• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim!!!

Vildan08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2019
84
34
88
34
iyi akşamlar yeni katıldım aranıza..15 kasım adet günüm. 21 nde bitti sonra düzenli olarak birliktelik oldu ayrıca folikasit de kullanmaya başladım.adetime 3 gün var ara ara bacaklarım ve belim ağrıyor pazar günü ağzımda acı bi
Tat vardı psikolojik mi yoksa belirti mi bilemiyorum yarın sabah test yapsam çıkar Mı sizce ?

iyi akşamlar yeni katıldım aranıza..15 kasım adet günüm. 21 nde bitti sonra düzenli olarak birliktelik oldu ayrıca folikasit de kullanmaya başladım.adetime 3 gün var ara ara bacaklarım ve belim ağrıyor pazar günü ağzımda acı bi
Tat vardı psikolojik mi yoksa belirti mi bilemiyorum yarın sabah test yapsam çıkar Mı sizce ?
Adetini bekle belki vardır geç döllenmedir çıkmaz üzülürsün bekle tabiki olabilir

Belirti olabilir de olmayabilir de adet gününü bekle ne kadarlık evlisiniz

Bende beklemek istiyorum ama bi o kadar da merak ediyorum düşünmeden duramaz oldum
Seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde 11 gün gecikti tık yok bekle sabret inşirah suresini oku stresin geçer canım benim 🤗

Kızlar benim göz yanılmam mı yoksa hafif de olsa pembe çizgi mi görüyorummm

Eklentiler

• 52017587-AD7C-4B6E-BB6B-2868D3FBD027.jpeg
    52017587-AD7C-4B6E-BB6B-2868D3FBD027.jpeg
    49,3 KB · Görüntüleme: 114
Mrb yeni katıldım daha aranıza. Karnım da acayip gaz var kramp giriyor gibi ishal olmuş da onun ağrısı varmış gibi, akıntım çok beyaz geliyor. Adetime 6 gün var daha erken gebelik testi yaptım ilişkiden 4 gün sonra negatif çıktı hamile miyim sizce ☺️

Back