- Konu Sahibi gsLi fatma
Canim kan testi yaptırdın mi ? Bide göğüs ağrısı normalde adet öncesi oluyor muydu sende yoksa bu ay mi agridiInsallah cnm inşallah herkeze nasip olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim kan testi yaptırdın mi ? Bide göğüs ağrısı normalde adet öncesi oluyor muydu sende yoksa bu ay mi agridiInsallah cnm inşallah herkeze nasip olur
Normal de adet olmadan 2-3 gün önce göğüs ağrısı olurdu ama ucu ağrımaz di catlatma ignesinden 4 gün sonra göğüs ağrım başladı ilk ucu ağrımaya başladı hala da ağrıyoCanim kan testi yaptırdın mi ? Bide göğüs ağrısı normalde adet öncesi oluyor muydu sende yoksa bu ay mi agridi
Saol cnm inşallah vardır inşallah :)2. Çizgi çok net canim. Hayırlı olsun :)
Hadi kan testi ile kesinlestir canım ya bende çat iğnesi oldum perşembe gunu benim de aynı iki gün önce ağrımaya ağrımaya başladı gogusler ama adetten önce de ağrır o yüzden ümit etmiyorum ben canim . hayırlısı insallahNormal de adet olmadan 2-3 gün önce göğüs ağrısı olurdu ama ucu ağrımaz di catlatma ignesinden 4 gün sonra göğüs ağrım başladı ilk ucu ağrımaya başladı hala da ağrıyo
Kan testi yaptiramiyorum canm yurt dışında yim ve burda pahalı oluyo beklemeyi tercih etmek zorundayım ama yarın sabah tekrar idrar testi yapcam koyulasmismi dieHadi kan testi ile kesinlestir canım ya bende çat iğnesi oldum perşembe gunu benim de aynı iki gün önce ağrımaya ağrımaya başladı gogusler ama adetten önce de ağrır o yüzden ümit etmiyorum ben canim . hayırlısı insallah
Canimm hayırlı olsunn tabiki de baya koyulasmis ilk teste gore. Olmasaydı koyulasmaz siliklesirdi. İğneden sonra hemen tutmuş demekkiKızlar bugün 15.günü test yaptım yine böyle çıktı artık kesin mi ??
İlk ignendi dimi ? Anlatsana sureci canim pko var mıydı neler yaptın .Kızlar bugün 15.günü test yaptım yine böyle çıktı artık kesin mi ??
Canm evt ilk iğnem di ve yumurta tembelliği var dı ama bn pko var diyodum çünkü adet lerimde düzensizdi ve kilo da almıştım doktor kendinden olsun die çok oyaladi bizi en sonunda klomen verdi sabah akşam içtim ve adetimn 13.günü gittim 3 tane yumurta olmuş çok iyi dedi ve iğne yaptı iğneden tam 24 saat sonra ilk ilişki 36 saat sonra da ikinci ilişki oldu ve üst üste 3 ilişki daha oldu sonra bn ilişkiye girmeyi bıraktım 2 günde bire düşürdüm ve iğneden 4 gün sonra göğüs ağrım başladı şüphelendim ama bu kadar erken baslamaz die düşünmüştüm şuan bile hafif mide bulantısı var bunlar piskolojiktir die düşünüyodum ama sanırım inşallah bu sefer olmuştur canmİlk ignendi dimi ? Anlatsana sureci canim pko var mıydı neler yaptın .
Kızlar bugün 15.günü test yaptım yine böyle çıktı artık kesin mi ??
Insallah canm rabbim herkeze nasip etsin inşallahHayirli olsun cok net belli darisi bizlere kizlarr
Saol canm iyice koyulaşmis demi inşallah bi sorun çıkmazHayirli olsun. :) allahin izniyle kesin hamilesin. Cok net cizgi
Canim maşallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsin . benim de iğneden sonra 7. Günüm bugün acayip göğüs agrim var hayrola insallahCanm evt ilk iğnem di ve yumurta tembelliği var dı ama bn pko var diyodum çünkü adet lerimde düzensizdi ve kilo da almıştım doktor kendinden olsun die çok oyaladi bizi en sonunda klomen verdi sabah akşam içtim ve adetimn 13.günü gittim 3 tane yumurta olmuş çok iyi dedi ve iğne yaptı iğneden tam 24 saat sonra ilk ilişki 36 saat sonra da ikinci ilişki oldu ve üst üste 3 ilişki daha oldu sonra bn ilişkiye girmeyi bıraktım 2 günde bire düşürdüm ve iğneden 4 gün sonra göğüs ağrım başladı şüphelendim ama bu kadar erken baslamaz die düşünmüştüm şuan bile hafif mide bulantısı var bunlar piskolojiktir die düşünüyodum ama sanırım inşallah bu sefer olmuştur canm
Insallah senin de bebeğin vardır canm 11 günden sonra test yapmaya başla ilk iğnen miCanim maşallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsin . benim de iğneden sonra 7. Günüm bugün acayip göğüs agrim var hayrola insallah
Maşallah çok güzel koyulukta iki çizgi bence 1000 e yakın çıkar değerin diye düşünüyorum çünkü ben bu gebelikte 20 den fazla test yaptım bu koyulukta çıktıktan iki gün sonra 2200 çıktı değerim... umarım herseyiniz yolunda gider...Insallah senin de bebeğin vardır canm 11 günden sonra test yapmaya başla ilk iğnen mi
Evet canım ama hiç umudum yok. Çünkü doktorun dediği tarihte gitmeyip geç gittim ve yumurta çok buyumus 27 mm olmuştu biri de 15 mm. Yine de iğne yaptık. Bide iğneden sonra sık ilişki olmadı hayırlısı bakalımInsallah senin de bebeğin vardır canm 11 günden sonra test yapmaya başla ilk iğnen mi
Ay gerçekten mi canm ya bn eğer hamileysem ilk olcak ve nasıl olcak çok düşünüyorum sen kaç haftalık hamilesinMaşallah çok güzel koyulukta iki çizgi bence 1000 e yakın çıkar değerin diye düşünüyorum çünkü ben bu gebelikte 20 den fazla test yaptım bu koyulukta çıktıktan iki gün sonra 2200 çıktı değerim... umarım herseyiniz yolunda gider...
Valla rabbim ol derse olur canm sen duani eksik etme vardır hakkımız da hayırlısıEvet canım ama hiç umudum yok. Çünkü doktorun dediği tarihte gitmeyip geç gittim ve yumurta çok buyumus 27 mm olmuştu biri de 15 mm. Yine de iğne yaptık. Bide iğneden sonra sık ilişki olmadı hayırlısı bakalım