- 21 Eylül 2007
- 101
- 8
arkadaşlar benimde çok açık pembe belli belirsiz sizce bende hamilemiyim
merhaba;kafamçokkarıştı herkese günaydın arkadaşlar bugün adetimin günü geçeli 9 gün oldu ve ben sabah işe gelirken bir gebelik testi aldım gelir gelmez testi yaptım testin üzerinde tek çizgi negatif çift çizgi pozitif diye gösteriyo.Ama benim testte çizgilerden biri koyu pembe biri açık pembe çıktı sizce ben hamile olabilirmiyim ya çok merak ediyorum napıcammm
lütfen cvp yazın
bence testi yarın sabah kalkarkalkmaz tekrarla ben adetimin olacağı gün test yapmıstım. benim tek belirti başım sürekli dönüyordu. inşallah hamilesindir.
valla bu konuda şaşırdım kendimi allah istemeyene pat diye nasip ediyor bizlerede böyle bekliyoz yarın çok erken olmazmı?biçok kişinin farklı seyretmiş
birde ara ara kasık ağrım var ama çok sık deyil karnımda şiş offffffff yaa beklemek çok zor bir ay boyunca takmıyom yaklaşınca deliriyorum yaa
geçen ayda göslerim felan patlayacak gibiydi bu ay hiç bişey yok offfffff
valla bu konuda şaşırdım kendimi allah istemeyene pat diye nasip ediyor bizlerede böyle bekliyoz yarın çok erken olmazmı?biçok kişinin farklı seyretmiş
birde ara ara kasık ağrım var ama çok sık deyil karnımda şiş offffffff yaa beklemek çok zor bir ay boyunca takmıyom yaklaşınca deliriyorum yaa
geçen ayda göslerim felan patlayacak gibiydi bu ay hiç bişey yok offfffff
lütfen cvp yazın
Ah canim nerdesin sen ya gozum yollarda kaldi.Daha erken yapmissin testi tabi negatif cikar.Dur hele sabir 3 gun daha bekle o zaman cikiyo ve lutfen bu 3 gun icinde bir yere gitme burda ol duygularini paylas ben fazla girme derken olmsuz birsey olursa diye iyice heveslenmiyesin diye ama zamana kadar gel paylas tek basina gecmez bu 3 gun canim benim.Insallah olucak canim insallah
ANNİŞCİĞİM MRB CNM SENİNLE YENİDEN KONUŞMAK ÇOK GÜSEL GİRMEDİM BİRAZ ÇÜNKİ ÇOK HEVESLİYDİM AMA RAHATLADIM BAKMA İÇİMDEKİ HEYCANI ATAMIYORUM AMA TEST YAPMAYACAM CUMAYA KADAR BEKLEYECEM
GERÇİ GEÇEN AYDA BÖLE OLMUŞDU 2.GÜNÜN AKSAMI OLMUŞDUM BUGÜN GEÇTİ SAYILIR OLMAZSAM CUMA GÜNÜ SABAH ERKENDEN KAN TAHLİLİ YAPTIRCAM ZATEN ONUN SONUCU NE OLURSA OLSUN DOK.GİTMEM GEREKİYOR 4 SENE ÖNCE POKO TANISI KONMUŞDU TEKRARLAYA BİLİR DİYE ŞÜPELENİYORUM ...BİDE BİŞEY SORACAM GÖĞÜS UÇLARIMDA KABARCIKLAR VAR GECEN AY GENİŞLEMİŞDİ AMA ÖLE KABARMA YOKDU NEDEN OLABİLİR?Bİ BİLGİN VARMI?
kabarcıklar de erken belirtiler arasındaymış canm.erken gebelik testi satılıyor 19ytl ondan al adetten once bile gösteriormuş ben de bugun ondan yapıcam