- 17 Ağustos 2020
- 673
- 424
- 23
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bata kaç gün kala ya da bat günü mü ?Benim de normal gebelik testim silik erken gebelik netti. Kan ver benceEki Görüntüle 2698033 Eki Görüntüle 2698034
Battan 2 gün sonracanım bata kaç gün kala ya da bat günü mü ?
AynisiBenim de normal gebelik testim silik erken gebelik netti. Kan ver benceEki Görüntüle 2698033 Eki Görüntüle 2698034
Me kadarlık hamileydi doktora nezaman gittin bugün 10 günüm adetım geceli..Aynisi
O zaman 12 günlük filandı. Battan 3 gün sorna kan verdim 131 çıktı. Erken gebelik testin pozitif senin de bence direk git özelde acilinde kan ver sonucun 1 saate çıkar. Devlet hastanesine gideceksen randevu alcan ama özele gideceksen bence önce git kan ver zaten bi muayne parasi 200 300 o da senden kan alacak ve şuan keseni de görmez muhtemelen. Ama hamilesin benceMe kadarlık hamileydi doktora nezaman gittin bugün 10 günüm adetım geceli..
Kahve rengi akıntı geldi şimdi yaO zaman 12 günlük filandı. Battan 3 gün sorna kan verdim 131 çıktı. Erken gebelik testin pozitif senin de bence direk git özelde acilinde kan ver sonucun 1 saate çıkar. Devlet hastanesine gideceksen randevu alcan ama özele gideceksen bence önce git kan ver zaten bi muayne parasi 200 300 o da senden kan alacak ve şuan keseni de görmez muhtemelen. Ama hamilesin bence
Kanama devam ediyor muCom tedirgin oldum ya
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahKızlar hamilemiyim günün geçti catlatma iğnesi vurulmustum silik gibi sizce
Eki Görüntüle 2697585
dört çocuk doğurdum tebrikler hamilesinKızlar hamilemiyim günün geçti catlatma iğnesi vurulmustum silik gibi sizce
Eki Görüntüle 2697585
Ay hepsinide heyecanla okudum üzüldüm arkadaşım inşallah bir sey olmaz bazılarında oluyor kanama ama bir ssy olmuyor saglıkla gelsin bebişlerŞu gibi kanamam devam ediyor