Cok heveslenmiştim ya cok kötüyüm şuanAy hepsinide heyecanla okudum üzüldüm arkadaşım inşallah bir sey olmaz bazılarında oluyor kanama ama bir ssy olmuyor saglıkla gelsin bebişler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok heveslenmiştim ya cok kötüyüm şuanAy hepsinide heyecanla okudum üzüldüm arkadaşım inşallah bir sey olmaz bazılarında oluyor kanama ama bir ssy olmuyor saglıkla gelsin bebişler
Üzülmeyin belkide pozitif hemen olumsuz düşünmeyin...Cok heveslenmiştim ya cok kötüyüm şuan
Adet gıbı ya aynı sancılarım var umudum yokÜzülmeyin belkide pozitif hemen olumsuz düşünmeyin...
Kan testiniz çıkınca yazın bi umut bellimi olurAdet gıbı ya aynı sancılarım var umudum yok
Ama bu pozitif
Doktora sordun mu canımKanamam devam ediyor
Pozitif sonuç doktor ne dedi merak ettim inşallah sıkıntısız bir gebelik yaşarsınız
Gebelik var ama kimyasal
Evet sonlandı zatenPozitif sonuç doktor ne dedi merak ettim inşallah sıkıntısız bir gebelik yaşarsınız ♥
Hayırlı zamanda inşallah nasipEvet sonlandı zaten
Bende 22de oldum iğneyi aynı gün olmuşuz inşallah beraber nasip olurMerhaba çatlama iğnesi yaptıktan ne kadar süre sonra ilk ilişki oldu ve sonrasında ne kadar sıklıkta oldu, bende ayın 22 sinde oldum ilk çatlama iğnesini,
Hayırlı olsun bu arada, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
İnşallah, var mı Bi gelişme yada farklılıkBende 22de oldum iğneyi aynı gün olmuşuz inşallah beraber nasip olur
İdrar testi yaptım bugün 12. Gün pozitif ama işte iğne etkiside olabilirİnşallah, var mı Bi gelişme yada farklılık