• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim?

Kızlar merhaba ben 3 ay önce kürtaj oldum bu ay denedim ama ilk hamilelikte 15.ci gün ilişki olmuştu ilişkiden 13 gün sonra öğrenmistim bu defa ilişki 11 ci gün oldu ilişki üzerinden 13 gün geçti acaba tutma imkanı varmidir illa 15 ci güne mi denk gelmeli ilişki bir fikri olan var mı acaba Adetime 2 gün kaldı ama hiç bir adet belirtim yok suan

Kızlar merhaba ben 3 ay önce kürtaj oldum bu ay denedim ama ilk hamilelikte 15.ci gün ilişki olmuştu ilişkiden 13 gün sonra öğrenmistim bu defa ilişki 11 ci gün oldu ilişki üzerinden 13 gün geçti acaba tutma imkanı varmidir illa 15 ci güne mi denk gelmeli ilişki bir fikri olan var mı acaba Adetime 2 gün kaldı ama hiç bir adet belirtim yok suan
TeSt yap cnm varsa cikar

Tebrik ederim:KK200:. Bende 4 haftalık hamileyken testim böyle silik çıkmıştı

Evt cnm henüz adet olmadım ve idrar testleri positif cikiyo artık kesin gözüyle bakiyorum
Canım hayırlısiyla kucağına alırsın inşallah. Bi doktora gitseydin yurtdisinin da kotu yani yaa :(( bende de göğüs ağrısı vardı geçti çok az kaldı iğneden sonraki 14. Gunum bakalım regli bekliyorum

Canım hayırlısiyla kucağına alırsın inşallah. Bi doktora gitseydin yurtdisinin da kotu yani yaa :KK43:( bende de göğüs ağrısı vardı geçti çok az kaldı iğneden sonraki 14. Gunum bakalım regli bekliyorum
Test yaptın mı canm varsa çıkar yarın yap bnce

Back