• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamılemıyım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba inşallah hamilesindir kan ver sonucu paylaş bizimle 😍 yumurtalar kaç mm olmuştu iğne vurmadan

Ayın 2 sn de doktora gittik doktor yumurtan olgunlaşmış 6 snda yap dedi yaptım ilişkiye girdik 2 gün hayır üste öyle dedu

Ayın 2 sn de doktora gittik doktor yumurtan olgunlaşmış 6 snda yap dedi yaptım ilişkiye girdik 2 gün hayır üste öyle dedu
Verilen usb görüntüsünde kaç mm olduğu yazıyor varsa sende bakabilir mısın acaba kaç mm büyümüş merak ettim

Merhaba çatlama iğnesi yaptıktan ne kadar süre sonra ilk ilişki oldu ve sonrasında ne kadar sıklıkta oldu, bende ayın 22 sinde oldum ilk çatlama iğnesini,

Hayırlı olsun bu arada, sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Canım sağlık ocakları saat 9 ve 10 arası sabahları kan alıyor ve ertesi gün sonuç çıkıyor. Özel 24 saat acilind kan testi yapıyor 1 saat3 sonuçlar çıkıyor ama sen bariz hamilesin hayirli olsun allah kucağına almayı nasip etsin canım 😍

Öyle bisey vermedi altan muayene etti iğneyi yazdı su gun vuruş dedı

Canım iğneyi adetım 14 gününe denk geldi doktorun dediği tarih... sadece iğneyi cuma akşamı vurduk pazar sabahı akşamı pazartesi akşamı olduk ondan sonra pazardan pazara anca yapabildik

Kızlar hamilemiyim günün geçti catlatma iğnesi vurulmustum silik gibi sizce
Eki Görüntüle 2697585
IMG-20200929-WA0000.jpeg

Bence bi kan verin ilk yaptığınız erken gebelik testi falanmıydı şimdi ki varla yok arası gibi kan verip takip etmeninizi öneririm kimyasal olup olmadığını bilirsiniz inşaAllah hayırlısı olur

Evt ilk yaptığım erken idi bu normal gebelik testi... bekledim 3 saat oldu şimdi baktım böyle görünüyor
IMG-20200929-WA0002.jpeg

Back