• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim

supheli iliskimin ustunden 3 ay gecti 3 kere adet oldum 3 kere hamilelik testi yaptim negatif

• hamilesin

• hamile degilsin

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mune Mune
Sürekli yalan söylüyor fake konu ile defalarca konu tekrarı yapıyor (bununla ilgili kural nedir)

Daha dün tepki gösterenlere 10tane çocuğum var birdaha istemiyorum diye savunuyordu kendini bu kişi

Sonra bir zaman sonra sana cevaben bir çocuğum var çok sorunlu hamilelik geçirdim 10 çocuğa bedel maddi durumum kötü ondan sürekli soruyorum diyor
Mesajını bulamadım silmiş olabilir
Gülüm fake üyeliklerde kötü içerik yapmalısınız, yönetim inceliyor, gerekirse iptal işlemi yapılıyor, kim olduğu vb teyit edilmeden yeniden aktif edilmiyor.

X bir üyelikle ilgili fake şüphesi varsa tüm konu ve mesajlarını inceleme imkanı bulamayabiliyoruz daha pek çok konu ve üyeliğe bakmamız gerektiğinden, o yüzden bizim gözümüz kulağımız olur direkt şikayet et butonuna basarsanız çok seviniriz.

Canım her ay adet görüp de hamile olan var bir örneği benim ilk hamileliğim de oldu sen en iyisi bi kan testi yaptır kafan rahatlamış olur en azından birde pişmanlık yaşayacağın ilişkiler de bulunmamani tavsiye ederim

Mune Mune
Sürekli yalan söylüyor fake konu ile defalarca konu tekrarı yapıyor (bununla ilgili kural nedir)

Daha dün tepki gösterenlere 10tane çocuğum var birdaha istemiyorum diye savunuyordu kendini bu kişi

Sonra bir zaman sonra sana cevaben bir çocuğum var çok sorunlu hamilelik geçirdim 10 çocuğa bedel maddi durumum kötü ondan sürekli soruyorum diyor
Mesajını bulamadım silmiş olabilir
Haspin allaaaaah ya siz niye bana kafayi taktiniz arkadas ben size ne yaptim niye yalan soyleyeyim ne kârım var 1 tane cocugum var ama 10 cocuga bedel sizin olsa oyle bi cocugunuz hayatta bir daha cocuk mocuk istemezsiniz 20 yasimdan beri tek basima bakiyorum size biraksam 1 gun bakamazsiniz ne cektigimi ben bilirim lutfen artik yeter beni bu kadar uzdugunuz sizin yuzunuzden uyeligim kapaniyor ya ben size ne yaptim allah askina

Gülüm fake üyeliklerde kötü içerik yapmalısınız, yönetim inceliyor, gerekirse iptal işlemi yapılıyor, kim olduğu vb teyit edilmeden yeniden aktif edilmiyor.

X bir üyelikle ilgili fake şüphesi varsa tüm konu ve mesajlarını inceleme imkanı bulamayabiliyoruz daha pek çok konu ve üyeliğe bakmamız gerektiğinden, o yüzden bizim gözümüz kulağımız olur direkt şikayet et butonuna basarsanız çok seviniriz.
Ben fake falan degilim ya sacmalamayin

Canım her ay adet görüp de hamile olan var bir örneği benim ilk hamileliğim de oldu sen en iyisi bi kan testi yaptır kafan rahatlamış olur en azından birde pişmanlık yaşayacağın ilişkiler de bulunmamani tavsiye ederim
Sizin ki ustune gorme olmasin benimki normal adet cok doktora danistim hamile degilsin dediler 3 aylik hamilelik idrar testinde cikmaz mi

Bu konu kesinlikle insanları alaya almak adına açılmış, emin oldum. Taaaa kaç gün evvel ilk sayfalardan bugüne herkes olmaz demiş, anlamamış, olur demiş yine anlamamış, artık insanlar alaya vurmuş halaaaaaa anlamamış. Aslında anlıyor, ama işine geliyor belli ki. Biz hamileyiz dese, doğumhane mi arayacak kendine , nedir anlamadım.
Gunlerdir buradan medet ummak ne kadar akıl işi?
Hakikaten kimse cevap vermesin, en azından yazar yazar gider.

Bu konu kesinlikle insanları alaya almak adına açılmış, emin oldum. Taaaa kaç gün evvel ilk sayfalardan bugüne herkes olmaz demiş, anlamamış, olur demiş yine anlamamış, artık insanlar alaya vurmuş halaaaaaa anlamamış. Aslında anlıyor, ama işine geliyor belli ki. Biz hamileyiz dese, doğumhane mi arayacak kendine , nedir anlamadım.
Gunlerdir buradan medet ummak ne kadar akıl işi?
Hakikaten kimse cevap vermesin, en azından yazar yazar gider.
Kimi hamilesin kimi degilsin derse ne anliycam ben

gulsahmadan gulsahmadan neden yalan söylüyorsun neden başka insanların gerçek dertleri varken sen bu konuyla buraları meşkul ediyorsun
Aaayyy nasil sevindim anlatamam cok cok cok cok sagolun ne kadar tesekkur etsem az insaallah dediginiz gibidir bu arada sunuda aciklayayim insanlar beni belki yanlis anliyor burda herkes cocuk istiyor bu kadin istemiyor diye bana kotu davraniyor olabilirler benim bir kizim var 6 yasinda cok zor bi hamilelik gecirdim kizim olumden dondu acayip sorunlu bi cocuk 10 cocuga bedel maddi durumumuzda berbat bu sebeplerden dolayi cocuk istemiyorum

Supheli iliskimin ustunden 3 ay gecti 3 kere normal adet oldum ustune gorme degil 3 kere eczaneden hamilelik testi alip yaptim negatif cikti icime bosalma olmadi ama zevk suyu kacmis olabilir karnimda uyusma var sanki bebek kipirdiyor hamile miyim
canım sen cahilmisin ya 3 defa regl olmuşssun ne hamileliği ya.

Bir bir çocuğum var diyorsun bir 10çocuğum var....

Ne dediğin belli değil
1 cocugum var ama 10 cocuga bedel 1 saniye yerinde durmaz yemek yemez pesimden ayrilmaz sacini taratmaz tirnagini kestirmez yemek yemez kendine sevdirmez herseyi aninda kirar doker yirtar atar bozar

Bir bir çocuğum var diyorsun bir 10çocuğum var....

Ne dediğin belli değil
1 cocugum var ama 10 cocuga bedel 1 saniye yerinde durmaz yemek yemez pesimden ayrilmaz sacini taratmaz tirnagini kestirmez yemek yemez kendine sevdirmez herseyi aninda kirar doker yirtar atar bozar

Back