- Konu Sahibi adakizi1907
-
Arkadaslar iki gun de bir iliskiye girerek tam da yumurtlama gunumde (eczaneden test alaram yaptim)deniyoruz suan adetime 4gun var.daha once asla olmayan en bariz belirtim goguslerimdeki asiri ama asiri sanci batma sizi kasinti ve kahve kisimlarda kabarcijlar var.sag kasigimda batmalar var.2 gundur cok uykum var.sirtimda yanma var icerden alev aliyo gibi.bunlar hamilelik belirtisimi????yumurtlama gunum de tam 8 gun onceydi
Belirtilerimiz ayni canim bende ayniyim bekliyorum cuma günü kan testi yaptiricam hayırlısı
Insallah o cift cizgiyi hayirlisiyla goruruz en kisa zamanda
Ins cnm adet tarihin nee
8mart insallah.bu arada idrarim da koku var garip bi koku
8mart insallah.bu arada idrarim da koku var garip bi koku
Idrar tahlili yapmadın mı
Bende de bu belirtilerin hepsi var.Normal de martın 4 ünde adet olmalıydım ama hala olmadı ve belim de ağrı göğüslerim de ağrı ve acı var.Kan testi için erken diyorlar ama ben merak ediyorum.İdrar yollarımda enfeksiyon çıkmıştı geçen ay ama alt seviye de.Hiç gecikmem olmazdı benim.
Bende de bu belirtilerin hepsi var.Normal de martın 4 ünde adet olmalıydım ama hala olmadı ve belim de ağrı göğüslerim de ağrı ve acı var.Kan testi için erken diyorlar ama ben merak ediyorum.İdrar yollarımda enfeksiyon çıkmıştı geçen ay ama alt seviye de.Hiç gecikmem olmazdı benim.
Merhaba arkadaşlar ben bu ay cok farkli hissediyorum kendimi karnimin alti ve kasıklarım da ara ara batmalar oluyo göğüslerim aciyo daha önce hic bir adet belirtisinde yasamadim yumurtlama gunlerinide tutturduk sanirim adetime 6 gun kaldi hamile olabilirmiyim sizce
Idrar yolu enfekaiyonu adet gecikmesine sebep olmaz.erken degil aslinda adetine 2-3gun kala yaptirip 280leri gorenler var.icin icini yiyecegine yaptir derim:)
kan testi için erken mi diyorlar kim diyor onu yahu :/ kan testi bebeğin rahime düşmesinden bir gün sonra bile doğru sonucu veriyor ki senin adetin de geçmiş şuan test yaptırsan %100 doğru sonucu alırsın..
Hiç gecikmem olmazdı.Bugün sabah yaptırmak istedim kan testini pazartesi alıcaktım sonucu dayanamam o güne kadar yaptırmadım.
senin adet günün geçtiğine göre evda yapılan idrar testi bile sonuç verebilir
kan testini de 3 saat sonra fln veren hastaneler var ben kaç kez yaptırdıysam bir kaç saat sonra sonucunu almıştım mesela..
Teşekkür ederim :) eve gidince bi tane test alayım da yapayım,yoksa sabrım kalmıyor :)
rica ederim =) haydi bakalım güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?