşme kanaması olablr demştı erken oldugu ıcın anlayamadı. Beta hcg yaptı negatıf. Erken olablcegını soyledı.

Arkadaslar.
Adet duzensizliginden ozel bi klinikte 6 ay tedavi oldum. Doktor artik problem yok dedi. Ama bu ay adetim yine 10 gun gecikti. Ayni zamanda adet gecikmeden 1 gun once kan testi yaptirdim negatif. Beyaz akintim oldu adetim gecikmeye baslayinca sonra pembelesti sancim yok kokusuda yok. Kimisi gec dollenme olmustur o yuzden cikmamistir diyo. Sizde hamile olabilir miyim. Kasiklarim cok şişti 10 gunde acaip sertlesme var. Sizce hamile miyim yoksa yine bi hastalik mi var? Lutfen bana da yardimci olun. Kafam surekli bu durumda. Cocuk istiyorum ama once saglik.

Yardım etmenizi bekliyorum Arkadaşlar yardım A çok ihtiyacım var Akıntım hala devam ediyor aynı şekilde Kızıla dönük pembe halinde iki gündür aynı şekilde ve adet kanaması gibi değil yani akıntının içinde herhangi bir şekilde bir kan pıhtılaşması yok hafif hafif sancım var ama çok rahatsız edecek şekilde değil adet kanamasında olan sancı da değil adet kanamasında bacakların falan sizlardi 10 gün Adetim gecikti Sizce Geç döllenme olmuş olabilir mi

kızlar adetime 9 gün var göğüslerim aşırı hassas miğde bulantım sağ bacak ve sağ kasık ağrım var ateşim 37.5 lerde yumurtladığımdan beri akıntımda var sizce hamilemiyim

Yardım etmenizi bekliyorum Arkadaşlar yardım A çok ihtiyacım var Akıntım hala devam ediyor aynı şekilde Kızıla dönük pembe halinde iki gündür aynı şekilde ve adet kanaması gibi değil yani akıntının içinde herhangi bir şekilde bir kan pıhtılaşması yok hafif hafif sancım var ama çok rahatsız edecek şekilde değil adet kanamasında olan sancı da değil adet kanamasında bacakların falan sizlardi 10 gün Adetim gecikti Sizce Geç döllenme olmuş olabilir mi
olabilir b3nce en kisa surede kan tahlili yaptirmalisin

Back