- 24 Eylül 2015
- 676
- 265
- 103
- Konu Sahibi gsLi fatma
İyi değerlendir canmTskler cnm bakalım bnm 25nde yumurtlma baslıo hayrlısı:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi değerlendir canmTskler cnm bakalım bnm 25nde yumurtlma baslıo hayrlısı:)
Aynen bakalm nasip hayrlısı artkİyi değerlendir canm
TeSt yap cnm varsa cikarKızlar merhaba ben 3 ay önce kürtaj oldum bu ay denedim ama ilk hamilelikte 15.ci gün ilişki olmuştu ilişkiden 13 gün sonra öğrenmistim bu defa ilişki 11 ci gün oldu ilişki üzerinden 13 gün geçti acaba tutma imkanı varmidir illa 15 ci güne mi denk gelmeli ilişki bir fikri olan var mı acaba Adetime 2 gün kaldı ama hiç bir adet belirtim yok suan
TeSt yap cnm varsa cikar
Saol cnmTebrik ederim. Bende 4 haftalık hamileyken testim böyle silik çıkmıştı
İkinci bebeğin mi olcak olursa cnmTest yapmakta istemiyorum aslında ama çokta merak ediyorum ilkinde adet gününde çok silik aşırı silik çıkmıştı çünkü
İkinci gebeliğim olucam ilk gebeliğim kürtaja sonlandı gelişimi durduğu için malesefİkinci bebeğin mi olcak olursa cnm
Hmm anladım cnm inşallah bidaha aynı şeyi yaşamazsınİkinci gebeliğim olucam ilk gebeliğim kürtaja sonlandı gelişimi durduğu için malesef
Amin insllahhh teşekkür ederimHmm anladım cnm inşallah bidaha aynı şeyi yaşamazsın
Evt cnm henüz adet olmadım ve idrar testleri positif cikiyo artık kesin gözüyle bakiyorumgsLi fatma canım ne durumdasin gigus ağrıların devam ediyor mu acaba ??
Canım hayırlısiyla kucağına alırsın inşallah. Bi doktora gitseydin yurtdisinin da kotu yani yaa ( bende de göğüs ağrısı vardı geçti çok az kaldı iğneden sonraki 14. Gunum bakalım regli bekliyorumEvt cnm henüz adet olmadım ve idrar testleri positif cikiyo artık kesin gözüyle bakiyorum
Test yaptın mı canm varsa çıkar yarın yap bnceCanım hayırlısiyla kucağına alırsın inşallah. Bi doktora gitseydin yurtdisinin da kotu yani yaa ( bende de göğüs ağrısı vardı geçti çok az kaldı iğneden sonraki 14. Gunum bakalım regli bekliyorum
11.gun yapmıştım negatifti. Bi daha da yapmadım canm.hic umudum yok regli bekliyorumTest yaptın mı canm varsa çıkar yarın yap bnce
Belli olmaz cnm sen yarın bidaha yap inşallah vardır banada haber ver11.gun yapmıştım negatifti. Bi daha da yapmadım canm.hic umudum yok regli bekliyorum
Hiç bi belirti yok canım o yüzden ama bakım pazartesi yada slibtekrar yaparım. Haber veririm canmBelli olmaz cnm sen yarın bidaha yap inşallah vardır banada haber ver
Ne durumdasin cnm var mı bi gelismeHiç bi belirti yok canım o yüzden ama bakım pazartesi yada slibtekrar yaparım. Haber veririm canm
Dun adet oldum canım . Bu ay ara verecem bakalım . Ramazandan sonra başlıca tekrarNe durumdasin cnm var mı bi gelisme