hamilemiyim

supheli iliskimin ustunden 3 ay gecti 3 kere adet oldum 3 kere hamilelik testi yaptim negatif

• hamilesin

• hamile degilsin

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım ne durumdasın? sitede keşfe çıktım tek manyak benmiyim diye de şuan bire bir aynı şeyleri yaşıyoruz... 3 kez adet oldum iişkinin üzerinden 3 ay geçti , korunarak bi ilişki yaşadım ama hamile olduğuma yemin edebilirim... 4 test yaptım ilkinde silik çizgi çıktı saatler sonra.. ve ukala cevaplar aldım tahmin edersin ki sorularıma :) bir yaşayana sorim dedim hamilemiymişsin

Supheli iliskimin ustunden 3 ay gecti 3 kere normal adet oldum ustune gorme degil 3 kere eczaneden hamilelik testi alip yaptim negatif cikti icime bosalma olmadi ama zevk suyu kacmis olabilir karnimda uyusma var sanki bebek kipirdiyor hamile miyim
Üç kere normal adet oldun , karnında bebek kipirdiyor ? İlginç !

Apla kafa mı buluyon bizimle yaa :))

Sizde silik cizgi cikmis bende cikmadi ama saatler sonra cikan test dogru kabul edilmez bir daha test yapin

Kardesim doktora gitsene kesin sonuc iste uc ay diyosun ultrasonda baya gorursun okadar eminsen kipirdadigindan gorunur kocaman kafanda soru kalmaz
4 kere normal adet oldugum halde icime bosalma olmadigi halde 3 kere yaptigim hamilelik testi negatif ciktigi halde hamile olabilirim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…