- 26 Eylül 2017
- 469
- 37
- 48
- 32
- Konu Sahibi gulsahmadan
-
ooofff derken
Anlamadim ?6 ay daha geçmesi lazım bekle sen bekle
Bilmedigim icin soruyorum kizacak dalga gececek ne var bunda? Bakiyorum baskalari hamilemiyim diye sordugunda kimse kizip dalga gecmemis herkes guzel guzel cevap vermisDoğum başlamıştır ondandır o uyuşma, suyunda gelmiştir kesin, bildim di mi?
Supheli iliskimin ustunden 3 ay gecti 3 kere normal adet oldum ustune gorme degil 3 kere eczaneden hamilelik testi alip yaptim negatif cikti icime bosalma olmadi ama zevk suyu kacmis olabilir karnimda uyusma var sanki bebek kipirdiyor hamile miyim
Hic psikolojik oldugunu sanmiyorum mide bulantisi mide yanmasi istahsizlik bel agrisi rahim agrisi ve kalp carpintisi olmustu 2 ay surdu gectiKan testi ve bir de psikolog randevusu oneririm
Sen aynı soruyu hayır dediğimiz halde 72839 kez sorduğun için olabilir miBilmedigim icin soruyorum kizacak dalga gececek ne var bunda? Bakiyorum baskalari hamilemiyim diye sordugunda kimse kizip dalga gecmemis herkes guzel guzel cevap vermis
Kaç yaşındasınız? Bir kadın olarak hamile kalmanın, 3aylik hamileliğin idrarda vs çok net gozlenebilecegini bilmiyor musunuz? Bir şeyler yasamayı biliyorsunuz, dışa boşalma durumunda bu ihtimalin çok ufak olduğunu, bu ihtimal tuttuğunda ise testlerde 3 aya kadar cikacagini bilmiyorsunuz.Bilmedigim icin soruyorum kizacak dalga gececek ne var bunda? Bakiyorum baskalari hamilemiyim diye sordugunda kimse kizip dalga gecmemis herkes guzel guzel cevap vermis
Ooofff cok komik gulelim diye yaptim bu anketi.zatenSenin bebek hala kıpırdıyor mu yav? Biraz gelişip tekme atmaya başlaması lazımdı artık
Ben yuzme bilmiyorum ki bebekte bilsinBebek içinde büyüdükçe yüzmeye başlıyor canım. Sende bunu zaten 3 aylıkken hissetmeye başlıyorsun.
Allah analı banalı büyütsün
Ben yuzme bilmiyorum ki bebekte bilsin
istedigim kadar sorarim ya size ne zarari var bu oyle basit bi konu degil bi konusulup gecilsinSen aynı soruyu hayır dediğimiz halde 72839 kez sorduğun için olabilir mi
Arkadaşım neden ısrarla sorup duruyorsun. Bir gebelik testi 5 ₺istedigim kadar sorarim ya size ne zarari var bu oyle basit bi konu degil bi konusulup gecilsin
he gectiyse vucut bebegi kendi kendine emmis olablr.ama kipirdiyo diyosun dogru bu aylarda parendede atar.analai babali buyut saglikla dogsun insallah bacimHic psikolojik oldugunu sanmiyorum mide bulantisi mide yanmasi istahsizlik bel agrisi rahim agrisi ve kalp carpintisi olmustu 2 ay surdu gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?