- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
- Konu Sahibi gsLi fatma
Düzeni bozuldu mesela geçen ay nerdeyse hiç gelmedi çok çok az bu ay gecikme muhtemelAfetlerin düzenli mi cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzeni bozuldu mesela geçen ay nerdeyse hiç gelmedi çok çok az bu ay gecikme muhtemelAfetlerin düzenli mi cnm
Adet günün mu acaba bugün ? Artarsa mutlaka doktora git canm .ihmal etme.Normal akıntı gibi ama arada pembe gibi oluyo korktum cnm
Normal de adet günüm ama bilmiyorum ya inşallah artmazAdet günün mu acaba bugün ? Artarsa mutlaka doktora git canm .ihmal etme.
Bi doktora görün canm yumurtaların A baksın doktorDüzeni bozuldu mesela geçen ay nerdeyse hiç gelmedi çok çok az bu ay gecikme muhtemel
Bayadır gitmedim doktor a açıkçası merak ediyorum bu regl im geçince gitmeyi düşünüyorumBi doktora görün canm yumurtaların A baksın doktor
Git canm doktor ilaç verir eğer hamile değilsen ihmal etmeBayadır gitmedim doktor a açıkçası merak ediyorum bu regl im geçince gitmeyi düşünüyorum
Aynen.. seninde ilk bebek mi olucakGit canm doktor ilaç verir eğer hamile değilsen ihmal etme
Evt cnm tabi bi sorun olmazsaAynen.. seninde ilk bebek mi olucak
Insallah vardır canm rabbim herkeze nasip etsin tabi bnde emin değilm ama inşallah vardırResmen çizgi var Ay darısı başıma inşallah belimde 3 4 gündür kasiklarimdan kasilma var inşallah bende gorurum şu çizgiyi artık eğer varsa eşime doğum günü sürprizim olacak
Hepimiz için hayırlı si olsunEvt cnm tabi bi sorun olmazsa
Bebek patikleri al cnm :) çok güzel olur onu verHepimiz için hayırlı si olsun
Ben öğrendiğimiz de nasıl süpriz yapiym eşime onu düşünüyorum
Amaan biraz değişik düşünüyorum ya onu çok duydumBebek patikleri al cnm :) çok güzel olur onu ver
Bnm aklıma bu geldi canm ama senin aklında başka bişi varsa onu yap tatlimAmaan biraz değişik düşünüyorum ya onu çok duydum
Bnm aklıma bu geldi canm ama senin aklında başka bişi varsa onu yap tatlim
Oda güzel cnm inşallah olur da hayallerini gerceklestirirsinEn önemlisi video ya çekmek
Amin inş sende canımOda güzel cnm inşallah olur da hayallerini gerceklestirirsin
Hamilesin cnm tebrk ederm ilşkiden sonraki 16. Gun mu bu arada?Kızlar bugün de 16. Gün normal de adet olmam lazım bu aralar bugün yine yaptım böyle çıktı iyice koyulaşmis mi ?
Evt cnm ilişkiden sonra ki 16. GunHamilesin cnm tebrk ederm ilşkiden sonraki 16. Gun mu bu arada?
Tskler cnm bakalım bnm 25nde yumurtlma baslıo hayrlısı:)Evt cnm ilişkiden sonra ki 16. Gun