Adetime 5 gün var ama 3 gündür şiddetli kasık ağrım ve akıntı varİdrar testi yaptım bugün 12. Gün pozitif ama işte iğne etkiside olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetime 5 gün var ama 3 gündür şiddetli kasık ağrım ve akıntı varİdrar testi yaptım bugün 12. Gün pozitif ama işte iğne etkiside olabilir
4 gün var benimkine de. Ne güzel inşallah bebektendir o ağrılar. Benim ara ara batmalar var göğüsler biraz hassaslaştı inşallah vardırAdetime 5 gün var ama 3 gündür şiddetli kasık ağrım ve akıntı var
İnşallah benim göğsümde herhangi ni farklılık yok, test yapınca bana yazın muhakkak, ben günümü bekleyeceğim,4 gün var benimkine de. Ne güzel inşallah bebektendir o ağrılar. Benim ara ara batmalar var göğüsler biraz hassaslaştı inşallah vardır
En iyisi günü beklemek zaten doğrusunu yapıyorsun. Tamam haberdar edeceğim sen de beni haberdar etİnşallah benim göğsümde herhangi ni farklılık yok, test yapınca bana yazın muhakkak, ben günümü bekleyeceğim,
Merhaba bende 23 çatlama iğnesi oldum famera +iğne bende çok merak ediyorum sonuç ne aldınız bende akıntı şişme kasık ağrısı bel ağrısı var sonuç ne aldınız ben daha test yapmadımMerhaba çatlama iğnesi yaptıktan ne kadar süre sonra ilk ilişki oldu ve sonrasında ne kadar sıklıkta oldu, bende ayın 22 sinde oldum ilk çatlama iğnesini,
Hayırlı olsun bu arada, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kızlar hamilemiyim günün geçti catlatma iğnesi vurulmustum silik gibi sizce
Eki Görüntüle 2697585
Tabikide ilk buraya yazacağımEn iyisi günü beklemek zaten doğrusunu yapıyorsun. Tamam haberdar edeceğim sen de beni haberdar et
Sizin baya gün geçmiş eğer düzensizlik yoksa hemen test yapın bekliyoruzBende 23 Eylül de iğne oldum adet tarih 2 Ekim 3 geçti ben korkuyorum test yapmaya iğne vurulduğu günden beri kasık ağrım var arası çok oluyor akıntım çok ve karnım çok şiş bel ağrısı böyle belirtilerim var sizin ne gibi belirtiler acaba kan versem çıkar mı
Çatlatma iğnesi nedir öğrenebilir miyimEvet ilk
Kan verdim bugün yarın çıkacak sonuç ama evde yaptığım testte böyle bir şey çıktı negatif gözüküyor bir umut yarını bekliyorum İnşallah hepimiz güzel sonuç alırızSizin baya gün geçmiş eğer düzensizlik yoksa hemen test yapın bekliyoruz
Silik bir çizgi daha görüyorum, benimlinde bariz tek çizgiyi, hayırlısı olur inşallah olumlu sonuçlar alırsınız yarınKan verdim bugün yarın çıkacak sonuç ama evde yaptığım testte böyle bir şey çıktı negatif gözüküyor bir umut yarını bekliyorum İnşallah hepimiz güzel sonuç alırız Eki Görüntüle 2700968
İnşallah canım inşallah Allah inşallah sanada nasip eder ben bugün doktora gittim kan verdim kan da 3 haftalık Ken çıkıyor Muş evde yapılan testler de 6 haftalık Ken çıkıyor Muş bana öyle söyledi erken geldiğimi söyledi Ler inşallah çıkar adet gectimi iki hafta beklemelisin dedi bana inşallah sende iyi sonuç alırsın canım bol bol dua edelimSilik bir çizgi daha görüyorum, benimlinde bariz tek çizgiyi, hayırlısı olur inşallah olumlu sonuçlar alırsınız yarın
Abla benimde bakabilrmisin rica etsem adetime 3 gun filan var sabah yaptim birde ovulasyon testide yaptim ondada cikiyomus ondeki gebelik arkdaki ovulasuon testiİnşallah canım inşallah Allah inşallah sanada nasip eder ben bugün doktora gittim kan verdim kan da 3 haftalık Ken çıkıyor Muş evde yapılan testler de 6 haftalık Ken çıkıyor Muş bana öyle söyledi erken geldiğimi söyledi Ler inşallah çıkar adet gectimi iki hafta beklemelisin dedi bana inşallah sende iyi sonuç alırsın canım bol bol dua edelim
Tebrik ederim canim nekdr surede hamile kaldin yani kac aydir istiyodunKızlar hamilemiyim günün geçti catlatma iğnesi vurulmustum silik gibi sizce
Eki Görüntüle 2697585