• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

230318

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2019
69
16
38
29
Kaç gündür göğüsleri çok ağırlaştı adeta taşıyamıyorum bazen midem bulanıyor başım dönüyor ama böyle bariz belirti yok yada ben mi öyle hissediyorum bilmiyorum bu gece bir rüya gördüm rüyamda bir sürü sarı civciv bir tane elime aldım koynumda bebek oldu genelde rüyalarım çıkar sabah etken kalktım dayanamadım test yaptım siz tecrübeli ablalarımdan yorum istiyorum hamilemiyim hamilelikse ne zaman doktora gideyim.

Eklentiler

• DBAB6CAA-B34B-4CA0-A8C0-34B0F143A087.jpeg
    DBAB6CAA-B34B-4CA0-A8C0-34B0F143A087.jpeg
    23,8 KB · Görüntüleme: 266
Kaç gündür göğüsleri çok ağırlaştı adeta taşıyamıyorum bazen midem bulanıyor başım dönüyor ama böyle bariz belirti yok yada ben mi öyle hissediyorum bilmiyorum bu gece bir rüya gördüm rüyamda bir sürü sarı civciv bir tane elime aldım koynumda bebek oldu genelde rüyalarım çıkar sabah etken kalktım dayanamadım test yaptım siz tecrübeli ablalarımdan yorum istiyorum hamilemiyim hamilelikse ne zaman doktora gideyim.
hamilesiniz tebrikler kan vermeniz gerekli :nazar:

Hayırlı olsun,kan tahlili yaptır sonucu kesinleştir,duruma göre alman gereken takviyeler olabilir

Hayırlı olsun 😇 hamilesin.

Kan vererek haftalığını öğrenebilirsin

Gözün aydın

baya ortada hamile olduğun ben böyle çizgi gorsem koşarak kan vermeye giderim ordan da davulcuyu alır gelirim koş anam koş sende koş :KK4::KK48:

baya ortada hamile olduğun ben böyle çizgi gorsem koşarak kan vermeye giderim ordan da davulcuyu alır gelirim koş anam koş sende koş :KK4::KK48:
Ay çok mutlu ettiniz beni ben utanıyorum eşime bile sadece şüphelendiği mi söyledim Pazartesi ye bekleyeceğim artık

Ay çok mutlu ettiniz beni ben utanıyorum eşime bile sadece şüphelendiği mi söyledim Pazartesi ye bekleyeceğim artık
Ben pazartesi bile bekleyemezdim tebrik ediyorum sizi pazartesi gününe kadar beklediğiniz için 😊

Back