- Konu Sahibi adakizi1907
-
Teşekkür ederim :) eve gidince bi tane test alayım da yapayım,yoksa sabrım kalmıyor :)
Prodictor testini tavsiye ederim erken gebelik testi var 14 tlye onda kesin sonuc aliniyir.Allah gonlunuze gore versin
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Yapınca belli olur artık :)
Malesef biraz önce adet oldum
Cnm benim inşallah hamilesindir. Belirtiler sanırım gebelik icin uygun da hislerin ne diyo :) ben de 2 gün kaldı ama adet olcam gibi hissediyorum. O batmalar yok o batmalar her ay umitlendiriyo beni. Ama ondan başka belirtim de yok
Kaşıntı yapmayan kokusuz çok açık yumurta akı kıvamında çamaşıra bulaşmayan sadece peçeteye azıcık bulaşan akıntı
Göğüsler tam iki katı oldu damarlarım yeşil yeşil renk olarak belirmeye başladı
Sağ kasığımda batma gerilme ve acı var
Idrar torbası kısmında hafif bi şişlik var rahim idrar torbasının tam arka hizasında orda ara sıra bi sızlama
Göğüslerde acayip bi acıma sızlama ve sertlik
Göğüs uçlarında sivrilik(normalde içe göçükler)
Göğüslerde kahve kısımda büyüme
Bağırsakta gaz ve bu sebeple karında şişlik
Yumurtlama tarihimden itibaren tam 9gün geçti(18.gün yumurtladı )
Adetime 3gün kaldı
Bunlar gebelik belirtisi diye düşünüyorum zira adetime yakın sadece kasık ağrım ve vajinadan sızlama olur benim saat şaşmadan adet olurum 28.gün sabah ilk tuvalette görürüm.başka hiç belirtim olmadı.yeni kullanmaya başladığım hiçbir belirtim yok
1hafta önce kum düşürdüm ve eser miktarda enfeksiyon vardı idrarda son tahlillerde 3gün önce tertemiz çıktı hepsi(şükür)
Ne dersiniz gebelik belirtisi mi sizcede?çok fazla bilgi sahibi değilim ama bebek düşünmeye başladım ve bu tarz farklılıklar olunca acaba dedim..,
arkadaşlar meraba.. ben en son 5 şubatta adet oldum ve hala olmadım... idarar tahlili yaptım ikinci çizgi silik. kan tahlili yaptırdım 63.15. bu seviye düşük mü. doktor hiç birşeyin belli olmayacağını ve bazı olumsuz durumalrdan bahsetti çok korktum. mide bulantısı, gaz, göğüslerde şişlik ve uyku hali gibi belirtiler var... lütfen yardımıc olun
Benimde 7 mart ya adet olursam korkusu basladi bende yaaa
şu an çıkan sonuca göre hamilesin tatlım..
ama doktorlar kan değeri 100'den az çıktığı zaman hep bu açıklamayı yapıyor "belli olmaz,takip edelim" diyorlar.. Hani allah korusun dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir diye..
kan değerinin 2 günde bir 2 kat artması durumunda sorun yokonu kontrol ettir doktor kontrolünde..
ama belirtilerinde doğruluyor,hamilesin..
tesekkur ederim😊belirtilere bakılırsaa evet canımmm hatta bayagııı bi belirti varr dilerimmmmmmmmmm hamilesindirrr
8mart insallah.bu arada idrarim da koku var garip bi koku
Canm adet oldn mu durum ne. Benmde 8 mart
Sonra yine test yaptin mi cnm insallah hamilesindir
henüz test yaptırmadım 1 hafta var adet olmama çokmu erken kafayı yiyecem
Cnm istersen bi kan testi yaptir onda cikiyo zaten cok iyi anliyorm seni ben her ay hamilemiyim acaba diyip adetim bi gun gecse test yapiyodm . Allah her istegene nasip etsin evlat sahibi olmayi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?