hamilemiyim???

gözün aydın cnmmmmm hayırlısı olsun benimkızımın adı da yağmur olacak bu aradaaaaaa

kazasız belasız hamilelik geçirirsin inşaallah
evinize bereket huzur getirsin
hayırlı uğurlu olsun

tebrikler canim hayirli olsun bebegin ama sana demistik demi cok sükür yanilmadik zaten 9 gün gecmesi bile yeterli demistim sana allahim sag salim kavus bebisine iysallah

ya arkadaslar ben bır konuda danısıcam
ben 8 aylık evlıyım ve gecen ay adetım 12 gun gecıktı bu arada 3 kere test yaptım ve hepsıde tek cızgı negatıf cıktı.
bu ay ise aslında yarın reglı olmam gerek ama hıc bır belırtı yok yanı onceden 1 hafta evvelden göğüslerim ağrır ve şişerdi şimdi ise hıc bır belırtı yok
diyorumkı ben test alsam yapsam bu günden belli olurmu ? aslında kafam cok karısık varmı yokmu bılmıyorum o acıdan ağrı kesıcı bıle ıcemıyorum yanı lütfen içimi rahatlatacak seyler yazın...

canım gebelik hcg hormonuyla saptanıyor ve bu hormon bazı gebelerde hemen yükselirken bazılarında çok yavaş yükseliyor normalde gebelik testleri adet geçtikten 7-10 gün sonra kesin sonuç veriyor ancak kan tetsinde hemen anlaşılıyor bence yap bir idrar testi pozitif çıkarsa ne güzel hep birlikte seviniriz negatif çıkarsa da beklersin 3-5 gün daha hala adet olmazsan yaptırırsın kan testi inşallah hamilesindir canım

hamilesin!!!!
hadi hayırlı olsun canım benimde ikinci çizgi silik çıkmıştı hatta inanamadımha 4 kere test yaptım tekrar tekrar
hadi gözün aydın canım

TESEKKÜR EDERIM 'SABİHAMAZI'
bakalım allahtan hayırlısı ınsallah ama yapmayada korkuyorum ya negatıf cıkarsa ?? ama yapınca haber verıcem sonuc ne cıkarsa cıksın (

benimde silik çıkmıştı canım inanamadım kan testi yaptırdım sonuç pozitif şimdi 6 haftalık hamileyim,büyük ihtimal sende hamilesin kan da kesin çıkıyor.

Tebrikler hamilesin. Silikte ciksa pozitif. Bende bes gün gecmisti test yaptigimda negatif sandim kagitlari toplamaya basladim dedim bosa gitti. dönüp testi almaya baktigimda pembe cizgi olusuyordu. O anki halimi tahmin edersin :) O yüzden tebriklerrrrr Allah kucagina aldigin günleride nasib etsin insallah.

GELİYOR!!!!!!!
Gözün aydın canım sabah aç karna ilk idrarınla tekrar dene ama kesin hamilesin allah kucağına almayı nasib etsin.
darısı başımızasenağlama

Senide tebrik ederim sende hamilesin Allahin izniyle . Hayirli olsun hosgeldin aramiza :) kac gün gecmisti adetin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…