- 22 Ocak 2019
- 113
- 14
- 98
- 30
- Konu Sahibi Misafir2525
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevaplaya basarak cevap verirseniz bana bildirim gelir görebilirim cevabınızı.Şuanda acayip midem bulanıyor sanki cikicak gibi
Uzaktan bakınca var gibi buyutunce göremedim çok karanlık. Biraz daha ışık alan bir yerde çeker mısınız?
Amin tsk ederim insallahCevaplaya basarak cevap verirseniz bana bildirim gelir görebilirim cevabınızı.
28 günde bir oluyorsanız günü gelmiş geçmiş reglin. Varsa daha koyu çıkardı geç döllenme değilse. Belirtiler psikolojik bence. Ben iki yıl bebek isterken bütün belirtileri gördüm. Çok anlam yüklemeyin.
testteki kuruma çizgisi bence çünkü erken gebelikmiş kesin yakalardı varsa.
Allah en kısa sürede gönlünüze göre versin.
Aynı konuda başka başlık açmayın ban yersiniz.
Anladım tsk ederim peki çok silikte çıksa ne zaman yapmam lazım yada ne kadar geçmesi lazım ki göreyim çizgiyi yada kan vereyim sizceMalesef göremedim. Birkac gün bekleyip kan verin isterseniz.
Doktora gerek yok sorunda olmaz çünkü 1 tane oglumuz var yeni ilk gebelik değil ayrica oglumda da boyle olmustum ayni boyle karsilastim bekledim testi tekrarladim kan verdim yeniydi daha baya silik cizgi cikti ondan dolayi yani anlayacaginiz cok sukur oyle bi sikintimiz yok ilk bebegimiz oldu sorunsuz sikintisiz sorunsuz bu belirtilerde oglumdaki gibi olunca bilgi almak istedimBacım 15 fotoğrafa ne gerek var? Çizgiyi kendinde görememişsin. Diğer konunda yazmışsın. Seni çok iyi anlıyorum kırmak istemem. Ben de yıllarca böyle hayalkırıklığı yaşadım. Sadece adet bitimi mi ilişki oldu? Yumurta 14. Gün civarı oluşur. ki günde bir düzenli ilişkide bulunun. Eşin de dr a bakınsın. Onda sorun olabilir. Tüplerin tıkalı olabilir. Mutlaka bir dr a git.
Öyleyse sizin adınıza sevindim ama bu bahsettiğim sorunlar ikinci gebeliğe de engel olabiliyor. Gerek yok demeyin hiç. Tanıdığım insanlar var ikinciye gebe kalamayan.Doktora gerek yok sorunda olmaz çünkü 1 tane oglumuz var yeni ilk gebelik değil ayrica oglumda da boyle olmustum ayni boyle karsilastim bekledim testi tekrarladim kan verdim yeniydi daha baya silik cizgi cikti ondan dolayi yani anlayacaginiz cok sukur oyle bi sikintimiz yok ilk bebegimiz oldu sorunsuz sikintisiz sorunsuz bu belirtilerde oglumdaki gibi olunca bilgi almak istedim![]()
Adetimiz gecikmiş aslında çıkması lazımdı. Hafta sonu adet olmazsanız pazartesi kan verebilirsiniz bence.Anladım tsk ederim peki çok silikte çıksa ne zaman yapmam lazım yada ne kadar geçmesi lazım ki göreyim çizgiyi yada kan vereyim sizce
Bacım 15 fotoğrafa ne gerek var? Çizgiyi kendinde görememişsin. Diğer konunda yazmışsın. Seni çok iyi anlıyorum kırmak istemem. Ben de yıllarca böyle hayalkırıklığı yaşadım. Sadece adet bitimi mi ilişki oldu? Yumurta 14. Gün civarı oluşur. ki günde bir düzenli ilişkide bulunun. Eşin de dr a bakınsın. Onda sorun olabilir. Tüplerin tıkalı olabilir. Mutlaka
Adetimiz gecikmiş aslında çıkması lazımdı. Hafta sonu adet olmazsanız pazartesi kan verebilirsiniz bence.
Aynen bende öyle düşünüyorum hafta sonuda olmazsam pazartesi kan vermeyi düşünüyorumAdetimiz gecikmiş aslında çıkması lazımdı. Hafta sonu adet olmazsanız pazartesi kan verebilirsiniz bence.
Merhba canim bence gebelik gorunmuyor silik ciksa bile bi kac gun sonra tekrar denenmeli ama silikte cikmamis. Bir sonraki ay olur Allahin izinyleAnladım tsk ederim peki çok silikte çıksa ne zaman yapmam lazım yada ne kadar geçmesi lazım ki göreyim çizgiyi yada kan vereyim sizce
Adetten temizlenir temizlenmez dene canim adetin ertesi gunu ihtimalde cok yuksekmis..Değilmişim zaten adetinin 6. Günündeyim hayırlısı insallah
Denerim canım saolAdetten temizlenir temizlenmez dene canim adetin ertesi gunu ihtimalde cok yuksekmis..