• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim?

Ay gerçekten mi canm ya bn eğer hamileysem ilk olcak ve nasıl olcak çok düşünüyorum sen kaç haftalık hamilesin
8+5 olması lazım benim sat dan 10 gün geriden geliyor çünkü geç ovulasyon bebeği ama alışığım üç gebelikte de aynı şeyi yaşadım

8+5 olması lazım benim sat dan 10 gün geriden geliyor çünkü geç ovulasyon bebeği ama alışığım üç gebelikte de aynı şeyi yaşadım
Bnm bugün adet günüm veya yarın inşallah gerçekten hamileyimdir bebeği görmek için 2 hafta sonra yani 6 hftalikken gitmeyi dusunuyorum cnm bide çok yorgun hissediyorum kendimi sürekli uyumak istyrm

Valla cnm türkiye den 20 tane alıp gelmiştim bu testlerden sanırım 2.5-3 lira bişey saol cnm inşallah hmileyimdir
İkiz bile olabilir, bende sizin yönteminiz ile hamile kaldim.. 14 15 gün çok daha silikti :) simdi 9 +4 üz
hadi bakalim belli olur 2 hafta sonra ikiz mi yaz mutlaka (:

Bnm bugün adet günüm veya yarın inşallah gerçekten hamileyimdir bebeği görmek için 2 hafta sonra yani 6 hftalikken gitmeyi dusunuyorum cnm bide çok yorgun hissediyorum kendimi sürekli uyumak istyrm
Normal en az 3 aylık olana kadar progesteron hormonunun etkisiyle yorgunluk oluyor uyku meyili de normal her adet döngüsü günü karın ağrısı bel ağrısıda normal...

Kızlar bugün de 16. Gün normal de adet olmam lazım bu aralar bugün yine yaptım böyle çıktı iyice koyulaşmis mi ?

Eklentiler

• 20160520_101328-1.jpg
    20160520_101328-1.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 76
Canimm çok net yaa keseyi bile gorursunuz belki. Hemen döllenmiş belli ki iğneden sonra. Yoksa bu kadar net çıkmadi diğer arkadaşlarda. Bence kan ver doktora git canim. Hanı folik asit falan kullanmiyorsan ona başlarsın. Ne güzel bi duygu ya rabbim isteyen herkese versin bu mübarek günde dualarımız kabul olsun

Canimm çok net yaa keseyi bile gorursunuz belki. Hemen döllenmiş belli ki iğneden sonra. Yoksa bu kadar net çıkmadi diğer arkadaşlarda. Bence kan ver doktora git canim. Hanı folik asit falan kullanmiyorsan ona başlarsın. Ne güzel bi duygu ya rabbim isteyen herkese versin bu mübarek günde dualarımız kabul olsun
Saol cnm inşallah herşey yolundadir

Canm evt ilk iğnem di ve yumurta tembelliği var dı ama bn pko var diyodum çünkü adet lerimde düzensizdi ve kilo da almıştım doktor kendinden olsun die çok oyaladi bizi en sonunda klomen verdi sabah akşam içtim ve adetimn 13.günü gittim 3 tane yumurta olmuş çok iyi dedi ve iğne yaptı iğneden tam 24 saat sonra ilk ilişki 36 saat sonra da ikinci ilişki oldu ve üst üste 3 ilişki daha oldu sonra bn ilişkiye girmeyi bıraktım 2 günde bire düşürdüm ve iğneden 4 gün sonra göğüs ağrım başladı şüphelendim ama bu kadar erken baslamaz die düşünmüştüm şuan bile hafif mide bulantısı var bunlar piskolojiktir die düşünüyodum ama sanırım inşallah bu sefer olmuştur canm
Hayırlı olsun, kadın doğum doktoru yapıyor bunları değil mi?

Kızlar çok açık pembe gibi akıntı var ama tam pembe değil belli belirsiz bişey sizce ne olabilir o_O

kızlar birseysorucam suan akıntı yok gibi bişe yani doğurganlık dönem değil. Acaba regl e 5 günkala yinede hamile kalma ihtimalim varmı ?:halay: bu arada takvimim deki doğurganlıkgünleri ni değerlendirdi k çok takmasamdakaşık ağrım oluyor ve karin

kızlar birseysorucam suan akıntı yok gibi bişe yani doğurganlık dönem değil. Acaba regl e 5 günkala yinede hamile kalma ihtimalim varmı ?:halay: bu arada takvimim deki doğurganlıkgünleri ni değerlendirdi k çok takmasamdakaşık ağrım oluyor ve karin
Canım geç yumurtlarsan tabi hamile kalma şansın var

Back