hamilemiyim???

canım hayırlı olsun bebişin,allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallahh..

bencede canım hamilesin....bende de ikinci çizgi açık renk di sonra koyulaştı....hadi bakalım hayırlı olsun....

arkadaşlar biri bana cevap verebilirmi tamam muhabbetinizi bölmek istemem ama adetimden 3 gün önce test yapsam çıkarmı

arkadaşlar biri bana cevap verebilirmi tamam muhabbetinizi bölmek istemem ama adetimden 3 gün önce test yapsam çıkarmı

canım ben adetimden 3 gün önce test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı belli belirsizdi.sonra bi gün kala kan testi yaptırdım pozitif çıktı.

canım ben adetimden 3 gün önce test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı belli belirsizdi.sonra bi gün kala kan testi yaptırdım pozitif çıktı.

peki ilk testinde hamileyim ben dedinmi kendi kendine fisfisfis
saol cevabın için kimse muhabbetini bölüp cevap yazmıyor bana

hamilesin cnm tebrik ederim :dance: :teytey: :sm_cool:

iki çizgi de varsa hamilesindir diye biliyorum bende. inşallah hamilesindir bitanem.. hayırlı olsun. senin adına çok sevindim çoooook. ayyy çok güzell ya bende bu duyguyu yaşamak şstşyorum biran önce...

CANIM HAMiŞSİN TEBRİK EDERİM.
SAĞLIKLA DOĞSUN İNŞALLAH.

EGE DENİZİ SENDE HAMİŞSİN CANIM...

SAĞLIKLA DOĞSUN BEBİŞLERİNİZ.

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

kızlar bu sabah tekrar test yaptım artık hamile olduğumdan eminim bu defa 2.çizgi belirgin çıktı çok mutluyum hem de şaşkınım allah isteyen herkese bebek versin hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

gözün aydın, hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder allah. Bizler için de dua etmeyi unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…