hamilemiyim???

aslında ben de merak dolu günler geçiriyorum.
hamile kalmak istiyorum çünkü
önümüzdeki hafta reglim.
ama ben günüme 3-4 gün kala testi yaptım
silik renklim çıktı ama
yinede emin olamıyorum
Allah`ım hamilemiyim acaba ????

Valla benim aldigim test mavi renkliydi ve iki tane dikey cizgi vardi ve ikinci cizgide eger yatay cizgi eklenirse ve arti isareti olursa hamilesin demekti.Ve benim yatay cizgi tam ne maviydi.Sizin testlerden yapsam bilgim olurdu ama duydugum kadariyla ikinci cizgi cikmasi halinde ister acik renk ister koyu her halukarda hamlile oluyormussun.Bu durumda hamilesin canim.Gozun aydin..

arkadaşlar benimde çok açık pembe belli belirsiz sizce bende hamilemiyim

merhaba canım bence sende hamilesin tatlım..ben regl günüme 3 kala test yapmıştım ve silik çıkmıştı ..sonuç değişmedi pozitiffff..şu anda kızım 2 yaşında ..2.çocuğu istiyorum inşallah..sen düzcelimisin?

iyi de arkadaşlar bu arkadaş hamileliğinin kaçıncı ayına gelmiş farkındamısınız:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:

Ay inanmiyorum ya resmen aylar gecmis ustunden kadin dogurmak uzere tabiri caizse biz hala merak etme kesin hamilesindir falan diyoruz ay rezillik ya ay patlicam gulmekten

:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:

merhaba;

dışarıdan alınan bu gibi idrar testleri yanıltıcı olabilior. en güvenilir olanı kan testi. 1-2 saat içindede sonucu öğreniyorsun hem en garantili yol. ben idrar testi yapırmadan gidip kan testi yaptırmıştım ve o şekilde öğremiştim üstelik daha adetim gecikmemişti. biran önce gidip kan testi (beta-hcg) yaptır bence.

arkadaşlar aslında buraya bakmamaya kendi kendime söz vermişdim ama tutamadım işte bugün adet günüm hiç bir belirti yok sadece göğüs uçlarımda biraz hassasiyet var o kadar gerçi geçen hafta kasıklarıma ağrı ve kramp giriyordu bu hafta oda olmadı biraz önce yazıları okudum ve sivilce gebelik belirtisi olabiliyormuş benim yüzümdede o kadar varki tıpkı 14 yaşımdaki gibi herkes dalga geçer oldu resmen cildim değişdi sizce hamile olabilirmiyim?ve 3gün önce evde test yaptım negatif çıktı

bence testi yarın sabah kalkarkalkmaz tekrarla ben adetimin olacağı gün test yapmıstım. benim tek belirti başım sürekli dönüyordu. inşallah hamilesindir.

valla bu konuda şaşırdım kendimi allah istemeyene pat diye nasip ediyor bizlerede böyle bekliyoz yarın çok erken olmazmı?biçok kişinin farklı seyretmiş
birde ara ara kasık ağrım var ama çok sık deyil karnımda şiş offffffff yaa beklemek çok zor bir ay boyunca takmıyom yaklaşınca deliriyorum yaa
geçen ayda göslerim felan patlayacak gibiydi bu ay hiç bişey yok offfffff

Ah canim nerdesin sen ya gozum yollarda kaldi.Daha erken yapmissin testi tabi negatif cikar.Dur hele sabir 3 gun daha bekle o zaman cikiyo ve lutfen bu 3 gun icinde bir yere gitme burda ol duygularini paylas ben fazla girme derken olmsuz birsey olursa diye iyice heveslenmiyesin diye ama zamana kadar gel paylas tek basina gecmez bu 3 gun canim benim.Insallah olucak canim insallah

canım herkesin belirtisi ve idrarda sonuç alma zamanı farklıdır ama bekliyemiyordan yarın bir test alıp yapsan ne kaybedersin negatif çıkarsa birdaha başka birgün denersin bende bekliyemediğim için erkenden yapmıştım

ANNİŞCİĞİM MRB CNM SENİNLE YENİDEN KONUŞMAK ÇOK GÜSEL GİRMEDİM BİRAZ ÇÜNKİ ÇOK HEVESLİYDİM AMA RAHATLADIM BAKMA İÇİMDEKİ HEYCANI ATAMIYORUM AMA TEST YAPMAYACAM CUMAYA KADAR BEKLEYECEM
GERÇİ GEÇEN AYDA BÖLE OLMUŞDU 2.GÜNÜN AKSAMI OLMUŞDUM BUGÜN GEÇTİ SAYILIR OLMAZSAM CUMA GÜNÜ SABAH ERKENDEN KAN TAHLİLİ YAPTIRCAM ZATEN ONUN SONUCU NE OLURSA OLSUN DOK.GİTMEM GEREKİYOR 4 SENE ÖNCE POKO TANISI KONMUŞDU TEKRARLAYA BİLİR DİYE ŞÜPELENİYORUM ...BİDE BİŞEY SORACAM GÖĞÜS UÇLARIMDA KABARCIKLAR VAR GECEN AY GENİŞLEMİŞDİ AMA ÖLE KABARMA YOKDU NEDEN OLABİLİR?Bİ BİLGİN VARMI?

Meraba canim bende snei gordugume sevindim.Bencede cuma gunu kan testi yap rahatla.O bekleme zamani icinde ben burdayim ve seninle her zaman duygularini paylasirim canim.

Canim vallahi umitlendirmek istemiyorum ama o kabarciklar sadece gebe kadinlarda olur birde mavi damarlar cikar.

Kizlar Birde Bu Arada Bu Konu Acilali Aylar Olmus Yani Hamilesin Deyip Kendinizi Yormayin Benim Gibi Zaten Suan O Kisi Buyuk Ihtimalle Karni Sismis Dogumu Beklemektedir :)))))

Allah gönlüne göre versin tutukluk yapıyorsa arada bir buda tutukluk olabilir bende de bu ay tutukluk yaptı 2 gün tuhah bişekilde adet gördüm sonra kesildi sürekli başım dönüp,yediğimi çıkardım Allah ne verirse hayırlsıını versin

yerimseniben
kabarcıklar de erken belirtiler arasındaymış canm.erken gebelik testi satılıyor 19ytl ondan al adetten once bile gösteriormuş ben de bugun ondan yapıcam

TŞK.EDERİM CNM ECZANEYE NE DİYECEMKİ ŞİMDİ BEN ERKEN GEBELİK TESTİMİ İSTEYECM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…